- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Eltinizin halt yemesi ki bunu size yetiştirmiş. Bence o elti sizin ağzınızdan da ona laf götürüyordur.Merhaba arkadaşlar
32 haftalık hamileyim, yürüyüş yapıyorum, elimden geldiğince saglıklı beslenmeye çalışıyorum, balık yagı ve vitaminler kullanıyorum, bugune kadar 12 kilo aldım.
Bunları neden anlattığımı konuda anlarsınız.
Eltimin erkek kardeşinin eşine bebek ziyaretine gittik. Her şey cok normaldi.
Ertesi günlerden birinde eltim görüşmenin nasıl geçtiğini sordu. Ben de güzel geçtiğini söyledim. Sonra " sana bir şey söyleyeceğim ama sakın kafana takma ve kimseye de söyleme " dedi. Kabul ettim. Bu kız,yani gelinleri demiş ki "bence o normal dogum yapamaz "
Bu arada kendisi normal dogum yaptı. Bende neden o potansiyeli görmemiş merak ettim. Eltime sordum, bilmiyorum dedi. Zaten bi açıklama da yapmamış.
Daha önce de bir konuşmada nişanlıgını sormuştum, herkesin içinde " ay sen beni mi kıskanıyorsun? " dedi. Ben de " Ne alaka, kıskansam sormam ki" dedim. O günden sonra da samimiyeti kestim ama eşi benim eşimin arkadası oldugu için bebek ziyaretine gittik. Ben normal davrandım, görüşme sonunda arkamdan bunu demesine taktım. Eltime belli etmedim ama cidden bozuldum. Sanki normal dogum olmazsa mutlu olacakmış gibi hissediyorum resmen. Bir de neden bana bu kadar taktı bilmiyorum.
Aklıma sade şu geliyor: eşi benden kitap tavsiyesi istemişti, ha bi de geçen gittigimizde yenge sen de kilo almamışsın ne güzel, şuna şuna dikkat et sen de normal dogum yaparsın tarzı bir şeyler dedi. Ama ne ben ne eşim ikimiz de yanlış anlamadık. Acaba eşi bunu mu kıskandı, bilmiyorum.
Sizce bu insanın benle derdi ne?
Ek olarak daha önce de girişte neden halıları yok diye sormuş eltime. Daha önce birkez evime gelmişti.
Hakkında hiç konuşmadımEltinizin halt yemesi ki bunu size yetiştirmiş. Bence o elti sizin ağzınızdan da ona laf götürüyordur.
Şahsen eltinizi ayıpladım yenilerde doğum yapmış biri olarak psikolojinin hassasligini düşünüyorum da size söylememeliydi ya da doğumdan sonra söylemeliydi yani.. bin cesit insan var yahu takmayin bu kadar herkesi bu da bir cins işte.. hem kişi kendinden bilir işi o sizi kıskanıyor bence ve bazı insanların bunun için bir sebebe ihtiyacı yok inanMerhaba arkadaşlar
32 haftalık hamileyim, yürüyüş yapıyorum, elimden geldiğince saglıklı beslenmeye çalışıyorum, balık yagı ve vitaminler kullanıyorum, bugune kadar 12 kilo aldım.
Bunları neden anlattığımı konuda anlarsınız.
Eltimin erkek kardeşinin eşine bebek ziyaretine gittik. Her şey cok normaldi.
Ertesi günlerden birinde eltim görüşmenin nasıl geçtiğini sordu. Ben de güzel geçtiğini söyledim. Sonra " sana bir şey söyleyeceğim ama sakın kafana takma ve kimseye de söyleme " dedi. Kabul ettim. Bu kız,yani gelinleri demiş ki "bence o normal dogum yapamaz "
Bu arada kendisi normal dogum yaptı. Bende neden o potansiyeli görmemiş merak ettim. Eltime sordum, bilmiyorum dedi. Zaten bi açıklama da yapmamış.
Daha önce de bir konuşmada nişanlıgını sormuştum, herkesin içinde " ay sen beni mi kıskanıyorsun? " dedi. Ben de " Ne alaka, kıskansam sormam ki" dedim. O günden sonra da samimiyeti kestim ama eşi benim eşimin arkadası oldugu için bebek ziyaretine gittik. Ben normal davrandım, görüşme sonunda arkamdan bunu demesine taktım. Eltime belli etmedim ama cidden bozuldum. Sanki normal dogum olmazsa mutlu olacakmış gibi hissediyorum resmen. Bir de neden bana bu kadar taktı bilmiyorum.
Aklıma sade şu geliyor: eşi benden kitap tavsiyesi istemişti, ha bi de geçen gittigimizde yenge sen de kilo almamışsın ne güzel, şuna şuna dikkat et sen de normal dogum yaparsın tarzı bir şeyler dedi. Ama ne ben ne eşim ikimiz de yanlış anlamadık. Acaba eşi bunu mu kıskandı, bilmiyorum.
Sizce bu insanın benle derdi ne?
Ek olarak daha önce de girişte neden halıları yok diye sormuş eltime. Daha önce birkez evime gelmişti.
Kırk yılda bir gördügüm birine nasıl prim vermiş oluyorumhepsi sorunlu insanlar silsilesi....
elti: laf taşıyor
kadının kocası: hamile bir kadının kilosuyla nasıl doğum yapacağıyla ilgileniyor
kadın: kafayı niye takmış belli değil, muhtemelen fesat
siz: böyle şeylere prim verip bir de bozulmuşsunuz...
Diyorum ya sidik yarışı ya.... Sen düşün büyütmediği çocuğun daha çok annesi o. Hah!Benim kuzen de normal doğurdu ben sezaryanlardan daha daha anayım diyordu. Sonra çocuğu anneanne babaanne büyüttü.
Şu kafayı bir türlü anlayamadım normal ya da sezeryan doğurmak değil hatta bence doğurmak bile değil sevgiyle bir çocuğu büyütmek anne yapar insani. Insan korkabilir normal doğumdan ya da başka başka sebeplerden sezeryan tercih edebilir ne alaka annelikle yahu . Ben normal dogum yaptım sezeryandan korkuyordum mesela .. öyle bir zamanda yaşıyoruz ki iyi insan sayısı çok az zihinler niyetler hep kirlenmiş malesef..Diyorum ya sidik yarışı ya.... Sen düşün büyütmediği çocuğun daha çok annesi o. Hah!
Valla benim içime dert olduBuda dert mi yaniAllâh eltinizi ıslah etsin.
Çok teşekkür ederimnormal dogum sizi daha cok anne , sezeryan sizi daha az anne yapmayacak. ben iki evladimida sezeryanla dogurdum. kendimi hic eksik filan hissetmiyorum . hayirli dogumlar dilerim size, saglikla alin bebeginizi kucaginiza.
di mi ama ya, kimisi tercih eder, kimisi mecbur kalır. Bende 2 sezaryen oldum hiç de öyle kolay değil. Boş boş konuşuyolar işte.normal dogum sizi daha cok anne , sezeryan sizi daha az anne yapmayacak. ben iki evladimida sezeryanla dogurdum. kendimi hic eksik filan hissetmiyorum . hayirli dogumlar dilerim size, saglikla alin bebeginizi kucaginiza.
Potansiyel? :) Ya yapmayın nolur vajinal doğum ve sezeryan doğumda da anne oluyorsunuz. Annecik değil.Bende neden o potansiyeli görmemiş merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?