- 11 Şubat 2020
- 632
- 936
- 23
- Konu Sahibi Yalnizkus3108
-
Ya yanlis anlamayin ama boyle bir annesi var ve esinizde maalesef annesini cok dinliyor ve sizin ailenizle gorusmek bir yana telefonda bile konusmuyor bence guven olmaz zaten hemsireymissiniz en iyisi spiral taktirin bence k.v cocuk istemesinin sebebi zaten esiniz uzakta dediginiz gibi savaslarin durumu belli degil 1 yi der 3 yil sonra gelir sizi iyice o eve bagimli edicek ve esinizde annesini dinledigi icin zaten cocukta varbcikmayin diyicek sizde ne soyleseniz yapmayacaklarYüzsüz yüzsüz bide benden torun bekliyorlar çok şükür çocuk durumj yok ben de ayrı ev olana kadr istemiyorum. Eşimede dedim bunu eşim çok çocuk ister bana biraz laf etti sonrada tamam içimde heves bırakmadın yapmayalım dedi. Bende benim işime gelir dedim.
Eşim ailemde kalmamı istemiyo bence biraz ailesinin baskısı biraz da kendisi millet ne der ne düşünür derdinde oluyo. Bende bişey diyemedim o yüzden saygı duydum fikrine ne edeyim. Kaynana biraz öyle kavgalarda edelim diye bekliyo zaten eşimle. O yüzden bende ona frsat vermek istemiyorum eşim uzakta olduğu için benim yaşadıklsrım ona kolay geliyoEşiniz görev de olduğu süre boyunca neden kendi ailenizde kalmıyorsunuz peki?
Evet malesef gördü bu gözler ama kaynanam bilerk yaptı eminim buna kayınpederimde yoktu olsa tepki verirdi bitek ben varken yaptı inadına gözümün önğndeYuhh bide dudaktan mi öpmüş
Yaşadıklarınızı umursamayan eşinizin kararına saygı duymaya devam o zaman o evde olduğunuz sürece kv nin yaptıkları daha da artacakEşim ailemde kalmamı istemiyo bence biraz ailesinin baskısı biraz da kendisi millet ne der ne düşünür derdinde oluyo. Bende bişey diyemedim o yüzden saygı duydum fikrine ne edeyim. Kaynana biraz öyle kavgalarda edelim diye bekliyo zaten eşimle. O yüzden bende ona frsat vermek istemiyorum eşim uzakta olduğu için benim yaşadıklsrım ona kolay geliyo
Aynen benimde bunu okadr diyesim varki koynunada gir diyecm bigün az kaldı yaniOhaaa yok artık neler okicam acaba..
Ne biçim laf aşığım ya..
Yoğun sevgiyi anlarım da bu laf cok ağır..
Resmen sizle rekabet ediyo..
Evlendirmeseymis oğlunu..
Alsın koynuna soksun yatsın beslesin büyütsün Tovbe ya..
Ayrılın o evden
Bak o zaman kameraya cek gizliden at gitsin kavga etmek istemiyorum ama ben kendi tarafima soylersem neler olacagini dusun eger beni seviyorsan ve bu yuvayi ayakta tutmak istiyorsan bir adim at artik evlisin bir sorumlulugun var falan de nisanlilik dineminde falan taniyamadinmi yada sevgiliyken falanEşim ailemde kalmamı istemiyo bence biraz ailesinin baskısı biraz da kendisi millet ne der ne düşünür derdinde oluyo. Bende bişey diyemedim o yüzden saygı duydum fikrine ne edeyim. Kaynana biraz öyle kavgalarda edelim diye bekliyo zaten eşimle. O yüzden bende ona frsat vermek istemiyorum eşim uzakta olduğu için benim yaşadıklsrım ona kolay geliyo
Sende baya çekmişsin belliki rabbim kurtarmış ahh benim eşim yanımda olsa işe yarayacakta işte. Ben burda ne sinir krizleri geçiriyorum görceksn kusuyorum saçımı başımı yoluyorum beni ne hallere soktular. Eşime desem hayatta inanmaz. Gözüyle görmesi lazım anlamıyo benim yaşadığım sıkıntıyı g eçer az daha sabret kendi. Evimize geçince düzelir diyo ama yok ben kaldım buralrda.Siz susuyorsunuz ve icinize atiyorsunuz bende kv yok rahmetli olmus ama k.p 5 kaynana gucunde yapmadigi kalmadi oyle rezillikler iftiralar esim bisey demedi baktim agzini acmiyor ben bi kriz gecirdim koyde ustteyiz bayaaa assagidakiler sesimi duymus simdi kocamla evimdeyim cocuguma bakiyorum kafam rahat aramayiz sormayiz istemezdim oyle olmasini ama olmasida gerekiyordu yoksa 18 yasimda evlendim ankarada yasiyorum evim olmazdi ve ben balya tasir sut sagardim dusunun vaziyeti
Eşim normalss bana sahip çıkarda uzakta görevde konuşamıyoruz bile siz düşünün 1 ay önce gitti ve 7 ay sonra gelcek. Normalde benim arkamda haklı olduğumu da biliyor ama ben onun tavırlarından şunu anlıyorum beni evden ayırırsa ailesine ayıp olur diye düşünüyo onlara ne diyeceğini falan düşünüyor heraldeBak o zaman kameraya cek gizliden at gitsin kavga etmek istemiyorum ama ben kendi tarafima soylersem neler olacagini dusun eger beni seviyorsan ve bu yuvayi ayakta tutmak istiyorsan bir adim at artik evlisin bir sorumlulugun var falan de nisanlilik dineminde falan taniyamadinmi yada sevgiliyken falan
Malesef evet ben en başından eşime bak bizi. Yanyana koyuyorsun biz kavga ederiz iki gün sonra bide yüzyüze bakcaz huzursuzlık çıkmasn aramzda derken seni kime emaner etcem dedi banaYaşadıklarınızı umursamayan eşinizin kararına saygı duymaya devam o zaman o evde olduğunuz sürece kv nin yaptıkları daha da artacak
Aynen öyle tamda üzerine bastım herşeyin gerçekten de öyle desiğin gibi geleceği bende önceden öngördüğüm için istemiyorum zaten kendimde önlemlerini alıyorum zaten senede toplasan 1 buçuk ay anca birbirimizi görüyoruzYa yanlis anlamayin ama boyle bir annesi var ve esinizde maalesef annesini cok dinliyor ve sizin ailenizle gorusmek bir yana telefonda bile konusmuyor bence guven olmaz zaten hemsireymissiniz en iyisi spiral taktirin bence k.v cocuk istemesinin sebebi zaten esiniz uzakta dediginiz gibi savaslarin durumu belli degil 1 yi der 3 yil sonra gelir sizi iyice o eve bagimli edicek ve esinizde annesini dinledigi icin zaten cocukta varbcikmayin diyicek sizde ne soyleseniz yapmayacaklar
Büyük konuşmak istemem ama iyi dayanmis ben dayanir miydim bilemiyomKesinlikle yaşadıkları kolay şeyler değil.
Benimkide ben çok çektim sana kaynanalık yapmıyorum der. Allahtan yapmıyorlar.Sorma vallahi haklıyım da gel bumu bide onlara anlat. Lafta kendiside kaynanasından çok çekmişte bana çektirmiyormuş ya yürü git sen çekmişsinde bana da iş güç açısından değilde psikolojik olarak çektiriyorsun dimi yani
Kızım sen nasıl bi hata yapıp bu psikopat kadının oğluyla evlendin. Flört done mi omadi mı? Kadının böyle manyak olduğunu görmedin mi? Nasıl cesaret ettin evlenmeye. Allah yardımcın olsun ama sen daha çok konu açarsın. Çok üzüldüm bu kadınla baş edilmez.Zaten geçenki tartışmada diyorki. Oğlum senin ağzına baksa dediğini yapsa çoktan ayrılmıştınz bu evden siz diyo laflara bak ya kaynanam çokfena kıskanç çok. Eşim uzaklarda olmasa çoktan ayırmıştıkta evi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?