BEN,,NICE1985 ALDATILMISTIM ŞIMDI HOŞLANİYORUM.YARDİMiNİZA IHTIYACİM VAR...

zamanında acsaydiniz davayı tazminat da alirdiniz adamın ev üstündeki hakkını da kisitlardinuz
Ama şimdi bu kadar cok hakkınız yok
belirli bir nafaka anlasın
anlaşmali boşanin
zamanında buradakikeri dinkeseydiniz siz kârlı çıkardınız beklediniz ne oldu adam kazandı

Başlık yanlış olmuş sanırım. .konuyu sonuna kadar okudum hala bu kadın bu adamdan nasıl hoşlanıyor diyecektim ki bosaniyorum yazmaya çalıştığınızı anladım))
Neyse hakkınızda hayırlısı sizi aldattığını kanıtlayacak belgeler olsa keşke elinizde..

sana hakkını ara bırak şu pisliği dendiğinde öldüm bittim geberdim demekten başını kaldıramıyordun.
çok ciddi üzüldüm durumuna ve ayrıca kocan tam bir pislik muhtemelen gidip bir avukata danıştı 6 ay sana yalvardı yakardı 6 aydan sonra seni hayatından çıkarmak için elinden geleni yaptı.geçmiş olsun.
bence hala aldatılıyorsun takipte ol delil topla ve lütfen yakalayınca ölüyorum deyip çocuklarına kabus yaşatma.

eşin çantasını alıp gitmiştir birinin yanına... zamanında aç davayı dedik sen bekledin 1 yıldır. hayırlısı olsun artık bi şekilde boşanmana bak.

2015 şubatta aldatildigimi bilgisayarında ki otel rezervasyonundan Öğrenmiştim.bir türlü ne affedebildim ne de gidebildim.bu süreçte neler olmadiki ilk önce gidersen olurum diyen adadam eski otoritesini geri istedi.sanki o pisliği ben yapmışım gibi öyle giyinme, internet kapatıldı, sana tuşlu eski tel alicaz,beş sene once aldığım dantelli yarım çamaşırlar etek altından giyiyirdum çünkü eteklerinde aynı renk...nun için almıştım.tanga değil şort şeklinde.onlar yasaklandı.parfüm sikmam....her seyyyyyyyy belki yarın daha detaylı yazarım çok geç oldu.

En son beş gün once ona benim tüm duygularimin bittiğini.artik olmayacağını seni de çocuklarında bu hayatta mutsuz edemem.evet haklısın affedecekasem her şeyi unutup yeniden devam etmem gerekli .ya da bosanmam.ben asla unutmam.asla seninle konuşmam.asla seni koluma takip gezmem.asla sana sarilmam.asla elini tutmam.böyle de hayat geçmez dedim.bitti dedim.o da yok ben bu evdeyim dedi.
Ben bir gün sonra ise baslayacagimi söyledim.bir tanıdığımız magaza açtı.ve tek calitiracagim.güvenilir birini aradiklarini ve bunu kesinlikle yapmam için rica ettiler.kızımla yanıma alıp çalışacağım dedim.o da kizim calissin sen asla olmaz dedi.bende ben kararımı verdim dedim.bir kaç gün sonra yarın ise gidiyorum dedim.o da gidersen bu sonumuz olur dedi.ben de ben sana bittiğini zmn söyledim.bundan sonra elinden geleni ardına koyma bitti senin değil benm kararlarim var dedim.oda ben söyleyeceğimi söyledim dedi.ben ise gittim dört gün sonra bu ben isteyken giysilerini alıp gitmiş evden.bana da Msj attı.bende bbana Msj atma yap dedim.o da bir gün sonra bana boşanma davası açtı.resmini cekti yolladı.bunu sen istedin dedi bana.bu yuvası sen dağıttık dedi bbana.çalışma çocuklarının başında otur dedim sana gibi mesajlar.bu arada kizim lise dört oğlum ilk öğretim son.sanki bebekler.bende ona yolun açık olsun.güle güle dedim.
AYRİCA ben ona bizim çocuklarımız var anlasmali bosanalim.bu evi satip paylasmayalim.ben burda cocuklar büyüyen kadr başlarında durayim altkatin kirasını da sen al dedim.kabul etmedi.sırf bana zorluk cçıkarmak için dava açtı.az ince burdaki eniştesi aradı diyor ki

Senin kocanın ablasının bana borcu var.aradım istedim.o da senin vicdandan almamı çünkü ablasını borcu varmış.eeee bunu bana niye soyluyorsun dedim.hiç öylesine benim anladığım evi devlet satacak bizim anneme 20 mily.borcumuz var ya bu da kendi tarafına birçok cikartiyor.halbuki ablasi Bu parayı ablasi öylesine vermişti.biriktirdiği para dedi ev alıyorsunuz kimse duymasın dedigi para.öküz yere dustumu bıçak çeken çok olurmuş.

Ben ona anlasmali bosanmayi Teklif etmemin diger sebebi ise çocuklarımın babası tel pisliklerini cçıkarıp kayıtlara geçmesini istemedim.ama pişmanım.şimdi benim halen zina davası açma bunlari kanıtlama şansım var mi.ne yapabilirim.bana B ir yol gösterin.

Ahh Nice .. Bence diğer benzer yorum yapanlarla aynı düşüncedeyim .. Güncel olsun diye yazıyorum birazda bir avukat arkadaş görür de yorum yazar die ..
Bence maddi imkanın varsa bir an evvel bir avukat ile görüş ve şahit toplamaya bak .

Nice geçen sene epey bir şaşırtmıştın bizi hakkında hayırlısı olsun :KK66:

Affetmeseydin keşke, hatırladım sizin konunuzu,
Affedince işte böyle oluyor :(

Adam planli yapmis bence...affedince sorun kalmıyor hakkınızı kaybediyorsunuz diye.
Hatirliyorum sizi esiniz aldatinca intihar edecegim demistiniz. Forumca fatihanizi okumak uzereydik ki allaha şükür ortaya cikmistiniz...
Once iyi bir avukata danışın derim durumu anlatin tek başınıza hareket etmeyin esiniz cok uyanikk bence...

Back
X