ben olmadan evlendirilebilirmiyim? acil lütfen

portakal_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2010
10
0
36
Ankara
arkadaşlar evlenmemize 10 gün kala ayrıldık günümüz alınmıştı herşeyim resimlerim kimlik fotokopimevlenmek için izin belgem onların elinde.ben olmadan bu nikah kıyılabilirmi? zor durumdayım yardım edin

yok artık olurmu oyle sey hic duymadım kisi olmadan baskasıyla nasıl evlendirilecek

kuşkun varsa..Hangi belediye ise, ara görüş..evrakların iptali vs.oluyorsa evrakların iptalini iste..

onlardan herşey beklenir ben yine yarın belediyeye gidip sorcam ama yine de bilen birileri vardır diye buraya yazmak istedim

Öyle birşey olursa alacagın tazminat davası kat be kat olacak.

Kimse böyle birşey yapamaz. imzanın senin olmadıgı bariz ortada olur.

Yapmazlar değil.
İsteseler dahi yapamazlar. Nikah defterinde imza sana ait degil. Mahkeme acarsan hapse bile gider bunun sonu.

onların derdi beni süründürmek o yüzden yapabilirler diye düşündük ben yarın burdaki evlendirme dairesine gidicem.diğer şehirdeki evlendirme dairesinide arıcam.kimlik fotokopilerim ellerinde olduğu için maliyeyede gidicem.türkiyede olmayacak şey yok.ama Allah hepinizden razı olsun içime su serptiniz ÇOKKKKK SAOLUNNNNNNN

kimse evet demicek zatende tanıdıkları var diye korktuk biz bi imza atılcak eski nişanlımda imzamı biliyo ama yaparlarsa nikah memuruda yanar herkes yanar herhalde.öfffff

Mantıken düşününce olur mu olur belki de,
Sonuçta bütün evraklar hazır.
ya sonrası.
Büyük bir suç olur.
Böyle birşey yapabilirlikleri olsa bile, sonrasını düşünürler heralde.
Her türlü ispat edersiniz,
Bunu da göze alamazlar.
Ayrıca bunla uğraşacak insanların da akıllarında zorları olması lazım.
Yerinize biri geçecekte filan, film gibi filan olur.

İmzayı sen atmayınca hiç birşey yapamazlar.
Ama sen yine de belediyeye git iptal ettir canım için rahat olsun

ya git evlendirme dairesine bütün evraklarını iptal etir bu kadar basit yani bu iş ..
bu hayatta hiçbişey olmaz degil gıcık alırlar yaparlar bütün belediye ellerinin altındaymış yaparmı yaparlar maksat pislik olsun degilmi..
yavaş davranma git iptal ettir evraklarını..

Böyle bişey olamaz bence:bbo:
tanıdıgı olsa ne olacak kımse elini böyle buyuk bı yuke sokmaz bence:1closedeyes:
neden ayrıldınız pekı ? neden evlendirsinler kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…