Ben oğluma aşığım diyen kayınvalide 😔

Oda doğruda sizin k.valide resmen deli divane oğluna.
Aslında evliliğinize razımı gelmedi acaba,öyleyse şayet bilinçlide yapar bunu.
Beni başlarda çok istemiyormuş tanıdıkça sevmiş ama oğluna karşı ayrı bi düşkünlüğü yok değil 2 oğlu daha var eşimden hariç onlara bu kadad yapmıyo yani normal de de aynı böyle

Onlar bekar herhalde,sizde o çok kıymetli oğluşunu elinden kaptınız yani.
Aynen öyle onlar bekar ama biz sevgiliykende yapıyorduda bu kadar değildi evlendik daha fena oldu. Diğerininde kız arkadaşını biliyo tanıyo ama uzaklar diye sesi çıkmıyo normaldede dışardan bi göze sorsanız eşimi diğer oğullarından ayırdığını herkes söyler size o derece. O da bana denk geldi geçn bi tartışmamız da dedim al oğlunu başına çak ne oğlun varmş be dedim. Bana da geldiler artık.

Dediğim gibi kabullenememe durumları,artık bir dur deme zamanı gelmişte geçiyor .

Eşimde ailemde kalmamı istemiyo millet konuşur eder diye ama tabi eşim uzakta ve ona davulun sesi hoş geldipi için beni anlamıyo

Şu mahalle baskısı yüzünden kadınlarımız neler çekiyor hala.
Eşinde tam sopalık bu arada.

Ahh ahh sence akıllanırmı akıllanmadı tabi nerde onda o yüz o vicdan insan biraz anlar be

Akılsız bir kadında ondan.

Birlikte calistigim 70 yasindaki docent psikiyatri hekimi
1)Anneci adamlar
2)ogulcu anneler ile bas edemiyoruz demisti
Eski konunuz ve suan yazdiginiz gercekten korkunc. Kesin bir tavirla lutfen uzaklasin
Ahh ahh eşim gelsede o uzaklaşmayı kesin kes bir şekilde gerçekleştirebilsem boğuldum benimde psikolojimi bozdu artık ya. Eşim şuan suriyede görevli zaten konuşamıyoruz bile tutupta bunları anlatmam asla zaten sıkıntı içinde. Ama gelsin ilk seferde artk eşimlede daha sert bi dille konuşucam

Şu mahalle baskısı yüzünden kadınlarımız neler çekiyor hala.
Eşinde tam sopalık bu arada.

Akılsız bir kadında ondan.
Evet hemde ne akılsız. Eşim de sopalık tabi olmazmı yanımda olsa sürekli bi şekilde fikirlerimi onada aşılarım ama yanmda da değil ki. Zaten biz daha evlilik bile yaşamadık ki 6 aylık evliyim düğünden sonra sadecw 20 gün görüştük. Üstelik aynı evde nasıl evlilik yaşayabilrzki zaten

Benimde oğlum var.Herkes evladını sever,bende çok severim..Sizin kayınvalidenizin ki çok sevmek değil.Sevmek mutlu etmektir, sıkıntıya sokmamaktir,huzur vermektir.Onun tek derdi 1.kadin olma egosu.Yazık,aşık attığı kişi gelini,kızı bir nevi.. Eşinizin de sizin o evde kalmaniz konusundaki ısrarı aynı dusuncesizlik.Kendisi uzakta, gözü görmüyor sorunları.Baş etmeye çalışan sizsiniz bu egolu kadınla..İnsanların gözünün çiçeği gibi büyüttüğü kızları,kimlerle nelerle uğraşıyor, tahammül etmek zorunda bırakılıyor.Kendinize bari siz değer verin ve o evden kaçın...

Ne zaman dönecek eşin bellimi tarihi diyecemde,malum sınır kaynıyor şu anda.

Eşime olan sevgim olmasa zaten gram katlanmazdım ve dediğiniz gibi seven insanlar aynı benim gibi yapar huzur bozmaz iyi olsun mutlu olsun diye uğraşır. Benim yaptığımda bu işte yoksa gram katlanmazdm. Ahh kaçıp kurtulabilsem eşimle olan huzurumu mutluluğumu bozmak eşimi kendime düşman etmek istemiyorum bu kadın yüzünden yoksa yapmıştım dediğinizi ama o kadına istediğini vermicem onun içinde hala mücadele ediyorm işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…