Ben nişanlımı geri istiyorum ne yapaz

ne cesaret nişanlının aılesıne beddua edebılıyorsun..

Dilin kemigi yok gercektende...
Bende olsam aileme beddua eden birisine sans vermem, birak bidaha yüzüne bakmam eski nisanliniz yine konusuyor... Hos oda laf tasimis ama iyi olmus sizin gercek düsüncelerinizi ögrenmis...

30lu yaslardaki iki insanin boyle davranmasina anlam veremedim. Olgunluk yasla degil tamam ama makul olun biraz yani o iliskiden bi sey cikmaz, evlenseniz de bosanirsiniz

bu saatten sonra birleşseniz bile mutluluk zor.
işin içine hem aileler girmiş hem çok yüzgöz olunmuş.
ayrıca evlenme aşamasındayken o kadar yüklü borca girmesi zaten düşündürücü
bırakın eskide kalsın

alevi degillll aileler yüzünden oldu dıyorum

Keşke benim hikayemde seninkine benzese bende nisanliyim nerdeyse 1 sene olacak. Ama aylar önce bitti...
Onu çok seviyorum ama nerdeyse aileler kanlı bıçaklı olacaktı... kufurler onun ablasiyla benim ablam gil birbine beddualar kavgalar daha neler neler..
Nisanlim bitirdi bizdede yaş farki çoktu..
Ben 22 o 33 ama sevdik birbirimizi şimdi ise resmi nikahimiz var dava açtık ikimizde mahkeme gununu bekliyoruz.. 6 ay oldu biteli ne o aradi ne ben ha ben çok kostum peşinden ama nuh dedi Peygamber demedi bitti anlicagin seviyosan bekle sabret Allah yardımcin olsun canım...

Kuzum sende amma kaşınmışssın bi gel bi gitme yok beddua yok öyle böyle ee çocuk ne yapsın sende olsan aynı tepkiyi verirdin aynayı önce kendine çevir..

Açıkcası bana da umut var gibi geldi, olaylar birsüre sonra unutulsun da birleşirsiniz.

Nisanlinin memeleketi neresi? Yani nereli?

Bu işi beddua bitirmiş kusura bakma ama hatanın büyüğü sende. Ama sakince çok stresli olduğunu bahane ederek özrünü dile bence belki bir şeyler düzelir. Mümkün olduğunca alttan almayı dene.
alttan aldikca ezik ve yalvaran duruma dusmus, ne ozru? adam lafi tasimasa bedduayi da duymazdi.. ha beddua olmasa iyiydi ama su durumda adam masum sayilmaz..

Evlenseniz bile mutlu olmazdiniz. Ailesine beddua etmissin. Her tartisma da bunu onunuze getirir. BEnce yolunuza bakin

Konu tam olarak ne bilemiyorum ama beddua ettiğin için haklı olsan bile haksız duruma düşmüşsün.... Eski nişanlın senin ailene beddua etseydi hoşuna gidermiydi.Ne olursa olsun beddua etmemeliydin...Hatalar iki taraflıdır ama bir erkeği yetiştiren ailesine beddua etmişsin bana göre hatanın büyüğü sende...Hayırlısı olmuş yoksa zor geçinirdiniz....

Wakeup sende farkettin di mi?
Selamın aleyküm, yaşlar kaç?
aynen arkadaş sadece yaşlar kaç diye soruyordu
haa söyleyince yoruma devam etse anlıycam da cevabı alınca iş bitiyor.
profiline de baktım hep yaşlar kaç nereli gibi yorumlar yapmış koptum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…