• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEN,NICE1985......ESIM IFTIRA ATTI

Bunlar nas
Bir hayat bu kadar mı benzer. Aynı olaylar aynı suçlamalar. Malesef ki bende çekiyorum. Bana da iftira atıyor. Neymis efendim is yerinde sevgilim varmismis. Calistigim kazandığım paraları yerken sesi cikmiyodu. Şimdi ben namussuz oldum.
Bunlar nasıl erkek yaaa,nasıl iftira atabiliyorlar,bir zamanlar sevdikleri kadınlara,aklım mantığın almıyor,boyle adamlar nerde yetişiyor ,hangi bataklıkta büyüyor,gidip kurutalim başka kızların cani yanmasın,herkesi kendileri gibi görüyorlar galiba......

Bunlar nas

Bunlar nasıl erkek yaaa,nasıl iftira atabiliyorlar,bir zamanlar sevdikleri kadınlara,aklım mantığın almıyor,boyle adamlar nerde yetişiyor ,hangi bataklıkta büyüyor,gidip kurutalim başka kızların cani yanmasın,herkesi kendileri gibi görüyorlar galiba......

Köşeye skstklari zaman başka çıkış kapısı kalmıyor sanırım. Elalem bizi namussuz bilsin onların sırtını sivazlisin

Peki cnm o attığı iftirayı kanıtlayamadıysa adı üstünde zaten iftira gerçi.. ...sen tazminat davası açmadın mi....ne yaptın bu iftira karşısın da
Tazminat davası açmadım ama protokolde güzel bir meblağ ve nafaka istedim paşa paşa imzaladı yoksa çok afedersin kı.ındaki sona kadar bana vereceklerdi.Eşler boşanma hükmü verilene dek birbirlerine sadakatla yükümlüdürler bu maddeye istinaden ben haklıyım hatta o kadından tazminat hakkı bile var.

Attıgi iftirayı ispat edin nolur mahkemede pis şerefs.z ayrıca iftira ettıgı kişilerinde bilgisi olsun ve onlarda dava açsinlar..

Çocuklarin böyle bi babayla büyumesinden daha hayırlidir

ayrılmanız bence...adam hırsindan daha ne kadar çirkefleşicek kim bilir Allah yardimciniz olsun
Kesinlikle kanitkaniyli

Konu karisik geldi bana.. bi cumleyi iki kere okudum anlamak icin.. kim kime ne dedi ? Karman karisik

Attıgi iftirayı ispat edin nolur mahkemede pis şerefs.z ayrıca iftira ettıgı kişilerinde bilgisi olsun ve onlarda dava açsinlar..

Çocuklarin böyle bi babayla büyumesinden daha hayırlidir

ayrılmanız bence...adam hırsindan daha ne kadar çirkefleşicek kim bilir Allah yardimciniz olsun
Kesinlikle kanıtlayacağım.1997 de evlendik,şimdi 2016 yılındayız.o kişi bai aramak değil teline bir çağrı bile attıysa kabul edeceğimi hakime söyleyeceğim.diger arkadaşımın eşine arkadaşım bile gelir...benim kocamın tüm rezilligini biliyor.kocasindan da benden de emin....onu arkadaşım bile parçalar.. ..

Bir hayat bu kadar mı benzer. Aynı olaylar aynı suçlamalar. Malesef ki bende çekiyorum. Bana da iftira atıyor. Neymis efendim is yerinde sevgilim varmismis. Calistigim kazandığım paraları yerken sesi cikmiyodu. Şimdi ben namussuz oldum.
Cnm benimki de ilk yalvardı.senin gibi namusluyu nerede bulurum...bende senin gibi şeref.. ...i her yerde bulurum demiştim.tum akrabaları topladın.agladin yerlere yattın.sabahlara kdr düşe ditirdun allahım yuvamı bana geri ver diye...i zmn namuslaydım da,şimdimi namussuz öldüm.bir de bana demişti ki tm sen affedemeyeceksin git sende yap aynısını gel kaldığımız yerden devam edelim....bende sizin gibi pislikler için ben namusumdan mi geçeceğim.demistim.

Bilmesek o surecte neler yasadigini tamam diyecegim.
Icine sindiremeyecegi asikardi aldatilmayi cunku baya baya aldatildi ama bosanamadi.Simdi herif karsi atak yapip piskinlikle nice aldatti diyor.Zamaninda keske cesaret edebilseydi bosanmaya.Kus gibi hafifti.Simdi ugras dur.
Keşke.. .ah keşke zamanında yapsaydım.ama yapamadım.bundan sonrada keşkeleri çıkarıyorum ve diyorum ki zamanı buymuş.

bu evliliğin sonunun bu olacağı belliydi be arkadaş.
bitsin.
sen de kurtul o da.
o elinde olduğunu iddia ettiği şeylerden bir şey çıkmaz.
ne terbiyesiz biriymiş. boşansa bile bir kadını karalamak ne kadar adice.
Benim en çok zoruma giden o yokluk zamanların da bırakmadım onun elini.asker yolu bekledim.bir kez kara leke sürmedim kendime.kizlar ne yokluk çektim.hamileyken ekmeğin arasına pul biber döküp yerdim.kahvalti yapmazdım ki o yiyip ise girsin hamileyken hiç özel doktor bilmedim.kardeslerim evime geldiğinde siyah posetlere terlik koyup buz dolabina koyardim ki bilmesinler.hic arkadaslarimla disarida bulusamadim.ne yol parasi ne yicek bir simit parasi.odun k9mur yok...sarilmisim bir battaniye ye....hamileyken çocuğumun kalp atışı duyulmuyordu doktor beni özel görüntüleme merk.yolladi....orda artık açlıktan düşüp bayılacaktım.ve bir simit parası vardı aldık boluştuk yedik.hic kuaföre gidemedim.o kadını götürüyormuş.bana da dedi ki bu gün seni de götüreceğim.hep çocuklarım la bir gün bizde tatile gideceğiz hayaliyle avuturum.tam o günler geldi ki o kadinla lüks otele gitmiş.
Of of daha neler neler.ama şimdi kendime kızıyorum.keske dr.yazdigi ilacı başından icseydim.ictikten 5 gun sonra kendime geldim ve onu yolladim.

Seni merak etmistim
Hersey yoluna girmis saniyodum ama yanilmisim canim ya
insallah en yakin zamanda kurtulursun bu adamdan
ve cocuklarinla mutlu bir hayat yasarsin

Dikkatimi ceken birsey var bu konu da surekli maddi zorluk cektiginizi yaziyosunuz.hani gecmiste olur onu anladim da.bi onceki mesj esiniz sizi aldattiginda bile sizin maddi zorluk cektiginizi yazmissiniz kuafore goturmedi vsvs.ben sanki sizin baya bi durumunuzun iyi oldugunu okumustum luks bi ev cocugunuzu ozel spor klubune felan yolladiginizi sizin giyiminize bakiminiza felan vsvsvs.esinizin iyi bi isi.
Bu kizin icin bi konu acmistinya daha bu olaylar olmadan okulla ilgili ozmn beri okuyorum her yazdiginizi.
Bide kiziniz hala annenizin yaninda mi o konuyu naptiniz.

Seni merak etmistim
Hersey yoluna girmis saniyodum ama yanilmisim canim ya
insallah en yakin zamanda kurtulursun bu adamdan
ve cocuklarinla mutlu bir hayat yasarsin
Manessa merhaba.her şey şimdi yoluna girdi.girmesi gerken yola...uzerimden yük kalktı.

Dikkatimi ceken birsey var bu konu da surekli maddi zorluk cektiginizi yaziyosunuz.hani gecmiste olur onu anladim da.bi onceki mesj esiniz sizi aldattiginda bile sizin maddi zorluk cektiginizi yazmissiniz kuafore goturmedi vsvs.ben sanki sizin baya bi durumunuzun iyi oldugunu okumustum luks bi ev cocugunuzu ozel spor klubune felan yolladiginizi sizin giyiminize bakiminiza felan vsvsvs.esinizin iyi bi isi.
Bu kizin icin bi konu acmistinya daha bu olaylar olmadan okulla ilgili ozmn beri okuyorum her yazdiginizi.
Bide kiziniz hala annenizin yaninda mi o konuyu naptiniz.
Cnm o madi sıkıntıları arada yyazıyorum.yediremedigimiçin.soyle ki biz evlendiğimiz zamanlar çok kötü madi zorluklar çektik.. .o yazdıklarımın hepsinin nin katı diyeyim size....ve en so unda güzel bir ise girdi evet biri kirada normal bir evim alt kat...digeeide dubleks kendi oturduğum ev.oglum evet ayda 60 tl ye kulübe gidiyor du o zmn..tam notlarımız bitti, tam hayallerim geeceklesecekken ı başka birini parasıyla mutlu etti
Kızım da benimle.evinde çok şükür. Oğlumda.

Ben onunla yatmıyorum diye aldatmış beni.su anda bir dış dr.yaninda sigortasız çalışıyormuşum. Kızlar girdikten iki hafta sonra sigortam başladı.ve abisi bize gelmişti dedim ki abi ondan kendim için kuruş istemem.hemen sigortam başladı.sadece çocuklarına versin dedi. Bu kdr ezber dilekçe yazmış.
Oğlum burda en iyi okuldaydı.teog a ilk birincileri çıkarıyordu.ookula yazdırmak için kimlerin kapısını çalıp adres değişikliği yapmadık.o da bende günlerce uğraştık.hatta polis halam in evine gitti orada oturup oturmadigimizi k9ntrol etti.ve bu sene oğlumun son senesi teog girecek...okul açılacağı günün akşamı oğlumu yıkadım yatağa koydum ve oğlum dediki anne babam kaydımı babaannelerin oraya aldırmış.ben şok. Bu ne sırf ben i okulu istiyorum ya diğer okul normal düzeyde oğlumda orayı istiyor.tum mac arkadaşları orada diye.peki bu iyilik mi ...

20 sene evlı kalmıssınız 1 senedır bosanmayı beceremedınız
Ben de sizi mantıklı sınız diye görü ş falan alıyordum...
Başka bir arkadaşın(kocası kafasına vuran) konusunda da fevri bir çıkış ınız olmuştu...
Çok yanılmışım siz mantıklı biri degilsiniz.
Zaten üzülen insanlara böyle yorum yapılır m?
Bu sadece ego tatmini...

Ben de sizi mantıklı sınız diye görü ş falan alıyordum...
Başka bir arkadaşın(kocası kafasına vuran) konusunda da fevri bir çıkış ınız olmuştu...
Çok yanılmışım siz mantıklı biri degilsiniz.
Zaten üzülen insanlara böyle yorum yapılır m?
Bu sadece ego tatmini...
Diğer arkadasa yaptıgım yorumda buydu.
Daha once bu yorumu neden yazdıgımı soyledım
hem konu sahıbıde anladı kı hıc sormadı.
Yanı...

Cnm o madi sıkıntıları arada yyazıyorum.yediremedigimiçin.soyle ki biz evlendiğimiz zamanlar çok kötü madi zorluklar çektik.. .o yazdıklarımın hepsinin nin katı diyeyim size....ve en so unda güzel bir ise girdi evet biri kirada normal bir evim alt kat...digeeide dubleks kendi oturduğum ev.oglum evet ayda 60 tl ye kulübe gidiyor du o zmn..tam notlarımız bitti, tam hayallerim geeceklesecekken ı başka birini parasıyla mutlu etti
Kızım da benimle.evinde çok şükür. Oğlumda.
Sevindim kizinizin yaniniza donmesine insallah cok mutlu olursun cocuklarinla.

Sevindim kizinizin yaniniza donmesine insallah cok mutlu olursun cocuklarinla.
Çok teşekkürler cnm.ben şimdi sizler ve etrafındakiler gibi gorebiliyorum olayi.ilk zamanlar bu benim başına nasıl geldi.nw oldu güvendiğin kişiye.. ...ve büyük bir yıkım.ve şimdi gerçekleri goruyorum.
.bu benim sınavım. Rabbim bu sınavı verirken hediyesini de o şerefsizi hayatından çıkararak vermiş.. ..ben şimdi anlıyorum.bunca semeni ver sırf nafaka vermemek için namusuna leke atsın.ne kdr basit biri.biyle bir adamı ben nereye koyayım.essege bağlasam almaz....

Nice, cok uzuluyorum ben sana.
Bazi yazdiklarin icimi eziyor yeminle
:KK43:
Mismo ben o kdr eğlenceli biriyim ki anlatamam sana.arkadaslarim arkadaşlarının anneleri kayinvalideleri az onu çağırınca bizi neşelenirsin derler.o kdr.....lisede başka bir sınıftan kız birgün yanıma geldi.bana dedi ki ben her gece seni hayal ediyorum....bemi mi?????ay korktum sapık mi Ne?? ??? Sen o kdr mutlusun ki ben hep mutsuzum.uvey anne elindeyim.hep senin gibi olmak için dua ediyorum......kiz etme dedimmmm.benim babam üvey,Her akşam bir posta dayak,dayak yemekten arsizlastik heralde ki gülüyorum. Ayağındaki ayakkabıyı bir kez alıyorum bir sene giyip kısım kışlık yazın sandalet olarak giyiyorum....yirtiliyir ya ayakkabı sandalete benziyor...hic harcligim yok.okul evin e çok uzak yürüyorum.montum hiç olmadı.bi gün babamın montunu giydim arabalar durmadı beni ayı sandılar herhalde...mont öyle büyüktü ki....bir tek o gün araba param vardı o günde niye biniyorum o montla yuruyememmm.bir an önce eve gitmeliyim.
Ve kızı bir daha görmedim.kesin sukretmistir hayatına.

Back
X