Kızlarrrrrr çok çekersiniz yaaa...keşke gizli bir yer olsa paraya atsam bir tek biz görsek...Tm sanada atyrm cnm.Kız meraklandirdin bizi o ilk fotodaki fiziklebende resim isterimm
Hayırlı olsun sana da çocuklarına da sonraki süreç istediğiniz gibi huzurlu geçsin inşallah
Hahahahahhah.tm cnm atyrm.Umarim hep mutlu olursunuz bundan sonrasi icinbir de bana atin fotografi merak kotu bir sey ama napayim
Slm arkadaşlar.çok şükür davam sonuçlandı.boşanma gerçekleşti.
Sıra mal paylaşım davamda.davamı hemşeri olduğum bir avukatım açtı.kızım ünüversite oğlum ise 2.sınıfta; Ben ise kurumsal bir firmada çalışıyorum.çok şükür iyiyiz.Eki Görüntüle 2551892
Evt cnm 3 yıl bittiii .Çok teşekkür ederim.Nice Allah kolaylık versin sana 3 seneden fazla oldu sanırım yanılmıyorsam, ilk konu açtığın zamanı biliyorum inşallah mal paylaşımı davan çok daha kısa sürede sonuçlanır
Çok teşekkür ederim.beni tanıyanlar çok güçlü bir kadın derdi aldatılana kadar.aldatıldığımı ögrendiğimdeki tepkilere ne kdr acizmşsin dediler.ben ble kendimi tanıyamadım.ama şimdi çok güçlüsün diyorlar. Çok şükür atlattım...Hayatınızın iplerini elinize almanız, kendi paranızla, kimseye hesap vermeden ya da para istemeden yaşamanız size çok iyi gelmiş. Gözümde farklı bir imajınız vardı, şimdi farklı. Eşe maddi manevi bağımlı, çalışma hayatına adapte olamaz sanıyordum sizi. Tebrik ederim, yanılttınız. Bundan sonrasında çok daha mutlu olmanızı dilerim. Çok emek verdiniz.
İnş cnm bnm.çok teşekkür ederim.Ne tatlısınız ya :)
İnşallah çok mutlu olursunuz...
Bnde seni Htrlyrm cnm bnm. Hadi Sanada atayım.kız ünlüler nsl imza atıyoys yoruluyo.hagaha öyle oldum.Niceee hatırlıyorum seni. Çookk mutlu ol ya çok sevindim. Vallahi harikasın Bi foto da bana patlat
Ay cnm teşekkür ederim..geçenlerde iş yerme bir anne kız geldi.kadın bni izliyor...tam çıkacak bana dediki siz modelisiniz.hyrrrr dedim.. Çok gzl yüz yatlarınız var dedi...amerika başkanı trampun eşine benziyorsunuz dedi...masallah film artisi gibisin
Hahaha kızlar buraya mi atsammm...bende olsam merak ederim ...Bende istiyorum lütfen lütfen baya merak ettim
Vaaaooovv maşallah maşallah nedir bu guzelliginizin sırrı bizide aydınlatınHahaha vallahi
Hahaha kızlar buraya mi atsammm...bende olsam merak ederim ...
Canım ismimin altındaki yazıyı değiştirdim.bu nasıl olmuş.Isminizin altında yazan yalnız kalmak istiyorum cümlesini değiştirin ; Artık yalnız değilim diye yazın.
Bazı insanlar bir diğerini ya yalnız kalmaya zorluyor ya da onunlayken daha yalnız olduğunu hissettiriyor.
Siz bu yükten kurtulmussunuz.
Evet biraz benziyorsun ama ben seni daha güzel buldum.Ay cnm teşekkür ederim..geçenlerde iş yerme bir anne kız geldi.kadın bni izliyor...tam çıkacak bana dediki siz modelisiniz.hyrrrr dedim.. Çok gzl yüz yatlarınız var dedi...amerika başkanı trampun eşine benziyorsunuz dedi...
Vaaaooovv maşallah maşallah nedir bu guzelliginizin sırrı bizide aydınlatın
[/QUO teşekkür ederim cnmmm.vallahi hiç bir şey yapmıyorum.sadec dert çekiyorum.
❤❤❤Evet biraz benziyorsun ama ben seni daha güzel buldum.
Neyse bundan sonra bahtın güzel olsun❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?