- 10 Nisan 2013
- 96
- 191
- 93
- 38
7 aylık evliyim kızlar 5 aylıkta hamileyim oğlum olcak kısmetse kocamla birbirimize yıllar önce nasılsak şimdide öyle aşığız.neyse konuya giriyorum.eşimin anne ve babasının yan binasına taşındık.ben çalışıyorum cumartesi pazar izinliyim sadece.hafta içi hiç uğramam onlara yorgun oluyorum zaten neyse.hafta sonu kahvaltıya gidelim dedik eşimle yalnız kalmasınlar diye neyse gittik kahvaltı yaptık eşimle babası dışarı çıktı bizde kayınvalidemle bebeğe hırka örmek için ip almaya gittik bu arada ortanca eltim geldi,öğleden sonrada eşimle babası gelince yemek yapıp sofraya oturduk.buraya kadar herşey normal tabi..... şimdi benim dengesiz kayınpederim annem bir mağazada elemanlara yemek ypar işide rahat onun konusu açıldı kayınpederimde başladı saçmalamaya eltimin yanında babanın işyerine yakın olsa sabah akşam anneni işe bırakıp alır ama baban pek öyle eşine düşkün değil alsın bıraksın neyse günahını almayımda gerçi onunda günahı çoktur,iş olmasa bile işe gidiyo evde durmuo ailesiyle ilgilenmio falan yemek resmen boğazıma düğümlendi eşimle ben donduk kaldık şok oldum rengim gitti baktım benim gözler doldu boşalacak hemen eve gittim.eşimi çok üzdüm evde akşama kadar tartıştık evde kıyamet koptu ağlamaktan gözlerim şişti ertesi gün gözlerimi açamadım sızıdan eşimin suçu değil biliyorum ama hırsımı malesef ondan aldım.sakinleşince konuştuk eşimle istersen beni götür babamın evine ama ben senin babanı sildim birdaha yüzüne bakmam evinede gitmem bunuda bil dedim.tmm haklısın bende çok şaşırdım görüşme ozaman ama biz kötü olmayalım dedi sağolsun.işin en acıtan yanıda benim babam kayınpederimin anlattığı gibi bir adam değil benim hala harçlığımı verir evimin tüm eşyasını eksiğini aldı ve alır daha 1 ay önce baba hamileym bulaşık yıkayamıyorum dedim die en iyisinden makina aldı. 2 kız kardeşim var onları dışarda okuttu ikisinide meslek sahibi yaptı.bir dediğimizi haladaha eksik etmez ha babam kötüde olsa benim babam kimsenin laf etmesine müsade etmem.o adamın yüzüne bile bakmak görmek istemiyorum artık haksızmıyım arkadaşlar siz benim yerimde olsanız ne yapardınız hamileyim iyice stres oldum
bayada uzun anlatmışım:)affedin paylaşınca biraz olsun rahatlıyor insan