Ben niye bunu dert ediyorum

Lyd_____

Hiç Umudum Kalmadı.
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
657
2
26
Ankara
meraba kızlar
anlatacağım şey dert değil ama ben rahatsız oluyorum
konuyu okuyanlar bilir ayrılmak istemiştim ama sevgilimle daha gecen gün barıştık.
şimdi sevgilimin erkek kuzeninin 5 yaşında bir çocuğu var ama benim sevgilim onunla babasından daha çok ilgileniyo bu da beni rahatsız ediyo
mesela örnek vereyim kreşten almaya babasından çok o gider,sık sık oyuncak almaya oyuncakçıya götürür,çocuğun eve sığmayan oyuncakları onların evde durur,telefonda hep resimleri var,hep onu anlatır filan..
şimdi küçücük çocuğu kıskanıyosun filan diyebilirsiniz ama inanın deği,l bende seviyorum çocuğu,sevgilimimn davranışlarına anlam veremiyorum mesela dayısının da aynı yaşta çocukları var onlara böyle davranmıyo ailedek diğer çocuklara karşı böyle değil. bu kadar abarttığı için rahatsızım bu durumdan.
az öncede mesaj attı biz oyuncakçıya gidiyoruz diye,tmm dedim
onada yansıtamıyorum ama iyice canımı sıkmaya başladı bu durum

siz neden bu kadar dert ediyorsunuz ki ?
kendi çocuğu olabileceği ihtimali mi var ?

Bu gayet güzel bir şey değil mi? İlerde ne kadar iyi bir baba olacağının göstergesi bence bu.. Sizin ki biraz kıskançlığa girmiş biraz devamlı onunla ilgileniyor fln diye üzülüyosanız eğer boş yere üzmeyin kendinizi iyi taraflarından bakın.

bilmiyorum bu kadar fazla ilgilenmesi dikkatimi çekiyo belkide kıskançlık yapıyorum ama abartıyo inanın

bence ilerde çok iyi bir baba olacağının göstergesi bu değil,
benim kuzenimde yeğenine hastalık derecesinde düşkündü,
sonra evlendi kendi çocuğu oldu hala yeğenine düşkün, hatta kendi çocuğundan bile önde geliyor,
onun için kendi çocuğunu hırpalıyor,
çocuğuda bunun farkında ve üzülüyor,
geçen gün çocuk annesine bir soru sordu,
kendi kızına teyzem dedi, kulaklarıma inanamadım

her çocuk sevilir sevdirtir kendisini ama bazılarına insanın aşık olası gelir gerçekten çok tatlı oluyorlar çünkü.
erkek arkadaşın kuzenine değer verdiği için bebeğine de değer veriyor seviyordur.
çocukta kendini sevdirrten tarzda birisi ise seviyordur bence bu gayet normal ve hoş davranış.
ileride iyi bir baba adayı bile diyebiliriz hatta bu davranışıyla

canım bence çok abartmışsın ya, belliki o çocukla farklı bi elektrik var aralarında, ne güzel, bence hoş bi durum, çocuklara nasıl davranacağınıda şimdiden öğreniyo işte
bence sen çocuğu sevmesini kıskanmıyorsunda, onunla geçirceği zamanı benimle geçirsin diye düşünüyorsun bence bilinçaltında
kendin bile farkında değilsin belki ama onunla oyuncakçıya gitçeğine benimle kola içmeye gitseydi gibi mesela
o kadar vakit ayırdığı annesi olsa, ablası ya da bi arkadaşı olsa bence yine aynı tepkiyi vercektin
sorun çocuk değil yani bence

bence dert edecek bişe değil
ayrıca bende benim en yakın arkadaşım kızına çok aşırı düşkünüm
kendime bişe alırken mutlaka onada alırdım annesinide çok severim
benim için ikisininde yeri bambaşkadır elime doğdu bide her anında yanındaydım arkadaşımın
senin sevgilin için özel insanlar demekki
bu garipsenecek bi durum değilki

evet çok tatlı çocuk ama sevgilim abartıyo

evt cnm o da var tabi mesela oyuncak almaya babasıyla gitseymş diyorum bu kdr çok vakit geçirmesini kıskanıyorum.ama cidden abartıyo.
o kadar kredi kartı borcu var annesi,kardeşleri yardım ediyo o gidip çocuğa pahalı oyuncaklar alıyo..

demekki o çocuğu ayrı çok seviyor onu seviyo diye her çocuğa ilgi göstercek diye bişey varmı dert edilmiycek şeylerle uğraşıyosunuz yaa

seviyoki ilgileniyo. sanki nüfusuna mı geçirmişki abartmış. yani cidden düzgün şeylere yorun kafanızı artık

bu durumu yaşayan benim.normal bi ilgi olsa zaten kafa yormazdım.yarın bir gün evlendiğimizde belkide bizim çocuklarımzdan daha çok igilenicek onunla bu normal mi

bu durumu yaşayan benim.normal bi ilgi olsa zaten kafa yormazdım.yarın bir gün evlendiğimizde belkide bizim çocuklarımzdan daha çok igilenicek onunla bu normal mi

ya yanlış anlama ama anormal bi paranoyaksın sen bence doktora görün ya da yasemin çayı içmeye başla

Ben de bizim karşı komşunun 1.5 yaşındaki oğluna resmen aşığım.
Sürekli evde onun dediği lafları tekrarlarım. Onun tepkilerini anlatırım.
Onun videolarını izlerim. Birkaç tane videosunu çektim çünkü.
Hatta dün oturup defalarca bi videosuna baktım. Çünkü birkaç gündür göremedim ve çok özledim onu.
Hiçbir şeyim değil ama bayılıyorum ona. Ve çok fazla seviyorum. Tarif edemem.
Siz çocuk sevgisini yaşamamışsınız ondan anlayamazsınız ve abartı bulabilirsiniz.
Ama gayet de normal bir durum. Ne var ki dert edecek ???
Bi gün sizin de karşınıza çok tatlı bulduğunuz bi çocuk çıkarsa anlarsınız bu duyguyu.

belki de kuzeniyle arasında çok özel bir bağ vardır ne bileyim kardeşi gibi seviyordur o sebepten kendi yeğeni gibi seviyordur.

Son düzenleme:
abartığımı düşünenlere tekrar anlatayım
bi gün buluşmak için sözleştik,sevgilim gelemedi neden mi?çocuk onlardaymış ve huysuzluk yapmış ağlamış sevgilimde onu sakinleştirmek içn kaldı yanında telefonla konuşurken çocuk telefonu çekiştiriyo bi yandan tabi
daha buna benzer şeyler yaşadık ekti beni..
sürekli ona oyuncaklar alması normal mi ufak tefek şeyler değil pahalı oyuncaklar..
onların evinde saklanıyo fazla olanlar sevglimin odasında yani..
sonra ailede başka çocuklarda var ama telefonda sadece onun resimleri var..
babasından daha çok ilgilendiğini görüyorum
dedeğim gibi bi kaç kere de çocuk yüzünden beni bekletmesi ertelemesi çok sinirlendirdi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…