Ben niye böyleyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

naz111

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
105
En iyi cevaplar
1
0
296
İsviçre
En cok neye özeniyorum biliyormusunuz,
mutlu olan insanlara...

Keske rahat bi insan olsam 24 saat düsünmiyen..
Dogdugum günden beri herzaman mutlulugun pesinden kosdum
ama hep yanlis seylerde aradim..
hadi bunu al ozaman mutlu olursun sunu giy mutlu olursun diyerek gecti yillarim hep Bos seylerle.
Bi araba Galerisinde calisiyorum Eterafinda begenilen bi kizdim güzelsin sanslisin diye seyler duyardim Ben hep mutsuzdum...
ne arkadas cevremin haberi vardi nede erkek arkadasimin hepsi beni mutlu mesut insanlari güldürmeyi seven biri olarak bilirlerdi
birtek gözümün nuru ANNEM
Düsünün birgün odamda oturuken aynaya bakdim kendi kendime burnumun ucunu biraz inceltsem
daha mutlu olurun dedim düsünün burnumu herkez begenirken, beni daha cok severler dedim, ertesi gün doktora gitdim, ondan sonraki hafta ameliyat oldum okadar kötüydükü
Sinir krizi gecirdim hastanede yatdim 5 ay sonra ayni doktorda revizyon ameliyati oldum eski haline cevirdi. Bu tür olaylarim cok saysam bitmez, mutlu olucam kendimi daha iyi hissedicem diye sac bas almadigim kulanmadigim tasimadigim bisey kalmadi...
Cok yasicagmi sanmiyorum cünkü günden güne ben kendimi eritiyorum.

Sizce Ben niye böyleyim?

Bilmem...
Bence oturup kendinizi sorgulamalısınız...
Hayatınızda belli kocaman bir eksiklik var ki bunu garip işlerle doldurmaya çalışıyorsunuz..
Bir sorun olmadığı halde mutsuz olmak,saçınıza,başına çok takılmak,estetik ameliyat yaptırmak vs. gibi..
Hayatınızdaki o eksikliği muhakkak biliyorsunuzdur da bilinçaltındanızdaki en derin yerlere atmışsınız bence.. Çıkarıp çözmek gerek..

Acaba kücükken olumsuz birsey mi yasadin ,yani mesla biri sana dedimi suran böyle iyi degil diye?yasin kac?

mutlaka bir doktora görünmelisin

Hayir görünüs olarak kötü bisey duymadim ben kendi kendime cikariyorum cocuklugumdan beri böyleyim ben hep bi arayis icindeyim napsam neyi degistirsem..
Yasim 22.

Etrafınızda ki insanları bir kenara bırakın..Onlar için yaşamayı ve beğenilmeyi de..
Sağlıklısınız..Güzel bir işiniz var..Aileniz var..Sevdiğiniz var..Hayatı sevmek ve mutlu olmak için yeterince sebebiniz var iken başka şeyler aramaya gerek var mı.. ))

Kesinlikle Dogru biliyorum insanin haline sükür etmesi lazim. Ama olmuyo zor geliyo Keske yapabilsem

Kesinlikle Dogru biliyorum insanin haline sükür etmesi lazim. Ama olmuyo zor geliyo Keske yapabilsem

Zor geliyor derken?
Haddim değil ama dini inançlarınızı bilmiyorum belki de eksiklik budur..
En büyük zenginlik şükürdür çünkü..

Zaman zaman bende senin gibi oluyorum..dönem dönem herkes de olur böyle kötü anlar..Bu kadar dert etme kendine aynın karşına geç ve Rabbimin sana verdikleri için şükür et..Bende bunalıma girdim mi kaşım gözüm kıyafetim herşeyi değiştiririm bu normal =)) ama bunu uzatıp bütün hayatına yaymak sadece seni senden eder bunu unutma canım..

Hayatında herşey normalse eğer , bu yaptıklarının tek bir açıklaması var bence..oda özgüven eksikliği...

Sanırım en kısa zamanda özgüven aşısı vurulman gerekiyor..

Hayatında herşey normalse eğer , bu yaptıklarının tek bir açıklaması var bence..oda özgüven eksikliği...

Sanırım en kısa zamanda özgüven aşısı vurulman gerekiyor..

Aslinda özgüvenimle ilgili bi sorun oldugunu sanmiyorum, piskolojik bisey oldugunu biliyorum bi boslugu doldurmaya calisdigiminda farkindayim belkide babamin eksikligi...

Zor geliyor derken?
Haddim değil ama dini inançlarınızı bilmiyorum belki de eksiklik budur..
En büyük zenginlik şükürdür çünkü..

Zor geliyor derken sükür etmek degil, yapdigim yanlislardan vazgecmek zor geliyor demek istemisdim.

Bende Laale gibi düsündüm ilk okur okumaz.Eger dünya isleri tat vermiyorsa biraz ahiret hayatiyla ilgili konulara yönelebilirsin.Belkide eksiklik budur ve bu yüzden sürekli arayis icindesindir.
Allah sectigi kullarini arayis icine sokar.Hep bazi olaylar sebep olur.

canım bence psıkologa gorun bu boyle gıtmez ,kesın guzel kızsındır ama sen sureklı degısıklıklerle hayatında kı boslugu doldurmaya calısıyosun o boşluk ne bılmıyorum ama boyle kendıne yazık edıyosun

Tskler, Dogru ben hep basit seylerin pesinde mutlulugu aradim ama bisey degistirmedi 22 senedir :).

şükür şükür şükür...insnaların ne dertleri var ne tür afetlerden geçiyorlar ne tür sınavlardan.kendinizle ilgilenmeyi bırakın bence.Allahın size verdiklerine şükredin.bende şükrediyorum Allahım bana bu bedeni bu zekayı, ailemi, içinde merhamet duygusu olan kalbimi, eksikliğini hissetmediğim her sey için, sahip olduğum herşey için binlerce kez şükür Yarabbim..Allah bişeyin eksikliğini gösterdiğinde o zman anlıyoruz değerini ne kadar nankör insanoğlu o yüzden elimizdekilerin kıymetini bilmek gerek.hiç bişeyin eksikliğini yaşatmasın mevlam..

Valla bende anlamadim ben bile bazen kendime hayret ediyorum. Piskologa gitmeyi düsünüyorum insallah bi faydasi olur bende normal bi insan olurum :)

Depresyon ile alakalı konuları araştırmanı tavsiye ediyorum.. Bu bahsettiğin şeyler sürekli mutsuzluk hali bunun belirtileri...

İnsanoğlu elindekilerin kıymetini bilmiyor her zaman daha fazlasını istiyor... elinde olmayan daha cazip geliyor.. Mutluluk herkesin kendi içinde büyüyen birşeydir... hayatta sahip olduklarımız bizi mutlu yada mutsuz etmez.. kıymetini bildiğimiz şeyler bizi mutlu eder... sahip olduğumuz hiç bir şey başka insnalardan farklı değil ki... sen hayatında neler yaşıyorsan herkes bir benzerini yaşıyor ... etrafında polyana çokdur aslında sen farkında değilsin ... yani hepimiz zaman zamn mutsuzluk yaşarız... hayat bu mutluluk kendi elimizde ....

mutluluğu yakalayabilmek için estetik yerine .. içinden gelenleri konuşarak anlatmak veya yazarak anlatmayı seçebilirsin...

içini birine boşaltmak için psikolojik destek almanı tavsiye edebilirim. bu tek başına halledebileceğin bir şey olmaktan çıkmış... 1-2 hafta süren duygu sende sürekli ise çok tehlikeli olmaya başlamış..

acil yardım alman lazım...

Ya yazdigim cevaplarin üstündeki smiley lere anlam veremedim, yapmadigim halde cikiyo tuhaf

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…