Ben oğluma aşığım diyen kayınvalide 😔

Kimse dayanamaz böyle bir kadına,hayatı zindan etmiş resmen.

Kesinlikle biz kızlarımızı kaynanatörlere kul köle olsunlar diye doğurmadık.
Gerçekten öyle valla Allah yardımcısı olsun

Amim canım inşallah eşimin görevi bitsede bizde ayrı yuvamızı kurabilsek düzelecekte işte hala onların himayesi altındayı gibi davranıyo kıskanıyo çekemiyo.
Inşallah canim tez zamanda mutlu huzurlu olursun

Bıraksa ne iş yağacak peki,iş durumu olmadan ayrılmasın sakın.
Aynen işte bırakıp gelirse burda iş. Bulması lazım ya da iç bulduğu bi. Şehirde yaşamamz lazım neyseki ben çalışıyorum evimizi alsak yine iş bulana kadr geçiniriz ya. Zagen eşimin gelmek istememesinin altında da işsizlik yatıyo gelsem napcam diyo

Biraz ferhundecilik oyna bana bak suana kadar sesimi cikartmadim ama ayagini denk al kocami agzindan opuyorsun yok ogluma asigim ne sesim bi cikarsa seni rezil eder linc ettiririm bana bak ayagini denk almayi ogren yoksa oyle bi kaos cikartirimki aksamina kendini haberde izlersin aile icinde anne ogluna aşik diye ve kocana kesin taviz verme benim ailemle konusucaksin hic konusmayacaksan o aileden ne diye kiz aldin sen haric hic bir erkek kendini agzindan opturmuyor sana soyluyorum ya hemen kendine ceki duzen verirsin yada bir imzaya bakar herseyi bitiririm meslegim var giderim babamin evine calisirim yerim gunumu gun ederim bir ev alacaz diye akil sagligimi yetiremem sen evdeyken bir nebze kendini frenliyor sen yokken neler yapiyor haberin varmi senin de es gec k.peder bile karisina kiziyorsa seen sakın susma bu yasinda k.v suratini cekmemelisin hayat zaten kisa

Aynen işte bırakıp gelirse burda iş. Bulması lazım ya da iç bulduğu bi. Şehirde yaşamamz lazım neyseki ben çalışıyorum evimizi alsak yine iş bulana kadr geçiniriz ya. Zagen eşimin gelmek istememesinin altında da işsizlik yatıyo gelsem napcam diyo

İş imkanlarıda kısıtlı zaten hayırlısı olsun artık şimdiden..

Yanlış kişiye aşık olmuşsun o benim kocam deyin! Niye böyle pasif kalıyorsunuz böyle densizliklere aklım almıyor.
İdare edilecek konu vardır, tepki verilecek konu vardır. Bu idare edilecek bir yaklaşım değil.

Ben oğullarımı bebekken bile öpmedim dudaktan, iğrenç ötesi bir durum, sapkın gibi yuh!

Ohaaa yok artık neler okicam acaba..
Ne biçim laf aşığım ya..
Yoğun sevgiyi anlarım da bu laf cok ağır..
Resmen sizle rekabet ediyo..

Evlendirmeseymis oğlunu..
Alsın koynuna soksun yatsın beslesin büyütsün Tovbe ya..

Ayrılın o evden

Bir de sakın o evden çıkana kadar çocuk yapayım deme. Aman aman bu daha da fazla yüz bulur.
Yüzsüz yüzsüz bide benden torun bekliyorlar çok şükür çocuk durumj yok ben de ayrı ev olana kadr istemiyorum. Eşimede dedim bunu eşim çok çocuk ister bana biraz laf etti sonrada tamam içimde heves bırakmadın yapmayalım dedi. Bende benim işime gelir dedim.

Back
X