- 21 Ağustos 2014
- 524
- 322
- 73
- Konu Sahibi hayalkenti
-
30lu yaslardaki iki insanin boyle davranmasina anlam veremedim. Olgunluk yasla degil tamam ama makul olun biraz yani o iliskiden bi sey cikmaz, evlenseniz de bosanirsiniz3 ay önce nısanlımdan ayrıldım sebebı aılevi ama attığım gun pısman oldum nısanlım benı afetmedı agır seyler söyledım ama 3 gun geçmeden ya o aradı ya ben ama bır turlu barışamadık ben barışalım dedıkce ters teptı 3 gun once buluşalım dedı bende sınırle aılesıne beddua ettım dün ve bugun bır daha görüsmeyelım kusura bakma gelemem dedı bır sekılde geldı yanıma sevıyorum ama olmaz dedı sen onların yüzüne nasıl bakacaksın dedı mutlu olamayız dedı sana dokunmak sarılmak ıstıyorum ama yapamam dedı bız bıttık dedıyaslarımızda var ben 28 o 33 yasında cok pesınden kostum dıyemı oldu? sınırle aılesıne beddua ettım ama arkamdan konuştular nısanlımda bunu bana söyledı bende kızgınlıkla dedım bu iş bıtmıs dımı?
alevi degillll aileler yüzünden oldu dıyorumValla alevi diye nisan atarsan arkandan konusmaları normal, önüne diyecek bir sey bırakmamıssın sen. Üstüne de beddua etmissin, yarın öbür gün ilk dönemecte gene bırakmayacagın ne malum cocugu. Hani sadece cocuga desen, belki zamanla hallolurdu ama nisan atıp aileleri de katmıssın. O yüzden zor artık bence de...Olsa da cok ugrasman lazım.
alevi degillll aileler yüzünden oldu dıyorum
Keşke benim hikayemde seninkine benzese bende nisanliyim nerdeyse 1 sene olacak. Ama aylar önce bitti...3 ay önce nısanlımdan ayrıldım sebebı aılevi ama attığım gun pısman oldum nısanlım benı afetmedı agır seyler söyledım ama 3 gun geçmeden ya o aradı ya ben ama bır turlu barışamadık ben barışalım dedıkce ters teptı 3 gun once buluşalım dedı bende sınırle aılesıne beddua ettım dün ve bugun bır daha görüsmeyelım kusura bakma gelemem dedı bır sekılde geldı yanıma sevıyorum ama olmaz dedı sen onların yüzüne nasıl bakacaksın dedı mutlu olamayız dedı sana dokunmak sarılmak ıstıyorum ama yapamam dedı bız bıttık dedıyaslarımızda var ben 28 o 33 yasında cok pesınden kostum dıyemı oldu? sınırle aılesıne beddua ettım ama arkamdan konuştular nısanlımda bunu bana söyledı bende kızgınlıkla dedım bu iş bıtmıs dımı?
Kuzum sende amma kaşınmışssın bi gel bi gitme yok beddua yok öyle böyle ee çocuk ne yapsın sende olsan aynı tepkiyi verirdin aynayı önce kendine çevir..3 ay önce nısanlımdan ayrıldım sebebı aılevi ama attığım gun pısman oldum nısanlım benı afetmedı agır seyler söyledım ama 3 gun geçmeden ya o aradı ya ben ama bır turlu barışamadık ben barışalım dedıkce ters teptı 3 gun once buluşalım dedı bende sınırle aılesıne beddua ettım dün ve bugun bır daha görüsmeyelım kusura bakma gelemem dedı bır sekılde geldı yanıma sevıyorum ama olmaz dedı sen onların yüzüne nasıl bakacaksın dedı mutlu olamayız dedı sana dokunmak sarılmak ıstıyorum ama yapamam dedı bız bıttık dedıyaslarımızda var ben 28 o 33 yasında cok pesınden kostum dıyemı oldu? sınırle aılesıne beddua ettım ama arkamdan konuştular nısanlımda bunu bana söyledı bende kızgınlıkla dedım bu iş bıtmıs dımı?
3 ay önce nısanlımdan ayrıldım sebebı aılevi ama attığım gun pısman oldum nısanlım benı afetmedı agır seyler söyledım ama 3 gun geçmeden ya o aradı ya ben ama bır turlu barışamadık ben barışalım dedıkce ters teptı 3 gun once buluşalım dedı bende sınırle aılesıne beddua ettım dün ve bugun bır daha görüsmeyelım kusura bakma gelemem dedı bır sekılde geldı yanıma sevıyorum ama olmaz dedı sen onların yüzüne nasıl bakacaksın dedı mutlu olamayız dedı sana dokunmak sarılmak ıstıyorum ama yapamam dedı bız bıttık dedıyaslarımızda var ben 28 o 33 yasında cok pesınden kostum dıyemı oldu? sınırle aılesıne beddua ettım ama arkamdan konuştular nısanlımda bunu bana söyledı bende kızgınlıkla dedım bu iş bıtmıs dımı?
yaşlar kaçtan sonra bu soruya mı geçtinizNisanlinin memeleketi neresi? Yani nereli?
alttan aldikca ezik ve yalvaran duruma dusmus, ne ozru? adam lafi tasimasa bedduayi da duymazdi.. ha beddua olmasa iyiydi ama su durumda adam masum sayilmaz..Bu işi beddua bitirmiş kusura bakma ama hatanın büyüğü sende. Ama sakince çok stresli olduğunu bahane ederek özrünü dile bence belki bir şeyler düzelir. Mümkün olduğunca alttan almayı dene.
KaradenizliNisanlinin memeleketi neresi? Yani nereli?
yaşlar kaçtan sonra bu soruya mı geçtiniz
aynen arkadaş sadece yaşlar kaç diye soruyordu
Wakeup sende farkettin di mi?
Selamın aleyküm, yaşlar kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?