Ben oğluma aşığım diyen kayınvalide 😔

Kocamı dudağından öpecek annesini fena haşlarım. Hoş eşimde müsaade etmez. O ne öyle.
Eşime sonradan tepkimi koyunca eşinde bi anda oldu bende anlamadım olmaması lazımdı falan dedi ama gelde bana yüreğime içime bi anlat bunu ya nasıl tiksindim. Ama bana inat yaptığının çok farkındayım da yani. Diyecek çok lafım var afedersin utanöadan koynuna da gir bari buyur sen onu da yaparsın diyesim var vallahi

Desen hakkın zaten. Tiksinmekte çok haklısın. Ne demek dudağından öpmek. Terbiyesiz kadın ya.

Öpme konusunda napti eşiniz valla cok tiksinc bi durum. Böyle afedersiniz ama sanki kuma gibi yani kv'deniz. Dediğiniz gibi ogludur sever tabi ama bu öteye gitmis bi sevgi yani. Yine is eşinizde bitiyo. Inşallah tez zamanda hersey yolunda girer

Ensest mi acaba

Desen hakkın zaten. Tiksinmekte çok haklısın. Ne demek dudağından öpmek. Terbiyesiz kadın ya.
Sorma vallahi haklıyım da gel bumu bide onlara anlat. Lafta kendiside kaynanasından çok çekmişte bana çektirmiyormuş ya yürü git sen çekmişsinde bana da iş güç açısından değilde psikolojik olarak çektiriyorsun dimi yani

Amim canım inşallah eşimin görevi bitsede bizde ayrı yuvamızı kurabilsek düzelecekte işte hala onların himayesi altındayı gibi davranıyo kıskanıyo çekemiyo.

Ay nedir böyle ya dudağından öpmek falan. Bir daha o dudağı öpemem ben. Ne insanlar var yahu. Eşinizin tavrı nasıl annesine karşı. O da annesine aşık mı?
Eşim sever her çocuk gibi annesini tabi birazcıkta sırnaşıktır benim kocam banada yapar annesinede babasınada kardeşlerine de öyledie bide uzakta olduğu için daha çok sırmaşıktır o yani. Yoksa aman amanda bi. Anneci değilde işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…