Ben neyim anlamadım:)

shekerkizcandy

Guru
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
5.561
5
356
İstanbul
Arkadaşlar benim hiç sevgilim olmadı bliyor musunuz?
Bunu bir türlü anlamış değilim.22 yaşındayım.Çevreme bakıyorum evlenip çocuk doğuran,nişanlanan sözlenen arkadaşlarım yaşıtlarım.Ben evlenmek istemiyorum fakat şu ana kadar bir sevgilimin olmaması beni de düşündümeye başladı:S
He çirkin misin diye de sorarsanız değilim aksine bir gören bir daha bakıyor hemcinslerim bile...
Çokca çıkma teklifi aldım ama kimseyle de:sm_confused: çıkmadım.

bunda anlamicak bişe yok sana hiç teklif gelmese kimse bakmasa o zaman problem et dicem ama sen istememişsin ve sevgilin olmamış
o kadar çok istiosan kabul etseydin birini

deseydin ki 17 18 yaşındayım tamam evet olmasın diyebilirdim ama bence artık bir sevgiliniz olmalı. size gelen teklifler arasında sizi heyecanlandıran olmamış. aşk dünyanın en güzel duygusu hele ki karşılıklı olursa:)

geç kalmadan bu yıllarınızın tadını çıkarın:)

aman aman olup da sonunda üzülmekten iyidir bence en güzeli seçici ol sana gerçekten değer kıymet veren ve seninde içinde kıpırtılar uyandıran birini bulduğun zaman hiç kaçırma sevgilim olsun diye asla çıkma

Dövseydin beni Missa:)

=))) kusura bakma canım accık sert çıkmış gibi olmuşum

biraz sinirliyim şuan sevgilime kızdım hemde acısını da senden çıkarttım

hadi barışalım:içelim:

bu arada doğru insanı bulana kadar biriyle çıkma daha ii sende böle benm gibi sinirlenmezsin en azından gerçi ben sevgilimi doğru insan olarak görüorm ama genede kızdırıo aradaÇok üzgünüm çoook

Bunu bir türlü anlamış değilim.22 yaşındayım.Çevreme bakıyorum evlenip çocuk doğuran,nişanlanan sözlenen arkadaşlarım yaşıtlarım.Ben evlenmek istemiyorum fakat şu ana kadar bir sevgilimin olmaması beni de düşündümeye başladı:S
He çirkin misin diye de sorarsanız değilim aksine bir gören bir daha bakıyor hemcinslerim bile...

:olmaz: enteresan

22 yaşında bir bayanın biriyle çıkıp çıkmamayı ve teklif gelip gelmemesini çirkin ya da güzel olmaya bağlaması...CADIARZU

evlenmek istemiyorsan sevgili olaylarına girip de kendini üzme hiç... erkekler başa bela...:lepi:

ayrıca düşündürmeye başlayacak bir durum yok ortada. herkesin 25 yaşına gelene kadar 5-10 sevgili eskitmesi gerekmiyorsositososito

her koyun kendi bacağından asılır... kendini başkaları ile kıyaslarsan bir arpa boyu yol gidemezsin ileri doğru

O zaman kendini beğenmekle çok meşgulmüşsün ki gelen kişileri kendine yakıştırıpta evet diyememişin..
Yani bunun başka türlü bi açıklaması yok...
Sorun sende...
Hem teklif geliyor hem kabul etmiyorsun hemde bu yaşıma kadar sevgilim olmadı diyorsun e devam edersen böyle olmaz tabi sevgilin...

O zaman kendini beğenmekle çok meşgulmüşsün ki gelen kişileri kendine yakıştırıpta evet diyememişin..
Yani bunun başka türlü bi açıklaması yok...
Sorun sende...
Hem teklif geliyor hem kabul etmiyorsun hemde bu yaşıma kadar sevgilim olmadı diyorsun e devam edersen böyle olmaz tabi sevgilin...

Yok canım şimdi de teklif gelmiyor...

hickimseden de mi hoslanmadin bugune kadar?

Hoşlandım tabi ki.Ama birinin benim ilgimi çekmesi gerek yani karşı taraftan bir adım bekliyorum ben bu tür olaylarda.Hoşuma giderse karşımdaki karar vermeye çalışıyorum.Hatta millet bana lezbiyen gözüyle bakacak diye korkmaya başladım:)
İlişki sanki bana göre birşey değilmiş gibi geliyor.Çevremdekileri kötü örnekleri görüyorum iyileride var ne güzel anlaşıyorlar diyorum bir bakıyorum onlarda değişmiş:S
Galiba evde kaldım:))

Hoşlandım tabi ki.Ama birinin benim ilgimi çekmesi gerek yani karşı taraftan bir adım bekliyorum ben bu tür olaylarda.Hoşuma giderse karşımdaki karar vermeye çalışıyorum.Hatta millet bana lezbiyen gözüyle bakacak diye korkmaya başladım:)
İlişki sanki bana göre birşey değilmiş gibi geliyor.Çevremdekileri kötü örnekleri görüyorum iyileride var ne güzel anlaşıyorlar diyorum bir bakıyorum onlarda değişmiş:S
Galiba evde kaldım:))

Kişisel bilgileriniz doğru mu bilmeden yorum yazıyorum..
22 yaş,öğrenci,İstanbul'da yaşıyorsunuz,yaşıtlarınızın çocuğu var öyle mi?akannehir
Siz bence çevrenize bakmayın..
Geleceğinizle ilgilenin..
Eğitiminizi tamamlayıp iş hayatına atılın,evlilik nasıl olsa olur?
Zaten bu yaşta olmaması daha güzel olur..:lepi:

Back
X