Ben nette gezinirken

O kadar yoga kursuna gittim, hâlâ kendim yapıyorum; çat diye çakra açmayı ilk defa duydum. Yoga hocama sormuştum cakralari hızlı açmak için ne yapabilirim diye, o da hizli acilmamasi gerektigini, bunun dengeyi bozacağını, yoga ve meditasyon ile zamanla dengeli bir sekilde açılacağını söyledi . Bence sen yoga yap, kursa gidemesen bile tibet yogasi falan yapabilirsin. Zaten burdakiler senin güzel olduğunu söylüyor, bence sadece takintilisin. Merak ettim cidden resmine bakabilir miyim? Neden kendini begenmiyorsun bu kadar :KK43:
Onlar dogruyu soylemıyor.ben uzulmeyeyım diye.yogaya gıdeyım o halde.kadın hemen açarız dedi actım dedi.

EMEL SAYIN DA çirkinim diye ağlıyormuş, tarık akan sevgilisi iken bu adam niye benle falan diyormuş, o bile böyle davranıyorsa sizin gibileri çokta garipsememek lazım var bu da böyle bir hastalık.
Sanirim öyle. Gercekten cirkin olan kizlar güzelim diye diye dolaşıyor ve cidden dikkat çekiyorlar bir süre sonra. Bazı güzeller de böyle özgüvensiz oluyor, kendilerini çirkin saniyorlar. Ilginç bir durum.

Çakralarını bilemem de senin elektiriğinde bir sıkıntı olabilir.
Çok ciddiyim bak hiç bir erkek kendini beğenmeyen, özgüven eksikliği olan, ezik duran kadını beğenmez.
İstediğin kadar güzel ol sen kendini beğenmezsen çevredeki herkes seni çirkin bulur ve inan bana giderek daha da iğrenç bir tipe dönüşürsün.
Hani şu etrafta hiç sevilmeyen yaşlı teyzeler vardır, saçlar, dişler dökük, yüzü asık işte onların da gençliği böyle sevilmemek ve beğenilmemek ile geçmiş bence.
Tipini bilemem, Allah'ım her kulunu güzel yaratmış ama için güzel olmadıkça ne fayda...:KK14:

İdeal yuz ölçülerini gordum.boy 18 cm,iki kulak arası 16 cm,kastan burun donuna 6 cm,bir kulaktan buruna 8 cm olmalıymış guzel yuz.daha baska ölçülerde var.iste burun alın arası yarısı kadar burun cene arası falan filan.ölçtüm benim ideal yuze yuzum cm cm uyuyor.hic fazlalık cm vs yok az da yok aynı ölçüler..
Derdim su, yuzum bu kadar ıdeal olcudeyken ben neden çirkinim? Niye beni erkekler beğenmiyor? Fizik olarak zati guzel 92 63 91 im onu da ölçtüm .burnumu yaptıracagım da bakıyom burnum da guzel aslında: ( ya ben neden çirkinim: (
ve beyin koşarak uzaklaşır

Bence deneyin.
Güzelliğe bu kadar takıntılı olmanız normal değil.
Çevrenizdekileri düşünün, her evli veya iyi bir ilişkisi olan kadın çok mu güzel?

Hangi şehirdesiniz? Belki uzman konusunda yardımcı olan çıkar. Mutlaka denemelisiniz yardım almayı.

bence sen kendini böylesine kötü hissetiğin için insanlara yansıyo bu, özgüven eksikliği olan kadınlar güzel de olsa kimse yaklaşmaz ki. önce kendinle barış çakraları bu cm'leri filan bırak yaniii.
paylaştın mı burda fotoğrafını merak ettm ?

( usagi91 usagi91 :KK52::KK53:)

Eminim çirkin değilsindir, zaten her insan güzeldir sorun kafanın içinde. Sürekli kafanda çirkinim çirkinim diye düşünceler var negatif enerji yayıyosun etrafa, kendini çirkin bulursan silik, suratsız, özgüvensiz bi inaj verirsin. Önce kafanı değiştir psikologa git bence.

Gunluk hayatımda boyle degılım normalde.burada tanımıyorsunuz ya anlatıyorum rahat rahat.ya begenilmiyorum ve nedenini arıyorum.
Canım benim en önemli şeyi atliyorsun yüzün güzel olsa vücudun mükemmel olsa bile "huyun, tavrın, davranışın, konusman, üslubun" ne alemde ondan haber ver.

Daha once de ayni seyi yazmistim bence kesin davranislarin, konusma tarzin, makyajin, giyim tarzin, genel tavrin problemli. Kisaca iticisin. Agzini burnunu degil davranislarini ve tarzini degistir. Abartiliysan sadelestir.

Çok merak ediyorum sizi. Fotoğraf atarsanız ciddi fikrimizi söyleyelim. Kaldırırsınız sonra hemen

İdeal yuz ölçülerini gordum.boy 18 cm,iki kulak arası 16 cm,kastan burun donuna 6 cm,bir kulaktan buruna 8 cm olmalıymış guzel yuz.daha baska ölçülerde var.iste burun alın arası yarısı kadar burun cene arası falan filan.ölçtüm benim ideal yuze yuzum cm cm uyuyor.hic fazlalık cm vs yok az da yok aynı ölçüler..
Derdim su, yuzum bu kadar ıdeal olcudeyken ben neden çirkinim? Niye beni erkekler beğenmiyor? Fizik olarak zati guzel 92 63 91 im onu da ölçtüm .burnumu yaptıracagım da bakıyom burnum da guzel aslında: ( ya ben neden çirkinim: (
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:şakasın derya sen

Back
X