BEN NİCE1985. MUTLULUĞUMU SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.

Çok teşekkür ederim mm çokkkkona sarılmak ne kiiiiiii ölüyorum.... Artık o da bna sarılıyor, öpüyor, seviyormuş beni. Canım yavrum.

Çoksevindim sizin adınıza çok zor birşeyi başarmıssınız anne gücü diyorum ben buna tebrik ederim sizi, Allah bidaha yasatmasın göstermesin o günleri size. insallah tedaviye hiç aksatmadan devam eder.

Çoksevindim sizin adınıza çok zor birşeyi başarmıssınız anne gücü diyorum ben buna tebrik ederim sizi, Allah bidaha yasatmasın göstermesin o günleri size. insallah tedaviye hiç aksatmadan devam eder.
Çok teşekkür ederim. Aminnn tüm iyi dilekleriniz için

Ya nasil
Mutlu oldum Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin.. ama iste canimizla malimizla ya da evlatlarimizla
Imtihan dunyasi burasi.. insallah tamamen kurtulmustur

Eski konularınız hatirlayan ve zaman zaman yorum yapan birisi olarak çok mutlu oldum.

Umarım bundan sonra çok güzel bir hayatı ve hayatınız olur kötü arkadaslara ve o illete bir daha bulaşmaz.

Mayısta askere gidecekmiş askerden gelince eğitimini tamamlar inşallah yarım bıraktı diye hatırlıyorum yada meslek edinme kurslarına katılır eline mesleğini alır.

Ayy çok şükür nasıl sevindim bir bilseniz.O evlat kokusuyla her şey daha güzel olacak.

Çok teşekkür ederim. liseye giderken bunları yaşadık. Evet sınıfta kaldı,, bn onu açıkliseye yazdırarak sınavlara girerek mezun ettim. Askerden sonra kendi şimdiden planlar yapmaya başladı. Güzel planlar. İnş daim olur.

Ya nasil
Mutlu oldum Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin.. ama iste canimizla malimizla ya da evlatlarimizla
Imtihan dunyasi burasi.. insallah tamamen kurtulmustur
Çok teşekkür ederimkesinlikle... Benimde imtihanlarımdan biri buydu... Son günlerimizde o kdr karamsardım ki artık.... Kendimi, HİÇ BİR ŞEY EBEDİ DEĞİL... HİÇ BİR ŞEY... HER ŞEYİN BİTTİĞİ BİR AN VAR. BU DA BİTECEK, diye telkin ediyordum. Çok şükür

Anne olarak evladızdan bir an bile umudunuzu kesmeden ümitle bu güzel cirpinisiniz güzel sonuç vermiş. Cok sevindim sizin adınıza. Bir daha inşallah yeltenmez. Akıl başa geldiyse artık boğazına bıçak da dayasalar vurmaz onu ağzına.
Geçmiş gitmiş olsun.

Çok şükür sonucunu aldım. İnşallah bir daha yeltenmez. Kız arkadaşına ne kadar çok kurduğunu, neler gördüğünü, fiziken yaşadığı kötü durumları anlatıyormuş.ben hiç bir şekilde bu konuyu açmıyorum. Zaten açamıyorum. İçimde bir acı burnumun direği sızlıyor hemen. Bu konudan da kpnşmamaızı söyledi psikolog. O anlatırsa dinliyorum. Bna geçen gün haram para ne çabuk bitiyor anne. Neden ki dedi. (bu madde kullanan çocuklar hırsızlık, gasp vs... Yollarla para buluyorlar.) güzelce anlattım. Bak bnm aldığım param bu ama biz bir ay boyunca bu parayla her şeyi yapabiliyoruz, yiyip içip gezebiliyoruz... Ama senin gibiler bu parayı 1 günde harcıyorlar.... Bereketi başka helal paranın annem dedim. Oy güzel yavrum m, gözlerini açmış beni öyle güzel dinliyor ki... Oysaki bnm oğlum evde ki 2 TL için iş yerimde beni arayıp alabilirmiyim diyecek ve bna ulaşamadığı için almayan bir çocuk. Para versem alacağı neyse alır üstünü getirip bnim almıyacağımı bildiği için eve atıp koşup çıkan bir çocuk... Malesef bu illet çocuklarımızı bu hale getirebiliyor...

Çok çile çektiniz ama evladınızdan ümidinizi hiç kesmediniz. O kadar mutlu oldum ki sizin için. Bundan sonra ailenizle güzel günleriniz olsun umarım.

Bu siteyi ilk takip etmeye başladığımda okumuştum konunuzu ve beni derinden etkilemişti.Cok sevindim,bir daha gelmez inşallah o kara günler, sağlıklı ve huzurlu bir hayat dilerim oglunuzla size

Gözünüz aydın, sağlıklı ve huzurlu günlere

Ah kıyamam yavrum benim. Evlatlarımızla sinanmayalim güzel Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…