- 17 Mayıs 2016
- 839
- 1.526
- 113
- Konu Sahibi halacocuksun
Umarım uzun ve sağlıklı bir ömrünüz olur. Hukuki boyutuyla ilgili bir bilgim yok ama çocuğunuz babası zerre babalıktan anlamayan birisi ufacık çocuğu üzmenin alemi ne .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu denicem ama korkuyorum bir yandan musallat olur diye, bakalım eskiden beni darp ettiği deliller de mevcut elimde belki bir şeyler yapılabilir en azından erkenden ölürsem vs...ailem velayet davası açsınKızınız 18 yaşına gelene kadar yaşarsınız boşyere kendinizi üzmeyin allah uzun ömürler versin eski esinizin öz cocugunu bu denli üzmesine izin vermeyin bununla ilgili bir pedegogdan rapor alip dava edebilirsiniz cocugun psikolojisini bozuyor diye
eski eşiniz sizi tehdit mi ediyor? ölüm korkusu ve bu ölüm konusunun açılma nedeni ne? Hasta mısınlz ben onu anlayamadım da?Allah razı olsun hepinizden hemen panik olan biriyim galiba rahatladım yazdıklarınızdan gerçekten, bir şeyler yapicam elbette olurda erkenden ölürsem ailem dava açsın diye bazı delilleri toplayacağım bir dosyada , pedegogdan rapor alabilirsem onuda ekleyeceğim bakalım hayırlısı ..Rabbim evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın bir ömür boyu...
Hayır kötü mesajlar atıyordu eskiden beddualar vs ama şu anda atmıyor..ben cevap vermeyince mesaj atmayı 2 yıl sonunda bıraktı elhamdülillah .... kızım galiba annemin yemekleri daha güzel onu çok özledim vs diye söyleyince kıskanıp annen ölürse sana biz bakacağız gibi bir şey demiş ... kızım anlattı ağladı benim yanıma gelinceeski eşiniz sizi tehdit mi ediyor? ölüm korkusu ve bu ölüm konusunun açılma nedeni ne? Hasta mısınlz ben onu anlayamadım da?
köpeklerin duası kabul olsaydı gökten şuan kemik yağardı. Sallayın gitsinnn. Seni çekemeyenler gebersinHayır kötü mesajlar atıyordu eskiden beddualar vs ama şu anda atmıyor..ben cevap vermeyince mesaj atmayı 2 yıl sonunda bıraktı elhamdülillah .... kızım galiba annemin yemekleri daha güzel onu çok özledim vs diye söyleyince kıskanıp annen ölürse sana biz bakacağız gibi bir şey demiş ... kızım anlattı ağladı benim yanıma gelince![]()
Hayır kötü mesajlar atıyordu eskiden beddualar vs ama şu anda atmıyor..ben cevap vermeyince mesaj atmayı 2 yıl sonunda bıraktı elhamdülillah .... kızım galiba annemin yemekleri daha güzel onu çok özledim vs diye söyleyince kıskanıp annen ölürse sana biz bakacağız gibi bir şey demiş ... kızım anlattı ağladı benim yanıma gelince
Birde bunu bir kerede telefondan söylemişti kızıma hatırlıyorum annen ölürse ben sana bakacağım demişti...banada yazmıştı sen ölürsen ben bakacağım çocuğa bana neden soğuk davranıyor çocuk demişti ...ben ne bileyim tam tersi onu kötülemeyi bırak çocuğum mutlu olsun diye baban iyi biri biz anlaşamadık ama seni çok seviyor diyorum sadece..benim ölmeme takmışlar kafayı
Yazarsam eğer çok cirkinlesir, sürekli yazar ..birde kızıma abuk sabuk bir şey söylemiş onada sinirim bozuldu eşim öğrense çok huzurum bozulur.. özledim anneni azıcık bir sebepten bosanilir mi demiş...dedim kızım evli biri için böyle bir şey söylenmez , bunu baban ( şu an ki eşim) duysa çok üzülür bunu kimseye söyleme tamam mı dedim .ama çocuk sonuçta söyler mi söyler ..galiba huzurunu kacirmaya çalışıyor Rabbim izin vermesinBoşanıp gittiniz diye köpek gibi kudurmuş belli ki kuyruk acısı diline vurmuş. Açıcaksınız telefonu, ben ölmüyorum hiç niyetim yok ama sen geberrrrrrrrrr it diceksiniz sonra güzelce kapatıcaksınızCiddiyim, sesiniz çıksın yaf sesiniz çıkmayınca tepenize çıkmışlar. Gencecik kadınsınız niye ölesiniz bir ölme lafı çıkarmış şerrefsiz. Umarım kendisi tez zamanda pert olur siz de helvasını yapıp komşulara dağıtırsınız hshdhshsdfhfh kuduruk it
Valla korkmayin hukuk var adalet var polis var demek isterdim ama şartlar malum o yüzden en dogru kararı siz verirsiniz adam demek nekadar dogru olurmu bilmiyorum huyunu suyunu neler yapabilecegini tartin havlar ama isiramaz diyosaniz harekete gecin dava acmayacaksaniz bile cocugu bi uzmana goturun belli etmeselerde iclerinde bazi seyleri buyutebilirler cocuklar unuttu sanirsiniz ama 32 yasinda bile ceremesini cekebilirler bazi duygusal yaralarin bu tarz hizmetler cok pahali cogumuz icin maddi durumunuzu bilmesemde eger gucum yetmez diye dusunuyorsaniz devlet hastanelerin derneklerin kuruluslarin hizmetlerini arastirin siz cok iyi bir anne olsaniz bile cocuklarin kabine yara acmasini engelleyemiyorsunuz iskele babalarinin.Sizinde destege ihtiyaciniz var darba ugramissiniz ve ustu kapali ölüm tehtidi aliyorsunuz sanirim.Ben sizin yernizde olsam Mor çatı vb derneklere telefon edip hem hukuki hem psikolojik danismanlik alirdim.Bunu denicem ama korkuyorum bir yandan musallat olur diye, bakalım eskiden beni darp ettiği deliller de mevcut elimde belki bir şeyler yapılabilir en azından erkenden ölürsem vs...ailem velayet davası açsın
Kesinlikle pedogaga gideceğim 11 gün kaldı sınavıma ..yavrum çok duygusal birde bana çekmiş...durgun davraniyor geldiğinden beri..ve yaşından daha olgun bu iyi mi kötü mü bilmiyorumEski kocanız ne kadar kotu kalpli bir insan ya çok sinirlendim. Kızım ağladı cümlesini okuduğumda ben bile tutamadım gözyaşlarımi nasıl yaşatır bu travmayı küçücük kıza. Bir çocuğun masum dunyasini kirletmek onu kaygılarla korkularla doldurmak bu kadar kolay olmamalıAllah bildiği gibi yapsın vicdansız herif.
Merhaba arkadaşlar, kızımı tatilde kan bağı olan babası aldı ona şöyle demişler annen ölürse sana biz bakacağız.. kızımda yanıma gelince ağladı ben kardeşimden, babamdan ( şu an ki eşim oluyor) ayrılmak istemiyorum diye..ben sakinlestirdim kimin önce öleceğini kimse bilemez ayricam ben sağlıkliyim daha çok gencim inşaallah ilerde senin çok büyüdüğünu dahi göreceğim dedim onu sakinleştirdim ama ben kötü oldum bu sefer cidden ben ölürsem kardeşler ayrılacak mı ... ölümden korkmuyordum yani herkes kadar korkuyordum ama şu anda bu durumu düşününce kötü oldum...çok bağlı iki kardeş birbirine aynı sekilde babaları ( şu anki eşim) çok seviyorlar birbirlerine çocuğum buna dayanamaz benim ölümüm birde üzerine bu ayrılık acısı onu mahfeder ...ne yapmalıyım hukuken yapabileceğim bir şey varsa nolur söyleyin ..kalbim sıkışmaya başladı psikolojikmen olabilir ..bu konuda ne yapabilirim .. yakında işe başlayacağım nasipse o zaman bizzat avukata gidip danışır yapabileceğim ne varsa yaparım ..ama şu anda kafaya taktım bunu ne yapmalıyım
(Kan bağı olan babası çok sınırlı küfürbaz agresif biri, kızım çok naif birisi onunla yaşarsa hayatı mahfolur)
Sadece nerden biliyormuş diyip bırakmamak lazım....küçücük çocukla "anan ölünce..." diye haber yollayan adama, gayet de tehditten ceza aldirilir...Belki o geberip gidecek önce? Nerden biliyormuş? Allah'tan taahhüt almış gibi konuşmaları yok mu? Küstah insanlar.
Bi halt yiyeceği yok, kadının mutluluğu rahatı batıyor, kuduruyor oturduğu yerden, yapacağı olsa şimdiye 50 defa yapardı heralde. Kadını öldürse gidip hapis yatacak , uğraşmaz , bunun gibiler o kadar sever canını. Huzur bozmasının bedeli olmalı ama , bu kadının karnına ağrılar girerken bu dağ ayısı terastaki koltuğunda uzanıp keyif sigarası yakamamalı.Sadece nerden biliyormuş diyip bırakmamak lazım....küçücük çocukla "anan ölünce..." diye haber yollayan adama, gayet de tehditten ceza aldirilir...
Mesajla filan ağzını arayıp bunu çocuğa söylediğini itiraf ettirebilirseniz, ölümle tehditten şikayetçi olun. Belki hapis cezası almaz ama çocuğun psikolojisini bozmaktan görüş hakkını kaybeder dağ hayvanı, hayvan da değil buna hayvan demek hayvana hakaret...
Not: üstelik bu ilk kez olmuyormuş, devamlı bir ölüm lafı dolaşıyormus ortada....Konu sahibi , apaçık ölümle tehdit ediliyorsunuz dikkat edin
Bunu yaparsam bana veya aileme zarar verir diye korkuyorum doğrusu ..bu konum şimdiki evleneceklere örnek olsun, hayatlarıniza kibar beyefendi kişileri alın ..sonrasında hayatınızdan cikarsanizda lekesi üzerinizde yapışıp kalıyor bir sekildeTürk Medeni Kanunu madde 306/3… bu fıkrayı okuyun avukat tutun, suanki eşim çocuğumu evlat edinmek istiyor deyin. Çocuğun psikolojik durumuna da bakılır. Bir ihtimal şimdiki eşiniz çocuğu evlat edinebilirse ölüm halinde çocuk kendisinde kalır.