- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.251
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İleri derece de kansersin yarin bir gun ne olacağı belli değil niye sizin kalbinizi kırıyor ki. Bütün yük sizin mi bak kızı bakabiliyormuş. Niye işinizden olasiniz ki. Allah göstermesin sizin anneniz hasta olsa eşinize istifa et gel annemler de yaşayalım deseniz acaba tepkileri ne olur? O kadar iki yüzlü ki insanlar sizi çok ama çok iyi anlıyorum. Hele görumcenize diyecek laf bulamıyorum. Malesef ki toplumumuz böyle erkekler ve erkek ailelerine karsi gelinlerin müthiş bir sorumluluğu var . Halbu ki kizinin yaninda daha rahat eder işi de yoksa o baksın o da evlat. Siz de sıkmayın o güzel canınızı.Daha önceki konumu özetlemek gerekirse ; kayınvalidem ileri evre kanser ve ben işten ayrılıp aynı eve taşınıp ona bakmak istiyordum.İşten ayrılmaktan vazgeçtim eşime de haklı sebeplerimi belirtip, işten ayrılmam onun dışında elimden geleni yaparım diye . Biraz bozuldu falan ama tamam nasıl istersen dedi.
Ayın 8 inde pazartesi günü ilk kemoterapisini aldı kayınvalidem . İşten iki gün izin alıp salı ve çarşamba gündüzleri ben gittim evine yemeğini falan yaptım evi temizledim yalnız kalmasın diye.Çarşamba akşamda damadı gelip kızının evine götürdü o gün bugündür orda. Kızı göndermiyor kendi de gelmek istemiyor sanırım .
Dün akşam eşimle çocukları alıp ablasına gittik annesini görelim felan diye. Ama kapıdan girer girmez pişman oldum. Eşimi ve çocukları güler yüzle karşılayan görümce kişisi beni görünce resmen 'sen ne demeye geldin' gibi bi surat ifadesi oldu ağız ucuyla hoşgeldin dedi sadece.Neyse geçtim içeri kaynanada da aynı surat.Oysa her gün arayıp bi ihtiyacın var mı iyi misin diye sordum. 3.5 saat oturduk ne bişeye elimi sürdürdüler ne de doğru düzgün tek kelime ettiler. Balkona sigara içmeye çıkınca eşime sordum 'bunların derdi ne ' diye. Bilmem dedi o da.
Başka zaman gittiğimizde hiconun kahvesi güzel olur gelinimizin elinden bi kahve içelim derdi hep görümce ya da çocukları oynatınca mutlu olurdu yemek hazırlarken falan hep çağırırdı beraber yapardık herşeyi ama bu sefer hiçbişeye elletmedi yüzüme bile bakmadı nerdeyse.
Abla hayırdır bi sorun mu var dedim mutfakta kıstırıp ; yooo her zamanki halim dedi.
Ben kaynanam için 'defolsun gitsin kapıma gelmesin hayatta bakmam ' falan hiçbişey demedim ki sadece işimi kaybetmek istemediğimi söyledim.Bu tavırlarına çok bozuldum çok zoruma gittim.
Benim 9 senedir eşimin ailesinden herkes ama istisnasız herkes için yaptıklarımı saysam hepiniz haklı olarak koca bi APTAL dersiniz bana.Boşunaymış demek ki istedikleri olmayınca silebiliyorlarmış kolayca.Ne acı bi tecrübe oldu benim için.
Siz ne yapardınız bu durumda yada bunların tek sebebi işten ayrılmak istemem mi ?
(Eşim ve kayınpederim şu an için bana karşı gayet iyiler.Ama Allah biliyor gönlümü kaynanayı aramak hiç gelmiyor içimden.)
Malesef ki öyle. Çok sağolun desteğiniz için. Aslında hiçbirine kılımı kıpırdatmamam lazım da saflık mı dersiniz aptallık mı dayanamıyorum işte. Geçen yaz çok hastaydım 15 gün yatmam gerekiyordu annemde gelememişti kaynanam ben bakamam uğraşamam sizle çocukları da al git annen baksın demiş 12 saatlik yola iki çocukla tek başıma göndermişlerdi. Allah kahretsin durup durup bunlar ve daha niceleri geliyor aklıma bütün iyi niyetimi yerle bir ettiler zamanındaİleri derece de kansersin yarin bir gun ne olacağı belli değil niye sizin kalbinizi kırıyor ki. Bütün yük sizin mi bak kızı bakabiliyormuş. Niye işinizden olasiniz ki. Allah göstermesin sizin anneniz hasta olsa eşinize istifa et gel annemler de yaşayalım deseniz acaba tepkileri ne olur? O kadar iki yüzlü ki insanlar sizi çok ama çok iyi anlıyorum. Hele görumcenize diyecek laf bulamıyorum. Malesef ki toplumumuz böyle erkekler ve erkek ailelerine karsi gelinlerin müthiş bir sorumluluğu var . Halbu ki kizinin yaninda daha rahat eder işi de yoksa o baksın o da evlat. Siz de sıkmayın o güzel canınızı.
Çok şükür içim rahat. Ben kimsenin tavuğuna kışt demedim düşünmem gereken başta kendim,sonra çocuklarım sonra gerisi. Bazılarını düşünmeye bile değmezmiş bunu anladımHico, elinden geleni yapıyorsan ve yastığa kafanı rahat koyuyorsan, hiç sıkıntı etme.
Bazen ağzınla kuş tutsan, neden bülbül değil diyecek zamanları oluyor insanların.
Çok şükür içim rahat. Ben kimsenin tavuğuna kışt demedim düşünmem gereken başta kendim,sonra çocuklarım sonra gerisi. Bazılarını düşünmeye bile değmezmiş bunu anladım
Evet çok üzülüyorum yaşı genç çünkü daha.Ayrıca bünyesi de çok hassas nasıl dayanacak o tedavilere bilmiyorum Allah gönlümü biliyor gerçekten çok üzülüyorum. Bende çok sınandım sağlıkla hala da sınanıyorum. Allahım zor yollara düşürmesin neler çektiğimi bilirim. Ben hiç birşeye değilde gördüğüm muameleye çok üzülüyorum.Ben onları bu kadar benimsemişken onların hala beni dışlamalarına ötekileştirmelerine gerçekten çok üzülüyorum.Dua edin sadece Allah kimseyi sağlıkla sınamasın çok zor.
Yakın zamanda, hasta olduğu için ne kadar üzgün olduğunuzu belirtmiştiniz konu açarak..
ordan hatırladım.
boş ver hiçç takma kafana ne yaparsan yap ağzınlaa kuş tutsan yaranamazsın kaynana milletine örnek benim işte 20 yıl baktım ne oldu bitonda beddua yedim sen karşıdan elinden geleni yap allah bilsin boşverDaha önceki konumu özetlemek gerekirse ; kayınvalidem ileri evre kanser ve ben işten ayrılıp aynı eve taşınıp ona bakmak istiyordum.İşten ayrılmaktan vazgeçtim eşime de haklı sebeplerimi belirtip, işten ayrılmam onun dışında elimden geleni yaparım diye . Biraz bozuldu falan ama tamam nasıl istersen dedi.
Ayın 8 inde pazartesi günü ilk kemoterapisini aldı kayınvalidem . İşten iki gün izin alıp salı ve çarşamba gündüzleri ben gittim evine yemeğini falan yaptım evi temizledim yalnız kalmasın diye.Çarşamba akşamda damadı gelip kızının evine götürdü o gün bugündür orda. Kızı göndermiyor kendi de gelmek istemiyor sanırım .
Dün akşam eşimle çocukları alıp ablasına gittik annesini görelim felan diye. Ama kapıdan girer girmez pişman oldum. Eşimi ve çocukları güler yüzle karşılayan görümce kişisi beni görünce resmen 'sen ne demeye geldin' gibi bi surat ifadesi oldu ağız ucuyla hoşgeldin dedi sadece.Neyse geçtim içeri kaynanada da aynı surat.Oysa her gün arayıp bi ihtiyacın var mı iyi misin diye sordum. 3.5 saat oturduk ne bişeye elimi sürdürdüler ne de doğru düzgün tek kelime ettiler. Balkona sigara içmeye çıkınca eşime sordum 'bunların derdi ne ' diye. Bilmem dedi o da.
Başka zaman gittiğimizde hiconun kahvesi güzel olur gelinimizin elinden bi kahve içelim derdi hep görümce ya da çocukları oynatınca mutlu olurdu yemek hazırlarken falan hep çağırırdı beraber yapardık herşeyi ama bu sefer hiçbişeye elletmedi yüzüme bile bakmadı nerdeyse.
Abla hayırdır bi sorun mu var dedim mutfakta kıstırıp ; yooo her zamanki halim dedi.
Ben kaynanam için 'defolsun gitsin kapıma gelmesin hayatta bakmam ' falan hiçbişey demedim ki sadece işimi kaybetmek istemediğimi söyledim.Bu tavırlarına çok bozuldum çok zoruma gittim.
Benim 9 senedir eşimin ailesinden herkes ama istisnasız herkes için yaptıklarımı saysam hepiniz haklı olarak koca bi APTAL dersiniz bana.Boşunaymış demek ki istedikleri olmayınca silebiliyorlarmış kolayca.Ne acı bi tecrübe oldu benim için.
Siz ne yapardınız bu durumda yada bunların tek sebebi işten ayrılmak istemem mi ?
(Eşim ve kayınpederim şu an için bana karşı gayet iyiler.Ama Allah biliyor gönlümü kaynanayı aramak hiç gelmiyor içimden.)
Hım valla ne diyeyim bilemedim.kızının hasta bir çocugu var
evet geline düşmezHım valla ne diyeyim bilemedim.
Annemi halası büyütmüş.
Neyse kadın kanser oldu.
4 çocuğu var.
İnan ki anem gitti baktı.
Bı kızı evli değildi evdeydi, bi oğlu ve esi üst katinda, diger oglu ve esi cok yakin bi mesafede, bir kızı uzakta evliydi.
Annem ellerine eldiveni geçirir kadını ayaga kaldirirlar, annemin eline ederdi annem temizlerdi.
Kızı da kaşığı kadının ağzına iterdi ye ye die. Oysaki kadina kanser metastas yapmıştı. Kadına bide yemek yedirmeye calisiyordu.
Damadı geldi doktordu.
Yemek yedirmeyin elinizde kalır, annem geceleri pamukla su icirirdi.
Gelini bakmak zorunda değil kimsede bakmak zorundasin diyemez.
Kız evlada yakışır bakmak.
Benim su an annemle aram limoni ama eşime dedim anneme bişey olsa ellerimle temizlerim altını üstünü.
Saf ya da aptal sıfatlarını yakıştırmayin kendinize. Bunun adi MERHAMET. Malesef çoğu insanin kalbi sadece kan pompalamak için var kvnizde onlardan biri. Ayni benimkiler gibi, bu yüzden sizi çok iyi anlıyorum. En azindan insani duygulariniz gelişmiş yumuşacık kalbiniz var bu da sizi diğerinden cok ama cok üstün yapıyor. Sevgiyle kalın üzmeyin o güzel kalbiMalesef ki öyle. Çok sağolun desteğiniz için. Aslında hiçbirine kılımı kıpırdatmamam lazım da saflık mı dersiniz aptallık mı dayanamıyorum işte. Geçen yaz çok hastaydım 15 gün yatmam gerekiyordu annemde gelememişti kaynanam ben bakamam uğraşamam sizle çocukları da al git annen baksın demiş 12 saatlik yola iki çocukla tek başıma göndermişlerdi. Allah kahretsin durup durup bunlar ve daha niceleri geliyor aklıma bütün iyi niyetimi yerle bir ettiler zamanında
İnsanı kırk gün sırtında taşırsın bir gün indirsen kötü olursun. Alıştırmışsın her dediklerini yapmaya boşver takılma kendileri bilir.Daha önceki konumu özetlemek gerekirse ; kayınvalidem ileri evre kanser ve ben işten ayrılıp aynı eve taşınıp ona bakmak istiyordum.İşten ayrılmaktan vazgeçtim eşime de haklı sebeplerimi belirtip, işten ayrılmam onun dışında elimden geleni yaparım diye . Biraz bozuldu falan ama tamam nasıl istersen dedi.