ben neyim? kaçıncı plandayım

ailesinde sorun olduğunu düşünür mü hiç ? asla
düşünmediği sürece tartışmalar olur ama erkekler anlamıyor asla toz kondurmuyor

asla ve asla ailesine laf etme bu bir zamanla anlayacaktır asıl ailesinin sen olduğunu biz ayrılmadan döndük psikolog söyledi ona annesinin ne mal olduğunu bu sayede bana hak verdi sen zamana bırak ailesi yüzünden dert ediyodum şimdi başka kadınlar yüzünden dert ediyor oldum baktımki ailesi dert bile değilmiş yaşamaya devam et
allah sabır versin canım haklısın beterin beteri var ama insanın elinde değil sinir oluyorum ister istemez hem istiyorum ki artık bizimde aile olduğumuzu idrak etsin

ben 19 yaşında evlendim o zamanlar hiç sesim çıkmıyordu ama artık bi yere kadar sabrediyorsun :( Şimdi ben okuyorum okulöncesi öğretmenliği son sınıftayım ve inş. seneye çalışmaya başlıycam kendi kazancımı onlara vermek istemiyorum :(
vermek zorunda değilsin zaten ....herkes kendinden kendi evinden sorumlu olsun

plaka olayı biraz geride kalmış gibi ama bence tesadüf olabilir. hatta tesadüf olması büyük ihtimal. Ama bilinçli yaptıysa diyecek bir şey yok ben daha fazla tepki verirdim sanırım.

plaka olayı biraz geride kalmış gibi ama bence tesadüf olabilir. hatta tesadüf olması büyük ihtimal. Ama bilinçli yaptıysa diyecek bir şey yok ben daha fazla tepki verirdim sanırım.
tesadüf dedi internetten de gösterdi ama herhangi BAŞKA ALAKASI OLMAYAN PLAKA ALABİLİRDİ ama annesi duygusal tatmin yaşamıştır mutlu olmuştur sinir oluyorum halen

alırken de farkında değildi belki. En kötü durumlardan biri de güvensizliktir. Eşiniz tesadüf dediği halde siz inanmadığınızı belli ediyorsanız durum kötüleşir. Eşinizin aile olduğunuzu tam olarak benimsemesi için güvenildiğini bilmesi gerekir ki erkekler için bu çok daha önemli oluyor.
Bir ihtimal eğer bilerek almışsa bile bunu umursadığınızı çaktırmayın. Ne eşinize ne kayınvalidenize karşı. Eğer sorun yapıyor gibi görünürseniz bu kayınvalidenizin egosunu daha fazla şişirecektir.

Gökten evliya inse şuracıkta, tesadüf olduğuna inanmam ben..
Sizin baş harfleriniz yok, annesi ve babasınınki hali hazırda alınmaya bekliyor, aman yarabbi kısmete bak sen...
Kimse çocuk değil, saf değil..
Ayrıca, diğer bir ihtimal: ılıman düşünüyorum..
Direk kendi tesadüf demezdi, tesadüf olsa belki fark bile etmezdi, adam resmen yatağını yapmış tesadüf diyerek..
Sorun belki bu da değil ama, ne bileyim saf yerine konulup bir de üstüne bal kaymak gibi fesat lafını yemek hazmedilir bişey değil ki..

Erkeklerin beyin zaten bir galiba, işlerine gelmeyen bir durumda ağızlarından çıkan ilk kelime, fesatsın oluyor..
Ah ah...

alırken de farkında değildi belki. En kötü durumlardan biri de güvensizliktir. Eşiniz tesadüf dediği halde siz inanmadığınızı belli ediyorsanız durum kötüleşir. Eşinizin aile olduğunuzu tam olarak benimsemesi için güvenildiğini bilmesi gerekir ki erkekler için bu çok daha önemli oluyor.
Bir ihtimal eğer bilerek almışsa bile bunu umursadığınızı çaktırmayın. Ne eşinize ne kayınvalidenize karşı. Eğer sorun yapıyor gibi görünürseniz bu kayınvalidenizin egosunu daha fazla şişirecektir.
araba başka şehirden geldi plakası mecburen değişti yani kendisi görerek değiştirdi emniyetten değişti plaka en çok o plakadan varmış tesadüf falan dedi....k.valideme plakayla ilgili hiç bişey söylemedim söylememde dediğin bibi şier

arkadaşlar ben 2.5 senelik evliyim eşimle sık sık tartışmayız genel anlamda iyiyizdir ama benim bazı itirazlarım olduğu zaman işin rengi değişiyor eşim tartışmaya başlıyor ve küsüyor yani ben bir cümle dahi sarfetsem diğer düşüncelerimi paylaşamadan tartışma evresine geçiyor ve küsüyor bir anda bambaşka adam oluyor genelde fikir ve düşüncelerimiz uyuşur ama uyuşmadığı noktalarda durum bu.ailesiyle aramı her zaman iyi tutmaya çalıştım ufak tefek şeyler olduğu zaman görmezden geldim saygımı hiç bozmadım dün akşam kurduğum bi cümle sadece bi cümle yüzünden tartıştık ailesine en ufak laf ettirmediğini anladım dün geceden beri moralim çok bozuk demekki ben hiç bişeyim onlar herşey...işitmediğim laf kalmadı inanın söylediğimde de bişey yok buraya yazsam mı bilemedim basit bi mevzu ama siz eşlerinize bu konularda nasıl yaklaşıyorsunuz adam haksızken bile üste çıkıyor nasıl bi tutum sergilemeliyima(tartışma sebebi biz 2 ay önce arabamızı değiştirdik arabaya plaka alınacaktı başka şehirden geldi çünkü. bende ikimizin baş harfi olsun istedim ikimizin baş harfi yoksa bile sadece onun isminin baş harfi yada benimki olsun istedim çok önemli değil ama madem değişcek böyle olsun dedik o da ok dedi dün bi geldi istediğimiz gibi bişey yoktu bazıları da internettn ayrılmış bende e f yaptırdım ama tesadüf dedi dedi yani annesi ve babasının baş harfleri bende surat astım bari tesadüf deyip insanı salak yerine koyma dedim tartıştı ve küstü

erkeklerle aile konularında tartısmaya girmek her zaman haksız cıkacagına işaret,haksızda olsan malesef böyle düşünüyorum bende aileme laf söyletmezdim eminim sende öyle yapardın bu cok farklı bir duygu çünkü..
eş gelip geçici anne baba her zaman anne babadır ha kesinlikle karşılarında pısırık dur hakkını arama demiyorum ama tartışmaya her girdiğinde haksız çıkacaksın (tecrübeyle sabit)
o tarz konularda yorum yapmamayı dene bakalım , belkide dogru söylüyodur yani sizin isimleriniz daha önceden alınmıştır oda anne babasının ismini almıştır yani cokta kafa yorulacak bir şey degıl gibi aranızda baska sorunlar olmasın saglıkla arabanıza binin gerisi önemsiz

Son düzenleme:
Gökten evliya inse şuracıkta, tesadüf olduğuna inanmam ben..
Sizin baş harfleriniz yok, annesi ve babasınınki hali hazırda alınmaya bekliyor, aman yarabbi kısmete bak sen...
Kimse çocuk değil, saf değil..
Ayrıca, diğer bir ihtimal: ılıman düşünüyorum..
Direk kendi tesadüf demezdi, tesadüf olsa belki fark bile etmezdi, adam resmen yatağını yapmış tesadüf diyerek..
Sorun belki bu da değil ama, ne bileyim saf yerine konulup bir de üstüne bal kaymak gibi fesat lafını yemek hazmedilir bişey değil ki..

Erkeklerin beyin zaten bir galiba, işlerine gelmeyen bir durumda ağızlarından çıkan ilk kelime, fesatsın oluyor..
Ah ah...
evet hem aptal hemde fesat yerine konuldum çok gücüme gitti en çok dokunan da annesi çok sevinmiştir ben bu kadar sinir olurken....

erkeklerle aile konularında tartısmaya girmek her zaman haksız cıkacagına işaret,haksızda olsan malesef böyle düşünüyorum bende aileme laf söyletmezdim eminim sende öyle yapardın bu cok farklı bir duygu çünkü..
eş gelip geçici anne baba her zaman anne babadır ha kesinlikle karşılarında pısırık dur hakkını arama demiyorum ama tartışmaya her girdiğinde haksız çıkacaksın (tecrübeyle sabit)
o tarz konularda yorum yapmamayı dene bakalım , belkide dogru söylüyodur yani sizin isimleriniz daha önceden alınmıştır oda anne babasının ismini almıştır yani cokta kafa yorulacak bir şey degıl gibi aranızda baska sorunlar olmasın saglıkla arabanıza binin gerisi önemsiz
bende aileme laf söyletmem haklısın ama bazı konularda eşimin huzur ve fikirlerine önem veririm erkekler bunu anlamıyor evlendikten sonra iyice aileci oluyorlar....dediğin gibi belki kafa yorulacak bişey değil ama sinirlendim bizim isimlerimiz kalmamış onu anladım ama o durumda da herhangi bişey alabilirdi altınlarımı satıp aldığımız arabaya onların isimlerini kazıtmak gücüme gitti.ayrıca çok haklısın aileyle ilgili konularda hep haksız çıkıyorum zaten asıl deli olmamın sebebi bu.

Ayni benim esimi tarif etmissin güzelim.13 senelik evliyim.hic degismedi.bende zaman zaman yerimi ögrendim diye düsünürum.her seferinde ayni seyi hissederim. ama zamanla söyle oluyor.iki tarafta susmayi ögrenebiliyor.sustugun zaman zamanla anliyorlar her seyi.Yapilacak sey yok.ben zaman zaman karsilastirma yaparim.ben agac kovugundan gelmedim derim.hic olmazsa onu bilsinler yani

Back
X