- 4 Ocak 2019
- 232
- 215
- 23
- Konu Sahibi realifeisgood
-
Hahaha ya çok güldüm ben içimden ama kendisi çok ciddiydi :)))Is adami olmustaavukat kadinla evleniyosun hareketlere triplere bah hele bu bebeyle evlenmek istedigine emin misin
Aynen ama neden buna takıldı anlamadımİş adamı mı demiştiniz?
Ben gelemem boyle sacmaliklara cidden.. erkek onden gider yok erkek varken kadina laf dusmez filan.. o zaman oyle bi kadinla evlensinHahaha ya çok güldüm ben içimden ama kendisi çok ciddiydi :)))
Zaten napıcam adamın kartını ben gülmemek için zor tuttum kendimi ama inanılmaz sinirli ve benle konuşmuyor şuanAvukatlık mesleği ortamlarını bilmediği için böyle davranmış. Benim bir arkadaşım da büro açtı. “Şimdi birçok ortama girmeliyim ve gittiğim her yerde ben avukatım demeliyim” dedi. Kendisi evli ve çocuklu
Aslında kıskançlığı rahatsız etmez çok sessiz ve sakin biridir ama bu şekilde ufak detaylara takılıyor işte bazenEvlendikten 1 yıl sonra hayattan soğumuş olacaksın... Kıskançlık yeryüzünde var olmuş en dehşet duygudur bence. İnsanı doğduğuna pişman ediyo...
Ben sallamadım zaten oralı olmadım.Ben gelemem boyle sacmaliklara cidden.. erkek onden gider yok erkek varken kadina laf dusmez filan.. o zaman oyle bi kadinla evlensin
Evlenince boyle devam ederse sorunlar cikar demedi demeBen sallamadım zaten oralı olmadım.
Adamın işyerinin yakınına gittiğinizde arayıp “merhaba x bey, falanca adliyede duruşmaya gelmiştim de müsaitseniz çayınızı içmeye uğramak isterim “diyeceksiniz. Uğrayınca da hukuk danışmanlığına talip olacaksınızZaten napıcam adamın kartını ben gülmemek için zor tuttum kendimi ama inanılmaz sinirli ve benle konuşmuyor şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?