canım seni yargılayarak söylediğimi düşünme ama bence seninki kıskançlıktan başka bişe değil.. benim nişanlımın da yeğenleri var iki tanesine inanılmaz düşkün hep der kendi çocuğum gibi onlar diye.. onlardan bahsederken gözlerinin içi güler, bi dışarı çıktığımızda alışveriş yaptığımızda kız yeğeni var ona da kesinlikle bişe bakar beğenirse alır ki durumu çok çok iyi değil bi sürü borcumuz vs var.. eniştesi bile diyomuş kızıma benden çok karışıyo diye, güzel bi kızdır yeğeni inanılmaz kıskanır falan.. mesela dün ablasında yemekteydik yeğeni saçlarını boyatmış beğenmedi nişanlım ki bence güzel olmuştu ben de boşver sen dedim dayın güzel oldun erkekler de beğenecek seni diye kıskanıyo dedim sonra gülüştük beraber ikisi aralarında bişeler dedi ve nişanlım yeğenine öyle bi sarıldı ki bu zamana kadar bana o kadar içten sarılmamıştı.. ve kabul ediyorum ben kıskandım haa ama yeğenini değil sevgisini göstermesini bazen ben de bozuluyorum benden çok ilgileniyo onlarla diye ama çok ciddi sorun yaratacak bi durum yok ortada sonuçta ben bu kadar sevgi dolu, düşünceli bi adam olduğunu gördüğüm zaman seviniyorum bana göstermese de olsun... sonuçta bu aman aman sıkıntılara sokacak bi dert değil, sonuçta o da erkek arkadaşının ailesinden biri sevmesi ilgilenmesi üstüne titremesi normal ki bence sevin ki ailesine değer veren bi adam... yaaa niye acaba böyle çok ilgileniyo sorgulamasına girmeni gerektiren bişe yok.. bak benim en küçük dayım da bana çok düşkündür herkese bu benim ilk kızım, ilk gözağrım der, çok ilgilidir benimle, ama evli ve Allah bağışlasın 14 yaşlarında bi kızı eşine ve özellikle kızına da çok düşkün bana olan sevgisi onlara olan sevgisini zerre kadar azaltmıyo aksine benim yaşadığım sıkıntıların çok yakın tanığı olduğu için kızına ona göre davranıyo daha az problem yaşasın daha mutlu olsun vs diye... o yüzden takma kafana aksine bence sevin