Ben normal doğum yapamazmışım

Eltinizin halt yemesi ki bunu size yetiştirmiş. Bence o elti sizin ağzınızdan da ona laf götürüyordur.

hepsi sorunlu insanlar silsilesi....
elti: laf taşıyor
kadının kocası: hamile bir kadının kilosuyla nasıl doğum yapacağıyla ilgileniyor
kadın: kafayı niye takmış belli değil, muhtemelen fesat
siz: böyle şeylere prim verip bir de bozulmuşsunuz...

Şahsen eltinizi ayıpladım yenilerde doğum yapmış biri olarak psikolojinin hassasligini düşünüyorum da size söylememeliydi ya da doğumdan sonra söylemeliydi yani.. bin cesit insan var yahu takmayin bu kadar herkesi bu da bir cins işte.. hem kişi kendinden bilir işi o sizi kıskanıyor bence ve bazı insanların bunun için bir sebebe ihtiyacı yok inan

Kırk yılda bir gördügüm birine nasıl prim vermiş oluyorum

Çatır çatırda doğurursun anacım Ha olmadı mı o zaman sezeryana girersin çıtır çıtır doğurursun :) Normal doğum yapmak marifet mi? Bende normal doğurdum, kafamdan ışık falan çıkmıyor. Çocuk sağlıkla geldikten sonra ister normal, ister sezeryan, ister amuda kalkarak, ister takla atarak doğur, her şekilde annesin işte. Ben sezeryandan, dikişten, sonrasından korktum normal doğurdum, isteyen doğumdan korkar sezeryan olur. Bu konuda laf söylemekte kimsenin haddine düşmez. Dış kapının dış mandalına hiç düşmez. Sıkma canını, daha neler neler duyacaksın bu gebelik ve loğusalık dönemlerinde.

Diyorum ya sidik yarışı ya.... Sen düşün büyütmediği çocuğun daha çok annesi o. Hah!
Şu kafayı bir türlü anlayamadım normal ya da sezeryan doğurmak değil hatta bence doğurmak bile değil sevgiyle bir çocuğu büyütmek anne yapar insani. Insan korkabilir normal doğumdan ya da başka başka sebeplerden sezeryan tercih edebilir ne alaka annelikle yahu . Ben normal dogum yaptım sezeryandan korkuyordum mesela .. öyle bir zamanda yaşıyoruz ki iyi insan sayısı çok az zihinler niyetler hep kirlenmiş malesef..

normal dogum sizi daha cok anne , sezeryan sizi daha az anne yapmayacak. ben iki evladimida sezeryanla dogurdum. kendimi hic eksik filan hissetmiyorum . hayirli dogumlar dilerim size, saglikla alin bebeginizi kucaginiza.

normal dogum sizi daha cok anne , sezeryan sizi daha az anne yapmayacak. ben iki evladimida sezeryanla dogurdum. kendimi hic eksik filan hissetmiyorum . hayirli dogumlar dilerim size, saglikla alin bebeginizi kucaginiza.
di mi ama ya, kimisi tercih eder, kimisi mecbur kalır. Bende 2 sezaryen oldum hiç de öyle kolay değil. Boş boş konuşuyolar işte.

Ne gereksız bı muhabbet yapmıslar. Ayrıca böğürtlen cayı, ananas, hunnap, hurma sen bunları doguma yakın ye bak nasıl catır catır doguruyorsun. Insanlar da ıdrardan karakter tahlılı yapmaya ne meraklı. Daha karnını gormus sankı catı muayenesı yaptı doguramazmısmısmıs.... Gerızekalı demek serbest mı bılmıyorum ama anladın sen onu canım takma kafaya

Normal doğurmak marifet miymiş?
Gözleriyle çatı muayenesi yapmış herhalde arkadaş öyle konuşmuş. Yoksa nereden uyduracak böyle şeyleri(!)
Gerçekten insanlar bazen üzerine vazife olmayan şeylere bile dil uzatabiliyor. Evlat sahibi olabilmiş ama akıl sahibi olamamış. İnsanların çocuğu olmuyor ne emekler veriyorlar doktor doktor dertlerine çare için bu kadın da doğumun sezeryanının normalinin kıyasını yapıyor. Cahil insan. Bulmuş da bunuyor işte.
Boşverin siz sağlıkla alın kucağınıza ve elitinize dikkat.

Hiç bir özelliği olmayan kadınlar,normal doğum yapınca ,dünyayı kurtardım sanır.
Halbuki çok normal olan şeyi yapmıştır.
Bence fazla takılmışsınız.
Sakın inat edip normal doğurcam die debelenmeyin.
Siz normal doğum istiosanız,oyüzden normal doğurun.başkasının sözleri bukadar önemli olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…