- 1 Mart 2014
- 1.313
- 2.573
- 208
- Konu Sahibi hayalkenti
-
Geçen sordum, cevap vermedi hakikaten merak ediyorum sebebi neyki?aynen arkadaş sadece yaşlar kaç diye soruyordu
haa söyleyince yoruma devam etse anlıycam da cevabı alınca iş bitiyor.
profiline de baktım hep yaşlar kaç nereli gibi yorumlar yapmış koptum
ben onun bi yerde konusunu görsem sorcam ben de yaşlar kaç diyeGeçen sordum, cevap vermedi hakikaten merak ediyorum sebebi neyki?
BU ınsanın aılesı buna evlenmek uzere ıken ev aldırdı 380 mılyar borca soktu 10 yıl vardede bende bu yüzden sınırle nısanı bozdum bız nasıl gecınıcez dedım kızkardesı yardım edecekmıs her ay 3 mılyar .. annesı oğlunu alayım dıye neler neler yaptılar cok uğraştılar cok sevdıler borcu kabul etmeyince düşman oldular ..en son annesine mesaj attım oğlunu bende ıstemıyorum dedım bu seferde nısanlıma demıskı kurtulduk galıba?
zipzip şu merakımızı gider allahaşkınaCok merak ettim kiz kardesi ne is yapiyor da ayda 3 milyar ailesine yardim edebilecek? Yani evli degil mi? Evliyse kocasinin kabul etmesi zor bence, ki zaten az buz degil 3 milyar. Ne kadar kazaniyo ki o kadin da 3 milyar verebilecek?
zipzip şu merakımızı gider allahaşkına
yaşlar kaç memleket neresi ne kadar kazanıyor
bu sayısal verileri her konuda neden soruyorsun.
gerçekten merak ettiğim için soruyorum yanlış anlama...
Mantıklı. Yaş kaçtı canım?Konuyu kafamda daha iyi canlandirip daha iyi degerlendirebiliyorum bu sekilde sanirim
Cok merak ettim kiz kardesi ne is yapiyor da ayda 3 milyar ailesine yardim edebilecek? Yani evli degil mi? Evliyse kocasinin kabul etmesi zor bence, ki zaten az buz degil 3 milyar. Ne kadar kazaniyo ki o kadin da 3 milyar verebilecek?
34Mantıklı. Yaş kaçtı canım?
Pardon tatlım, zipzip'a sormuştum kusura bakma. Düzgün yazmamışım, sana sordum sandın.uok
34
Mantıklı. Yaş kaçtı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?