Ben nişanlımın telefonuna hiç bakmıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen kendim sosyal medya özürlü olduğum için canım sıkıldıkça onunkinden bakıyorum. Bi tane saçma uygulama indirdim ona da kendi telefonumdan bakıyorum. Canı sıkılınca o da benimkinden bakıyor. Hiç daha neden aldın telefonumu kavgası yaşamadık. Adamın hayatına ortak olmuşum özel hayatını yerim onun. Bazen kızlarla dedikodu yapıyoruz girme diyorum giriyor bende onun erkek grubunu basıyorum. Göze göz, dişe diş

bana yanlış geliyor. birini aramam gerekiyorsa filan telefonunu tabi ki kullanırım ama onun haricinde sosyal medyasına ya da mesajlarına bakmak ne kadar doğru ki? sürekli merak edip böyle bakmak da durduk yere huzursuz eder insanı.

bence evlilikte sevginin ve saygının bitmemesi için bu kadar içli dışlı olmamak gerek. aynı evi paylaşıyoruz diye özel alanımız olmayacak mı?

Bende baktım ama sonradan kötü hissettim çünkü o benimkine bakmaz.
Empati yapınca bakmamak gerektiğini anladım bazen saçma sapan şeylere bakıyorum googleda filan başkasının görmesini istemem,özelimin kurcalanmasından hoşlanmam.

Normalde hiç bakmazdım. Sevgililikte de evlilikte de bakmadım. Ama artık burayı okudukça arada bir o uyuyunca şöyle bir kolaçan ediyorum haberi olmadan. Zaten eşim de bakmayacağımdan emin olduğu için ters bir durum olursa yakalarım. KK beni bile bunu düşünecek hale getirdin

Kesinlikle bakilmali ben 6 senelik evliyim benimkinde her hainlik var ama henuz kadin kiz meselesi yakalamadim. Hergun watsabini aramalarini kontrol ederim. Hatta ayda bir kez online islemlerde n fatura domumanini kontrol ederim o uyurken. Her zaman tetikte olmak lazim bunlara guvenilmez.

Konuyu "aramalarını acmiyorum" şeklinde algılayan sahsimin bu konuyla ilgili tutumu açık herhalde. Artık ne kadar uzaksam zihnimde bile karşılığı yok :)

Bence belli etmeden ara ara bak.. valla kk sağolsun benide paranoya yaptı burdan okuyup adama sarıyorum.. bazen o faturayı iptal edicem şu siteye girmemen için diyo

Ben gereksiz ve saçma buluyorum eğer bi şüphe durumu yoksa.. Zaten şifre yok telefonu her gün oyun vs.sebebiyle elimde.. Hatta aynı telefonu kullandığımız için bikaç kere o benim ben onun telini yanlışlıkla alıp işe gitmişliğimiz bile oldu.. Mesajı gelir, tel bana yakındır okusana bi der, hatta bana cevap yazdırır, ben de aynı şekilde.. Özellikle elime alıp karıştırma işlerini biraz ayıp buluyorum ben..bişey olsa er veya geç zaten Allah karşıma çıkarır diye düşünüyorum

Telefonunu kontrol amaçlı almak bence yanlış. Sana güvenmiyorum demek gibi birşey ama biz ikimizin telefonunuda istediğimiz zaman kullaniyoruz gizleyip saklamasi yok veya şüphelendirici bir durum oluşmadı şuana kadar. Öyle bir durum olsa zaten hissedersin bence boşuna kurma güvenmeye devam et.

Kesinlikle bizdede bu şekil.

Annemle babam 25 yıllık evli
Ne annemin ne de babamin birbirlerinin telefonlarını karistirdiklarina/baktiklarina şahit olmasın
İkisininkini de ben kurcaliyorum

Şimdiye kadar hiç bakmadım o da hiç bakmadı. Yani aklımıza gelmiyor hiç doğrusu. Bir de kız arkadaşlarımın vs özel mevzuları oluyor yani onları okumasını da istemem açıkçası. Başkasına saygısızlık bence. Bu açıdan bakıyorum ve ben de ondan istemiyorum. Zaten şüphelenecek bir şeyler olunca insanlar o davranışlardan, ilgisizlikten vs anlıyor..

Ben kurcalansın istemem o yüzden karşımdakine de böyle bi hareket yapmam.
Bazen kız arkadaşlarımla belaltı erkek muhabbeti yaptıgımızda oluyor yani, onları görürse soğur benden

Ben bakarim, zaten telefonlar ortadadir
Bi sey bulmak icin bakmam meraktan bakarim
Arama gecmisine bakmam mesela whatsappa bakarim oyle alelade
O da benim telefonuma bakar oyun oynar falan elindedir
Ama ozellikle arama gecmisimi whatsapp mesajlarimi boyle bi sey bulmak icin aradigini baktigini farkedersem kiyamet koparirim
Guvenmeyenin benle isi yok

Yakın arkadaşımla kocambeyin dedikodusunu yaptığım zamanlarda yakalanmasak iyiydi de o da kaynıyo arada dediğin gibi

10 yıl sevgili + 2 yıl evliyim ..
Bir kere karıştırmadım. Biri arıyosa duymadıysa ekrana bakar seslenirim sadece şu arıyo diye.
Asla telefon karıştırma huyum yoktur..
Ama bunun güvenini bana eşim verdi,
eğer herşeyi şifreli olsaydı telefonunu özellikle saklamaya çalışsaydı belki kurt düşerdi.

Yapıcak adam bi sekilde yapar illa telefona gerek yok.
2. Telefon alır ayakta uyuruz.
Allah iyilerle karşılaştırsın

Hiç bakmadım eşimin telefonuna, o da bakmaz benim telefonuma. Arkadaşlarımla yaptığımız sohbetleri falan okuması çirkin gelir bana. Zaten yapacak adam telefonunda bir şey saklamaz. Ha aldatacaksa da kapı orada. Beni kaybeder...

5 sene evlilik toplamda 7 yıldır beraberiz. Telefonlarımız ortadadır. Karıştırma gereği pek duymadım. Bir kaç sene önce facebooktan hareket dökümüne bakmıştım o kadar :)
Ama birine koşulsuz güvenmemek gerek orası bir gerçek.
Ben onun telefonunu karıştırırsam bir anda yanında alıp bakıyorum :)
Şimdiye kadar güvenimi sarsacak bir şey yapmadığı için takip etmem pek..

Bir akşam kalabalık grup halinde bir eğlence mekanına gittik. Karşı masamızda bir çift vardı. Adam masadan kalkıp lavaboya gidince kadın hemen telefonunu alıp gözatmış sonra bırakmıştı. Çok gülmüştüm o sahneye :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…