- 24 Ocak 2020
- 173
- 79
- 48
- Konu Sahibi Yalnizkus3108
-
Eşime sonradan tepkimi koyunca eşinde bi anda oldu bende anlamadım olmaması lazımdı falan dedi ama gelde bana yüreğime içime bi anlat bunu ya nasıl tiksindim. Ama bana inat yaptığının çok farkındayım da yani. Diyecek çok lafım var afedersin utanöadan koynuna da gir bari buyur sen onu da yaparsın diyesim var vallahiKocamı dudağından öpecek annesini fena haşlarım. Hoş eşimde müsaade etmez. O ne öyle.
Desen hakkın zaten. Tiksinmekte çok haklısın. Ne demek dudağından öpmek. Terbiyesiz kadın ya.Eşime sonradan tepkimi koyunca eşinde bi anda oldu bende anlamadım olmaması lazımdı falan dedi ama gelde bana yüreğime içime bi anlat bunu ya nasıl tiksindim. Ama bana inat yaptığının çok farkındayım da yani. Diyecek çok lafım var afedersin utanöadan koynuna da gir bari buyur sen onu da yaparsın diyesim var vallahi
Öpme konusunda napti eşiniz valla cok tiksinc bi durum. Böyle afedersiniz ama sanki kuma gibi yani kv'deniz. Dediğiniz gibi ogludur sever tabi ama bu öteye gitmis bi sevgi yani. Yine is eşinizde bitiyo. Inşallah tez zamanda hersey yolunda girerEşim uzakta olduğu için böyle dediğini falan bilmiyor ama onun yanındaykende buna benzer şeyler söylemişliği var. Annesi sonuçta onu sevebilirmiş falan filan. Burdayken annesini frenlemeye çalışıyo ama uzakta oluncada böyle biz yiyoruz birbirimizi. Bak kıskanır ben buna saygı duyuyorum zaten ama elinden alan yok eden yok hala dahada kötüyüm. Geçen bi eşim burdayken tartştık tabi. Eşim hep beni. Haklı buldu neyse tartşma bitti eşim dedi ki bana hadi dışarı gidiyoruz hani bi kafede falan oturmaya neyse hazrlandm çıktık. Ertesi gün bana diyorki sen oğlumu aldın gittin diyo.
Bende bi erkek annesi olcam yakındaErkek anneleri iyi okusun bunları lütfen.
Sözüm meclisten dışarı da..
Ahh zaten sevmesem katlanırmıyım hiç bunlara sadece sinir hastası oldum vallahi onların yüzüneHayatın zor canım eşini seviyosan eşinde seni seviyosa beraber göğüs gereceksiniz bu olanlara mutluluklar dilerim
Bende bi erkek annesi olcam yakında
Tabiki öyle valla. Ama böyle bi kv ilk defa duyuyorum yaniBunlar birer ders niteliğinde aslında.
Okusunlar vallahi ders alsınlarda yapmasınlar böyle şeyler.Erkek anneleri iyi okusun bunları lütfen.
Sözüm meclisten dışarı da..
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallahBende bi erkek annesi olcam yakında
Ensest mi acabaEşime sonradan tepkimi koyunca eşinde bi anda oldu bende anlamadım olmaması lazımdı falan dedi ama gelde bana yüreğime içime bi anlat bunu ya nasıl tiksindim. Ama bana inat yaptığının çok farkındayım da yani. Diyecek çok lafım var afedersin utanöadan koynuna da gir bari buyur sen onu da yaparsın diyesim var vallahi
Sorma vallahi haklıyım da gel bumu bide onlara anlat. Lafta kendiside kaynanasından çok çekmişte bana çektirmiyormuş ya yürü git sen çekmişsinde bana da iş güç açısından değilde psikolojik olarak çektiriyorsun dimi yaniDesen hakkın zaten. Tiksinmekte çok haklısın. Ne demek dudağından öpmek. Terbiyesiz kadın ya.
Ay hayır tövbe allah korusun bana inat maksuz yapıyo ben daha ilk deda böyle gördüm yaniEnsest mi acaba
Tabiki öyle valla. Ama böyle bi kv ilk defa duyuyorum yanidayanılır gibi deel.
Okusunlar vallahi ders alsınlarda yapmasınlar böyle şeyler.
Amim canım inşallah eşimin görevi bitsede bizde ayrı yuvamızı kurabilsek düzelecekte işte hala onların himayesi altındayı gibi davranıyo kıskanıyo çekemiyo.Öpme konusunda napti eşiniz valla cok tiksinc bi durum. Böyle afedersiniz ama sanki kuma gibi yani kv'deniz. Dediğiniz gibi ogludur sever tabi ama bu öteye gitmis bi sevgi yani. Yine is eşinizde bitiyo. Inşallah tez zamanda hersey yolunda girer
Aynen kimse kızını bunun için büyütmez büyütmemelide zaten benim kayınvalidemin kızı yok o yüzden anlamıyo,Kimse dayanamaz böyle bir kadına,hayatı zindan etmiş resmen.
Kesinlikle biz kızlarımızı kaynanatörlere kul köle olsunlar diye doğurmadık.
Aynen kimse kızını bunun için büyütmez büyütmemelide zaten benim kayınvalidemin kızı yok o yüzden anlamıyo,
Eşim sever her çocuk gibi annesini tabi birazcıkta sırnaşıktır benim kocam banada yapar annesinede babasınada kardeşlerine de öyledie bide uzakta olduğu için daha çok sırmaşıktır o yani. Yoksa aman amanda bi. Anneci değilde işteAy nedir böyle ya dudağından öpmek falan. Bir daha o dudağı öpemem ben. Ne insanlar var yahu. Eşinizin tavrı nasıl annesine karşı. O da annesine aşık mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?