siz neden bu kadar dert ediyorsunuz ki ?
kendi çocuğu olabileceği ihtimali mi var ?
Bu gayet güzel bir şey değil mi? İlerde ne kadar iyi bir baba olacağının göstergesi bence bu.. Sizin ki biraz kıskançlığa girmiş biraz devamlı onunla ilgileniyor fln diye üzülüyosanız eğer boş yere üzmeyin kendinizi iyi taraflarından bakın.
Bu gayet güzel bir şey değil mi? İlerde ne kadar iyi bir baba olacağının göstergesi bence bu.. Sizin ki biraz kıskançlığa girmiş biraz devamlı onunla ilgileniyor fln diye üzülüyosanız eğer boş yere üzmeyin kendinizi iyi taraflarından bakın.
her çocuk sevilir sevdirtir kendisini ama bazılarına insanın aşık olası gelir gerçekten çok tatlı oluyorlar çünkü.
erkek arkadaşın kuzenine değer verdiği için bebeğine de değer veriyor seviyordur.
çocukta kendini sevdirrten tarzda birisi ise seviyordur bence bu gayet normal ve hoş davranış.
ileride iyi bir baba adayı bile diyebiliriz hatta bu davranışıyla
canım bence çok abartmışsın ya, belliki o çocukla farklı bi elektrik var aralarında, ne güzel, bence hoş bi durum, çocuklara nasıl davranacağınıda şimdiden öğreniyo işte
bence sen çocuğu sevmesini kıskanmıyorsunda, onunla geçirceği zamanı benimle geçirsin diye düşünüyorsun bence bilinçaltında
kendin bile farkında değilsin belki ama onunla oyuncakçıya gitçeğine benimle kola içmeye gitseydi gibi mesela
o kadar vakit ayırdığı annesi olsa, ablası ya da bi arkadaşı olsa bence yine aynı tepkiyi vercektin
sorun çocuk değil yani bence
abarttığı için dert ediyorum bu kadar abartmasa gözüme batmazdıdemekki o çocuğu ayrı çok seviyor onu seviyo diye her çocuğa ilgi göstercek diye bişey varmı dert edilmiycek şeylerle uğraşıyosunuz yaa
abarttığı için dert ediyorum bu kadar abartmasa gözüme batmazdı
seviyoki ilgileniyo. sanki nüfusuna mı geçirmişki abartmış. yani cidden düzgün şeylere yorun kafanızı artık
bu durumu yaşayan benim.normal bi ilgi olsa zaten kafa yormazdım.yarın bir gün evlendiğimizde belkide bizim çocuklarımzdan daha çok igilenicek onunla bu normal mi
ya yanlış anlama ama anormal bi paranoyaksın sen bence doktora görün ya da yasemin çayı içmeye başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?