Ben de böyle düşünüyorum belki on yargı olabilir ama bencede değişmez Bir insan 7 de neyse 70 de de aynı olur. Belki biraz kötü huylarini değiştirmeye calisilabilir sizin dediginiz gibi ama yine eninde sonunda bir yerden patlar.bi insan asla değişemez sadece ktü huylarını minimuma indirebilirsin ama değişmez
Insan niye degismesin yahu. Evet bazi seyler yasanmisliklardan, tecrübeden ötürü degisebilir özünde yine ayni kisi kalirsin orasi ayri. Ben mesela 24 yasimdaki ben degilim.
Kafama herşeyi herkesin dediğini takan kendine dert edinen dışa vurmayan bi tipim buna pısırık denir..Pısırığım kendime güvenmiyorum...Hep hayata olumsuz bakıyorum..İnsanlarla tartışamıyorum kendimi ifade edemiyorum etmeye çekiniyorum sanki kafama vuracaklar. Kendimi yiyip bitirip kafama ağrılar sokuyorum.Rahatça kahkaha atıp eğlenemiyorum.Hakkım olanı isteyemiyorum.En çok ta bu yönümden nefret ediyorum hakkım olanı isteyememek...Nasıl isticem nasıl dicem diye resmen plan kuruyorum ama iş söylemeye gelince başaramıyorum.Bişey isticeksem utançtan ellerim buz kesiyo suratımın rengi değişiyo.
yaşananlar değişim için yeterlidir çoğu insan için fakat ben yapamıyorum..ooff
Yaşadıklarınız sizi kendine güvensiz ve pısırık yapmış olabilir mi?babanız yada anneniz baskıcı veya sen bilmezsin sen yapamazsın,sen sus konuşma modundalarmıydı hep?kendinizi değiştirmek sizin elinizde,birileri çok sıkmış çok müdehale etmiş size bence.Kafama herşeyi herkesin dediğini takan kendine dert edinen dışa vurmayan bi tipim buna pısırık denir..Pısırığım kendime güvenmiyorum...Hep hayata olumsuz bakıyorum..İnsanlarla tartışamıyorum kendimi ifade edemiyorum etmeye çekiniyorum sanki kafama vuracaklar. Kendimi yiyip bitirip kafama ağrılar sokuyorum.Rahatça kahkaha atıp eğlenemiyorum.Hakkım olanı isteyemiyorum.En çok ta bu yönümden nefret ediyorum hakkım olanı isteyememek...Nasıl isticem nasıl dicem diye resmen plan kuruyorum ama iş söylemeye gelince başaramıyorum.Bişey isticeksem utançtan ellerim buz kesiyo suratımın rengi değişiyo.
Yaşadıklarınız sizi kendine güvensiz ve pısırık yapmış olabilir mi?babanız yada anneniz baskıcı veya sen bilmezsin sen yapamazsın,sen sus konuşma modundalarmıydı hep?kendinizi değiştirmek sizin elinizde,birileri çok sıkmış çok müdehale etmiş size bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?