BEN NİCE1985. MUTLULUĞUMU SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.

Yaa harikaa
Önceki konularınızı hatırlıyorum, çok sevindim. Hep beraber çok daha güzel günleriniz olsun inşallah

Azmin zaferi diyorum. Gözünüz aydın daim olsun inşallah

Çok ama çok sevindim... İnşallah ömür boyu mutlu olursunuz ve oğlunuz da hayatını kurar bu kötü günler aklınıza dahi gelmez... Çok rahatladım konumuzu biliyordum inanın en az sizin kadar mutluyum şuan... Ona sımsıkı sarılın ve çok sevgi verin herşey ama herşey dilediğiniz ve istediğiniz gibi olsun inanın bunu hakettiniz. Mutlu olun hemde çok tüm kalbimle bunu diliyorum sizin için

Allah tekrar o batağa düşürmesin karşısına hep iyiler çıkarsın.
Maalesef yakinen bildiğim bir kaç insan var ve arkadaş çevresini değiştirmeden iradelerine hakim olmaları çok daha zorlaştırıyor.

Sizi hatırlıyorum. O kadar çaresizce buraya yazıp akıl istiyordunuz ki. Çok üzülüyordum konularınızı gördükçe.
Ben sizinle o kadar çok gurur duyuyorum ki.. Helal olsun gerçekten. O kadar iyi bir annesiniz ki oğlunuzdan vazgeçmeyişiniz, her şeye rağmen güçlü duruşunuz, babasıyla ayrı olmanıza rağmen onunla birlikte çabalamanız, tüm kirli işlerin döndüğü ortamlara oğlunuz için korkusuzca girmeniz...
Oğlunuz umarım bunların kıymetinin artık farkına varır ve çabalamaya devam eder. Çok mutlu oldum hepiniz adına.

Rabbim bundan sonra kötüden uzak etsin inşallah.
Tebrik ederim çok güçlü bir kadınsınız.

Gerçekten sevindim sizin adınıza. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.

Yanlış hatırlamıyorsam kızınız vardı lise çağında. O ne durumda peki?

Rabbim bundan sonra kötüden uzak etsin inşallah.
Tebrik ederim çok güçlü bir kadınsınız.
Teşekkür ederimmm, Aminnnn cümlemizi
Ay cnm bnmmmiyi dileklerin için çok teşekkür ederim..... Evet oğlm o kötü durumdayken dahi benim için ağlıyormuş.arkadaşları boynunda cevşen gibi bir takıda benim resmime bakıp bakıp ağladığını söylediler. Ona bir gün ayakkabı aldığımda istemedi... Neden dedim neden? Anneler evlatlarına bir şwy alırken mutlu olur bari bunu yaşıyayım dedim,,,,bana dediki, ben iyi bir evlat mıyım, hak ediyormuyum
Bir gün yine evde yoktu onu arıyordum,yatağıma oturdum ağlıyordum. Karşımda resmi. İlk okul resmi. Tertemiz, ağzına sigara dahi değmemiş... Kalktım yerimden resmi ters çevireyim dedim... Çünkü canım yanıyordu. Resmi çevirirken arkasına yazmış ki, GELİCEM ANNE.... ÇOK ZOR ÇOK.... kahroldum. Ve geldi yavrum.

Teşekkür ederim çok şükür kendisi her şeyden elini ayağını çekti..
Arkadaşı da kalmadı... Mayısta askere gidecek. İnş bir daha bu kötü günleri yaşamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…