Ben nette gezinirken

İdeal yuz ölçülerini gordum.boy 18 cm,iki kulak arası 16 cm,kastan burun donuna 6 cm,bir kulaktan buruna 8 cm olmalıymış guzel yuz.daha baska ölçülerde var.iste burun alın arası yarısı kadar burun cene arası falan filan.ölçtüm benim ideal yuze yuzum cm cm uyuyor.hic fazlalık cm vs yok az da yok aynı ölçüler..
Derdim su, yuzum bu kadar ıdeal olcudeyken ben neden çirkinim? Niye beni erkekler beğenmiyor? Fizik olarak zati guzel 92 63 91 im onu da ölçtüm .burnumu yaptıracagım da bakıyom burnum da guzel aslında: ( ya ben neden çirkinim: (
CEVAP VERİYORUM . HASTASIN ÇÜNKÜ, İTİCİSİN, BENCİLSİN, TAKINTILISIN VE EVET '' FAZLASIYLA ÇİRKİNSİN''. HALİYLE BEĞENİLMİYOSUNDUR.

34 be canım.bu yasa kadar hic olmadı begenwn vs
Bu yaşa kadar olmadıysa sorun sendedir. Yok çakra açtırmışsın yok burun yaptıracakmışsın.

Bunlar boş beleş işler. Enerjin yüksek olsun egolu takıntılı olma. Ben konuştuğum herkesten duyduğum tek ortak yorum enerjin nasıl yüksek ya ! Oluyor.. Bu yaşta artık takıntılarından arın hayat sana zehir zemberek çünkü bu gidişle...

A aaa neden öyle dedin ki kızaaao_O
SAĞLIK PERSONELİYİM. O KADAR ÇOK HASTALARLA KARŞILAŞIYORUM Kİ. YA BU KADAR TAKINTILI BİR İNSAN GÖRMEDİM YA. KONULARINDAN BELLİ ZATEN. GERÇEKLERLE YÜZLEŞMEK İSTİYORDUR YA DA KENDİNİ BEĞENDİRMEK. HANGİSİNİ ALMAK İSTERSE BUYURSUN ARKADAŞIM...

SAĞLIK PERSONELİYİM. O KADAR ÇOK HASTALARLA KARŞILAŞIYORUM Kİ. YA BU KADAR TAKINTILI BİR İNSAN GÖRMEDİM YA. KONULARINDAN BELLİ ZATEN. GERÇEKLERLE YÜZLEŞMEK İSTİYORDUR YA DA KENDİNİ BEĞENDİRMEK. HANGİSİNİ ALMAK İSTERSE BUYURSUN ARKADAŞIM...
sağlık personeli olarak hastalarla hangi aşamada karşılaşıyorsunuz merak ettim ?

Deryaderyya Deryaderyya
ben seni çok merak ettim, fotograf paylaşıyosan bende görmek istiyorum cidden seni.
gerçek düşüncemide söylerim gördükten sonra.
biz söyledikte noldu başka bi arkadaşın konusun da herkesin onu üzmemek için yalan söylediğini düşündüğünü yazmıştı :KK12:

Ah canım çakra açtırmak bir yana!! şuan Türkiye nin şehitlerine milyonlar ağlarken sen hangi kafadasın ben anlayamadım ne diyelim Allah sana güzellik versin bizede sabır ihsan eylesin...
Dua et Allah başka dert vermesin...

HER AŞAMASI. TEDAVİSİ BİTTİKTEN SONRA BİLE TAKİBİMİZDE OLUYOLAR.
yapmayın Allah aşkına . bir insanla böyle konuşulmaz . siz o aşamalarda yanında olamazsınız . psikiyatrist değilsiniz çünkü . bence tıpla ilgili pek bilginiz de yok. olsa ilk senede öğretirlerdi tıp etiğini . çok acımasızca bir mesaj yazdığınız . ben de bir doktor olarak size bunu yazayım.

aklıma geldi deee
belki ses tonun çok değişiktir ? ondan erkekler kaçıyodur senin gibi güzel ve zeki bir kızdan ?
olamaz mı ki olabilir.

Back
X