- 23 Şubat 2016
- 283
- 170
- 23
- 43
- Konu Sahibi Deryaderyya
-
psikolojik destek alsana sen ya normal değilsin çnkü takıntısın okb olabilir sendeİdeal yuz ölçülerini gordum.boy 18 cm,iki kulak arası 16 cm,kastan burun donuna 6 cm,bir kulaktan buruna 8 cm olmalıymış guzel yuz.daha baska ölçülerde var.iste burun alın arası yarısı kadar burun cene arası falan filan.ölçtüm benim ideal yuze yuzum cm cm uyuyor.hic fazlalık cm vs yok az da yok aynı ölçüler..
Derdim su, yuzum bu kadar ıdeal olcudeyken ben neden çirkinim? Niye beni erkekler beğenmiyor? Fizik olarak zati guzel 92 63 91 im onu da ölçtüm .burnumu yaptıracagım da bakıyom burnum da guzel aslında: ( ya ben neden çirkinim: (
Gunluk hayatımda boyle degılım normalde.burada tanımıyorsunuz ya anlatıyorum rahat rahat.ya begenilmiyorum ve nedenini arıyorum.psikolojik destek alsana sen ya normal değilsin çnkü takıntısın okb olabilir sende
Onu da yapıyorum.cakralarım kapalıymış,actırdımHerşey ölçüyle değil çünkü. İnsanın çevresine yaydığı enerji,özgüven vs. güzelliği tipten daha cok etkiler.
Gercekten bekliyorum da cok beklerim.açılacağı yok o da ayrı depresyon konusu.bi de ona açayım.doçent degil yar docÖzgüvensizsiniz.
Çevrenize bunu yansıtıyorsunuz. Bu yüzden beğenilmiyorsunuz.
Konularınızı biliyorum ve yazdıklarınızı okudukça, doçentlik kadrosu beklediğinize inanamıyorum.
34 be canım.bu yasa kadar hic olmadı begenwn vsGüzelsindir yaşın küçük sanırım ergenlikte olur böyle takıntılar. Özgüvenini artır biraz
İdeal yuz ölçülerini gordum.boy 18 cm,iki kulak arası 16 cm,kastan burun donuna 6 cm,bir kulaktan buruna 8 cm olmalıymış guzel yuz.daha baska ölçülerde var.iste burun alın arası yarısı kadar burun cene arası falan filan.ölçtüm benim ideal yuze yuzum cm cm uyuyor.hic fazlalık cm vs yok az da yok aynı ölçüler..
Derdim su, yuzum bu kadar ıdeal olcudeyken ben neden çirkinim? Niye beni erkekler beğenmiyor? Fizik olarak zati guzel 92 63 91 im onu da ölçtüm .burnumu yaptıracagım da bakıyom burnum da guzel aslında: ( ya ben neden çirkinim: (
Link yasakmış veremiyorumBu neydi ya
Ne kusurum var da beni begenen yok diye derdin yoktur da ondanÖmrü hayatım boyunca düşünsem ideal yüz ölcüsü diye bir şey aklıma gelmez hele hele onları cm cm ölçmek söylemiyorum bile
NEylen actin :)Onu da yapıyorum.cakralarım kapalıymış,actırdım
Bence olumsuz enerji yayiyorsun. Güzel kadınsın ama bu sebeple iticisin. Biraz umut dolu, neşe dolu, gözlerinin içi parlayan, aurasi güçlü biri olsan tüm sorun çözülecek.Gunluk hayatımda boyle degılım normalde.burada tanımıyorsunuz ya anlatıyorum rahat rahat.ya begenilmiyorum ve nedenini arıyorum.
Cakralarin cidden acilsaydi bu konulari takmazdin. Açamamislar, zaten cakra dedigin pat diye acilmaz, uzun bir surecle açılır yoksa zarar verir.Onu da yapıyorum.cakralarım kapalıymış,actırdım
Herşeyi değiştirmek senin elinde sosyal ol arkadaş ortamlarına gir biraz işve biraz cilve ama abartmadan biraz hanım hanım ol tamamdir.özgüven en önemlisi34 be canım.bu yasa kadar hic olmadı begenwn vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?