- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Aynen kendim sosyal medya özürlü olduğum için canım sıkıldıkça onunkinden bakıyorum. Bi tane saçma uygulama indirdim ona da kendi telefonumdan bakıyorum. Canı sıkılınca o da benimkinden bakıyor. Hiç daha neden aldın telefonumu kavgası yaşamadık. Adamın hayatına ortak olmuşum özel hayatını yerim onun. Bazen kızlarla dedikodu yapıyoruz girme diyorum giriyor bende onun erkek grubunu basıyorum. Göze göz, dişe dişKendi telefonumda bakcak birşey kalmamışsa sıkıntıdan bakarım
O pek bakmaz ama önünden alan yok gelsin baksın
Kısaca bence hayatını beraber geçiren insanların birbirinden gizlisi saklısı olmamalı kişisel özel alanlar harici herşey müşterekse bu da müşterek
Kesinlikle bakilmali ben 6 senelik evliyim benimkinde her hainlik var ama henuz kadin kiz meselesi yakalamadim. Hergun watsabini aramalarini kontrol ederim. Hatta ayda bir kez online islemlerde n fatura domumanini kontrol ederim o uyurken. Her zaman tetikte olmak lazim bunlara guvenilmez.ben sevgilimin (nişanlımın) telefonuna hiç bakmıyorum 5 yıllık süreçte hiç bir zaman yapmadım ama burdaki mesajları görünce acaba yanlış mı yapıyorum birine kayıtsız şartsız güvenmekle dedim vallahi hayatta neler oluyor :) Gerçekten bazen içime kurt düşer ama sonra umursamamaya çalışırım. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sevgililerin, eşlerin telefonuna bakılmalı mı
Kesinlikle bizdede bu şekil.Telefon sifresi bile eşim kullanmaz benim vardır ama o bilir sifremi
Birbirimizin telefonu sürekli elimizde olabilir WhatsApp tan bişey gelsin yada ig den telefon farketmez acar bakarız
Ama bu güvenmediğimizden ver bi acayım bakayım seklinde değil sanki o telefon benimmiş gibi hareket ettiğimden olur
Aynen kendim sosyal medya özürlü olduğum için canım sıkıldıkça onunkinden bakıyorum. Bi tane saçma uygulama indirdim ona da kendi telefonumdan bakıyorum. Canı sıkılınca o da benimkinden bakıyor. Hiç daha neden aldın telefonumu kavgası yaşamadık. Adamın hayatına ortak olmuşum özel hayatını yerim onun. Bazen kızlarla dedikodu yapıyoruz girme diyorum giriyor bende onun erkek grubunu basıyorum. Göze göz, dişe diş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?