Ben nişanlımın telefonuna hiç bakmıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
822
123
ben sevgilimin (nişanlımın) telefonuna hiç bakmıyorum 5 yıllık süreçte hiç bir zaman yapmadım ama burdaki mesajları görünce acaba yanlış mı yapıyorum birine kayıtsız şartsız güvenmekle dedim vallahi hayatta neler oluyor :) Gerçekten bazen içime kurt düşer ama sonra umursamamaya çalışırım. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sevgililerin, eşlerin telefonuna bakılmalı mı

su var yapacak insan havada karada yapar ayri ama yinede bakiyorum bazen. Rutine baglamadim henuz burdaki konulari gordukce aklima geliyor.

Gerekmedikçe bakma bakmak için de bakmam :) yani öyle bazen dakikam biter ondan arama yaparım o sırada kurcalarım yani o da alır benim telefonumu resim falan çeker benim telin kamerası daha iyi genel olarak bakarım yani ne bilim arada sende bak cnm ne olcak :)

Ben de bakmıyorum, sürekli takılınca burada her şey sorunmuş gibi geliyor, karşılaşacağım şeylere tepkim ve tavrım her zaman önceden bellidir. Affetsem mi affetmesem mi diye düşünmem yakalarsam ama özellikle de bir şey aramak için karıştırıp kurcalamam hiçbir yeri. Rahatsız edici hem benim için hem karşısı için.

Genelde telefonlar ortada olur bakabileceğimiz şekilde o yüzden arada sırada bakıyorum,o da arada benimkini kurcalıyor sanırım,sonra soruyor çünkü x yazmış ya y sormuş ya filan diye konu arasında,hiç bakmasam çatlardım

17 yıllık evliyim, eşimin telefonuna hiç bakmadım. Önceleri aklıma gelmezdi böyle şeyler, KK'da okuduklarımdan sonra bir ara baksam mı diye düşündüm sonra vazgeçtim. Çünkü telefon sürekli ortada kim ararsa arasın yanımda konuşur, ayrıca kızım liseye gidiyor çoğunlukla araştırma ödevi olduğunda babasının telefonunu alır interneti açar ve ondan araştırır. Çekincesi olsa kızım baba telefonunu alabilir miyim? Bir şeye bakmam gerekiyor dediğinde al kızım her seferinde ne soruyorsun, al bak işte ödevine telefon masada zaten demez. Nesile bakayım şimdi durup dururken adamın telefonunun.

Kendi telefonumda bakcak birşey kalmamışsa sıkıntıdan bakarım
O pek bakmaz ama önünden alan yok gelsin baksın

Kısaca bence hayatını beraber geçiren insanların birbirinden gizlisi saklısı olmamalı kişisel özel alanlar harici herşey müşterekse bu da müşterek

telefonda bir şey olmasa bile insan biri bakacakken sanki içeride ne sohbetler dönmüş psikolojisine giriyor

istediğiniz takdirde bile o psikolojiyle cevap verip kendi kontrol etse bile içinize yok yere kurt düşer

Bizim Kk da bakıyor diye kızdıklarımız; genelde adamın telefonunu paranoyakça alıp; didik didik saygısızca gizli kapaklı karıştıran kadınlar..
Yoksa normalde bakabilirsin.
Ben 2-3 güne bir bakarım eşimin telefonuna; o da benimkine bakar,
hiç de rahatsız olmayız.
Bak yani ne olacak. :) Eline al telefonu; şakayla karışık bir karıştırayım de tepkisini ölç.

Sevdiğinizin telefonuna bakmak ya da onun sizinkine bakması her zaman güven ile alakalı değildir ki.
Ben meraktan bazen sıkıntıdan erkek arkadaşımınkine bakarım ama kesinlikle güvensizlik duyduğum için değil.
Ki şuna da inanıyorum birkaç örneğine çevremden şahit oldum, erkek bi bit yeniği yiyorsa Allah mutlaka karşısına çıkarıyor. Yani gereksiz yere kendinizi yormayın da merak etmiyorsanız bakmayın da huzurunuzun kaçmaması açısından.

Niye bakılıyor, neden bu kadar normal karşılanıyor, hatta tavsiye ediliyor anlamıyorum.

Belki bir bayan arkadaşım bana whatsapp'dan kendi özeline dair bişey paylaştı. Ne hakla eşim bakıp, okuyacak ki? Yuh yanii...

Ayni şekilde biri aman da bir kontrol edeyim diye düşenerek telefonumu kurcalarsa, çok pis arıza çıkarırım. Bana güven duymayanın, benimle ne işi var.

Bakmayın efendim, özellikle sizden saklamak gibi bir çabası yoksa, kimsenin şahsi alanına müdahele etmeyin.

kendim bagimlilik yapmasin diye kendi telefonuma oyun yuklemiyorum, esimin telefonundan oynuyorum.

telefonu elimdeyken mesela sosyal medyasina bakarim ama mesajlarina bakmam. Esimin benden gizlisi bana gore olamaz. Ancak mesajlar sadece onun degil ki, arkadaslarinin ozeli yaziyor olabilir, beni alakadar etmez, oy yuzden ozelidir deyip ozen gosteririm.

O da benim telefonumu istedigi zaman kullanabilir ancak mesajlarimi maillerimi ben talep etmedigim surece ayni sebepten dolayi okumaz.

Saygimizi kaybetmemek diger seylerden daha onemlidir.

Telefon sifresi bile eşim kullanmaz benim vardır ama o bilir sifremi
Birbirimizin telefonu sürekli elimizde olabilir WhatsApp tan bişey gelsin yada ig den telefon farketmez acar bakarız
Ama bu güvenmediğimizden ver bi acayım bakayım seklinde değil sanki o telefon benimmiş gibi hareket ettiğimden olur

Bence cok itici bir hareket, yani adami gozumun onunde telefonumu kurcaliyor gorsem sogurum. Medeni bir insan yapacaksa da gizli yapmali Ben kendi adima konusayim telefonumu adam istese vermem, istemesi bile cok ezikce ve saygisizca bir hareket.

Madem falsosu yok belli ki adam gibi bir adam, hic kafanizi bulandirmayin.

Arada bi eserse bakiyorum ama ben daha cok ablalari ve abisi bisey yazmis mi ne yazmis diye bakiyorum meraktan. Belki ozel ve okumam gereken bisey oldugunu sanmiyorum. :)

Bizde ben genelde kızarım benim tlf eline bile alsa eşim.Çünkü o an okuduğum sayfayı yada oynadığım oyunu durdurmuşum hoop kapatıyor falan deliriyorum
Ama eşimin tlf ki hep ortada uyumaya gider salonda bırakır, salona geçer mutfakda unutur vs. Bazan bakarım ama genelde galerideki oğlumuzun dışarı çıkarınca çektiği park fotolarına falan.
Onun dışında eşime ait bilmediğim bir şifreside sanırım yok.
Bütün mobilbanka, mail e.devlet ve hatta araç beyin şifresini bile ben biliyorum.eşim şifre özürlü çünkü :)) hep unutur.

Telefonundan ne yaptığını zaten ben hep biliyorum.çünkü aşkım şunun şifresi neydi şunu bir açsana falan diye bana gelir

Ama izin vermese yani baştan böyle olmasa ilişkimiz karıştırmazdım asla.Kişilerin kişisel özgürlüklerine saygım sonsuz.Haa aldatmış vs olsa Allah korusun tlf uğraşmaz mahkemeye giderim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…