Ben nişanlımı geri istiyorum ne yapaz

aynen arkadaş sadece yaşlar kaç diye soruyordu
haa söyleyince yoruma devam etse anlıycam da cevabı alınca iş bitiyor.
profiline de baktım hep yaşlar kaç nereli gibi yorumlar yapmış koptum
Geçen sordum, cevap vermedi hakikaten merak ediyorum sebebi neyki?

benim kocam da evlenmeden önce bana ailesinin yaptıklarını taşıdı ama ben hep güldüm geçtim. öye biri olduğum için taşıyodu gerçi. annesi başka bi kız olsun istemiş, yok alkol kullanıyor (o da sevgilimle ayda yılda bir, kendi istediği için), atanmamış işsiz güçsüz filan bi sürü şey. hepsine güldüm geçtim çünkü kocam da gülüyordu, biz dalga geçiyoduk yani. ilişkimiz sağlamdı.. nooldu, aldım adamı 1000 km uzaktayım ve oh kafam çok rahat. annesi evlendikten sonra oğlum beni aramıyo diye yakınıyormuş üstelik. hiiç, umrumda değil. aşıktık biz hem de çok, annesi beğenmedi diye yıllarca verdiğim ilişkimi çöpe atamazdım kimse kusura bakmasın. kocamla çok iyiyiz, biraz gamsız olacaksın bu hayatta canım.

iş işten geçmiş, bırak artık. yorma. bi dahaki sefere ailelerin değil sevgilinin önemli olduğunu unutmazsın sanırım. daha olgun bir adamla güzel sağlam bir ilişkin olur umarım. kolay gelsin.

Cok merak ettim kiz kardesi ne is yapiyor da ayda 3 milyar ailesine yardim edebilecek? Yani evli degil mi? Evliyse kocasinin kabul etmesi zor bence, ki zaten az buz degil 3 milyar. Ne kadar kazaniyo ki o kadin 3 milyar verebilecek?

Son düzenleme:
Sevdiğin adamla birliktesin nişanlısın, hiç düşünmeden ağır konuşabiliyorsun, hiç düşünmeden yüzüğü atıyorsun, hiç düşünmeden yoluna devam etmelisin. Çocuk oyuncağı mı nişan? Bir daha aynı hataları yapmamaya çalışmalısın, arkasında duramayacağın sözü söylememeli, sonucuna katlanamayacağın davranışı yapmamalısın. Dik dur giderse elindir, dövünme; dönerse senindir, övünme (sıkı tut)

Cok merak ettim kiz kardesi ne is yapiyor da ayda 3 milyar ailesine yardim edebilecek? Yani evli degil mi? Evliyse kocasinin kabul etmesi zor bence, ki zaten az buz degil 3 milyar. Ne kadar kazaniyo ki o kadin da 3 milyar verebilecek?
zipzip şu merakımızı gider allahaşkına
yaşlar kaç memleket neresi ne kadar kazanıyor
bu sayısal verileri her konuda neden soruyorsun.
gerçekten merak ettiğim için soruyorum yanlış anlama...

33 yaşındaki adamdan hayır gelmez , anakuzusu tasdikli ve onaylıdır , bu yaşa kadar kendi hayatını kuracağına halen anam,babam diyor

kadınada ihtiyacı yoktur onun
masturbasyonla mutludur o !

diyelimki nişanlını geri aldın ama beddua ettiğin bi kv var laf taşıyan bi eş var...sağlıksız bi ilişki olmazmı sence??? dilin kemiği yok işte

33 yaşındaki adamdan hayır gelmez , anakuzusu tasdikli ve onaylıdır , bu yaşa kadar kendi hayatını kuracağına halen anam,babam diyor

Çek kendini biraz geri zaman girsin araya bu kadar görüşüyorsunuz bitmemiş demek ki kızgınlıklar geçince herşey öyle kolay unutuluyor ki

380 milyarlık kredi çekilip de ev alınırmı yaa..Valla ben burada takılı kaldım..
Bence o evi barışırsanız nişanlınız kendi üstüne yaptırsın en azından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…