- 2 Ağustos 2014
- 467
- 100
- 38
- 39
- Konu Sahibi hayalkenti
-
Bu işi beddua bitirmiş kusura bakma ama hatanın büyüğü sende. Ama sakince çok stresli olduğunu bahane ederek özrünü dile bence belki bir şeyler düzelir. Mümkün olduğunca alttan almayı dene.3 ay önce nısanlımdan ayrıldım sebebı aılevi ama attığım gun pısman oldum nısanlım benı afetmedı agır seyler söyledım ama 3 gun geçmeden ya o aradı ya ben ama bır turlu barışamadık ben barışalım dedıkce ters teptı 3 gun once buluşalım dedı bende sınırle aılesıne beddua ettım dün ve bugun bır daha görüsmeyelım kusura bakma gelemem dedı bır sekılde geldı yanıma sevıyorum ama olmaz dedı sen onların yüzüne nasıl bakacaksın dedı mutlu olamayız dedı sana dokunmak sarılmak ıstıyorum ama yapamam dedı bız bıttık dedıyaslarımızda var ben 28 o 33 yasında cok pesınden kostum dıyemı oldu? sınırle aılesıne beddua ettım ama arkamdan konuştular nısanlımda bunu bana söyledı bende kızgınlıkla dedım bu iş bıtmıs dımı?
3 ay önce nısanlımdan ayrıldım sebebı aılevi ama attığım gun pısman oldum nısanlım benı afetmedı agır seyler söyledım ama 3 gun geçmeden ya o aradı ya ben ama bır turlu barışamadık ben barışalım dedıkce ters teptı 3 gun once buluşalım dedı bende sınırle aılesıne beddua ettım dün ve bugun bır daha görüsmeyelım kusura bakma gelemem dedı bır sekılde geldı yanıma sevıyorum ama olmaz dedı sen onların yüzüne nasıl bakacaksın dedı mutlu olamayız dedı sana dokunmak sarılmak ıstıyorum ama yapamam dedı bız bıttık dedıyaslarımızda var ben 28 o 33 yasında cok pesınden kostum dıyemı oldu? sınırle aılesıne beddua ettım ama arkamdan konuştular nısanlımda bunu bana söyledı bende kızgınlıkla dedım bu iş bıtmıs dımı?
Ailevi demiş Alevi değilcanım koskoca insansın, alevi diye ilişki mi bitirilir yıl olmuş 2014...
Alevi degil canim ailevi. Ben de oyle okudum ilk basta :)canım koskoca insansın, alevi diye ilişki mi bitirilir yıl olmuş 2014... onunda yaşı var olgun bi adam şimdi daha ilişkinin en başında ssöylediklerini, onu alevi diye terk ettiğini nasıl unutsun, affetmemekte haklı, barışsanız bile bunlar hep önüne gelecek, istersen tekrar özür dilemeyi iletişim kurmayı dene
aaa pardon ı lar i ler karışınca öyle anladım, ama diğer dediklerim hala güncelliğini koruyorAilevi demiş Alevi değil
BU ınsanın aılesı buna evlenmek uzere ıken ev aldırdı 380 mılyar borca soktu 10 yıl vardede bende bu yüzden sınırle nısanı bozdum bız nasıl gecınıcez dedım kızkardesı yardım edecekmıs her ay 3 mılyar .. annesı oğlunu alayım dıye neler neler yaptılar cok uğraştılar cok sevdıler borcu kabul etmeyince düşman oldular ..en son annesine mesaj attım oğlunu bende ıstemıyorum dedım bu seferde nısanlıma demıskı kurtulduk galıba?3 ay önce nısanlımdan ayrıldım sebebı aılevi ama attığım gun pısman oldum nısanlım benı afetmedı agır seyler söyledım ama 3 gun geçmeden ya o aradı ya ben ama bır turlu barışamadık ben barışalım dedıkce ters teptı 3 gun once buluşalım dedı bende sınırle aılesıne beddua ettım dün ve bugun bır daha görüsmeyelım kusura bakma gelemem dedı bır sekılde geldı yanıma sevıyorum ama olmaz dedı sen onların yüzüne nasıl bakacaksın dedı mutlu olamayız dedı sana dokunmak sarılmak ıstıyorum ama yapamam dedı bız bıttık dedıyaslarımızda var ben 28 o 33 yasında cok pesınden kostum dıyemı oldu? sınırle aılesıne beddua ettım ama arkamdan konuştular nısanlımda bunu bana söyledı bende kızgınlıkla dedım bu iş bıtmıs dımı?
Canım dua et kurtulmuşsun bu aileden. Yoksa benim gibi sinir hastası olurdun, zira kocan durmadan ailesinin borçlarını öderdi.BU ınsanın aılesı buna evlenmek uzere ıken ev aldırdı 380 mılyar borca soktu 10 yıl vardede bende bu yüzden sınırle nısanı bozdum bız nasıl gecınıcez dedım kızkardesı yardım edecekmıs her ay 3 mılyar .. annesı oğlunu alayım dıye neler neler yaptılar cok uğraştılar cok sevdıler borcu kabul etmeyince düşman oldular ..en son annesine mesaj attım oğlunu bende ıstemıyorum dedım bu seferde nısanlıma demıskı kurtulduk galıba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?