Ben oğluma aşığım diyen kayınvalide 😔

Ayy midem bulandi kadindan!Dudagindan optugu an kiyameti koparmaliydinn.Anneyse anne benimde oglum var koca kazik olacak dudagimdan opecek ya da ben opecem simdi bayilacam:oha:Asikmis bidee aski yanlis yerde arion de gicik et onu yanindayken sirnas guzel giy disari cikin hatta evi ayir esinede anlat annesinin yaninda anlat ama bunlardam dolayi de.Tabi anneni anliyorum (galiba esi yok)ama benim psikolojim bozuluyor hayatim dee annesini sikayet eder gibi degil magdur olarak yap bunu😉
Kayinpeder hayatta. Ya mağduru oynamaya çalıştım ama anlamıyo ya kocamda ki bu kafayı evlenmeden önce bilsem inan evlenmezdm ya çok kötü. Ben ne istersem isteyeyim yapmazzzmş anasının oğlu

Kayınvalidem sürekli kıskançlığından ben oğluma aşığım bunu herkes kabullensin falan diyo ailemin eşimle konuşmasını istemiyo zaten bu konuda yeterince eşimi doldurdu herneyse işte böyle ben bu kayınvalideyle nasıl başa çıkıcam bide aynı evdeyiz eşimde yok ne yapacam bilmiyorum 🤷‍♂️
Ve bu konuyu dert eden bir gelin söyle bir yöntem deneseniz sevimli bir şekilde kayın validenizin bu konuda ko tutumunu destekleseniz evet annem oğlunu çok seviyor oğlu da annesini ama anne benim alemde damadını ve sizi seviyor diye arayı bulsaniz.

Kayınvalidem sürekli kıskançlığından ben oğluma aşığım bunu herkes kabullensin falan diyo ailemin eşimle konuşmasını istemiyo zaten bu konuda yeterince eşimi doldurdu herneyse işte böyle ben bu kayınvalideyle nasıl başa çıkıcam bide aynı evdeyiz eşimde yok ne yapacam bilmiyorum 🤷‍♂️
Adına çok üzüldüm canım Allah yardımcın olsun. Yok gibi davran gitsin yoksa bitmez bu savaş

Bende oğluma aşığım evlenince nasıl ayrilacam ondan bilmiyorum :(( inşallah kötü kaynana olmam
Simdiden boyle dusunuosun madem oglunada acik ol evlendirme.Bende kiz yetistiriom senin veya gibisi yuzunden ya yavrum mutsuz olursa.Oglumda var ama sınırda bilmek zorundayizz

Bende oğluma aşığım evlenince nasıl ayrilacam ondan bilmiyorum :KK43:( inşallah kötü kaynana olmam

Tek tavsiyem gelin bedduası almamanız.
Oğlunuzu sevin elbette ama ileride onlarında bir hayatı olacağını aklınızdan asla çıkarmayın.
Aynı olayları siz yaşamış olsaydınız ne olurdu.

Ve bu konuyu dert eden bir gelin söyle bir yöntem deneseniz sevimli bir şekilde kayın validenizin bu konuda ko tutumunu destekleseniz evet annem oğlunu çok seviyor oğlu da annesini ama anne benim alemde damadını ve sizi seviyor diye arayı bulsaniz.
Kaynanam bu kıskançlıkla hayatta yanaşmaz ailemde diretiyo kaynanamda e tabi kocamda. Kaynanaö zaten iyi olmak istemiyor bizimkilerle çünkü benide avucuna almak istiyo oğluda böylelikle onlarla konuşmaz diyo kendi kafasında böyle işine geliyo o yüzden de düzelmeye yanaşmıyor

Tek tavsiyem gelin bedduası almamanız.
Oğlunuzu sevin elbette ama ileride onlarında bir hayatı olacağını aklınızdan asla çıkarmayın.
Aynı olayları siz yaşamış olsaydınız ne olurdu.
Bende yaşadım canım kv kp az çekmedim..işin esprisi tabi ki oğlumu seviyorum ama evlenince elimi eteğimi çekerim diyorum karışmam hiç biseylerine

Simdiden boyle dusunuosun madem oglunada acik ol evlendirme.Bende kiz yetistiriom senin veya gibisi yuzunden ya yavrum mutsuz olursa.Oglumda var ama sınırda bilmek zorundayizz
Canım oğlum daha 8 aylık :)) o zamana kadar kim öle kim kala inşallah o gunleri görürsem tabi ki elimi eteğimi çekerim de oglumuda silecek değilim kolay buyumuyo bi çocuk hakkım var üzerinde arada bi gelsin anne babasının halini hatırını sorsun yeter yok evlenip bizi oglumdan uzaklaştıracak gelini de Allah uzak tutsun zaten

Canım oğlum daha 8 aylık :)) o zamana kadar kim öle kim kala inşallah o gunleri görürsem tabi ki elimi eteğimi çekerim de oglumuda silecek değilim kolay buyumuyo bi çocuk hakkım var üzerinde arada bi gelsin anne babasının halini hatırını sorsun yeter yok evlenip bizi oglumdan uzaklaştıracak gelini de Allah uzak tutsun zaten
😅Allah herkese hayirli gelin damatlar versin.Kolay buyumuyorlar tabi bende istemem beni sildirecek gelini.Her sey ayarinda guzel

Back
X