- Konu Sahibi halacocuksun
Valla bacım ben 20 yıldır halen evli olduğum ve hiçbir hatasını görmediğim adama bile guvenemeyip , ben önce ölürsem anamdan babamdan kalan mirası sadece kızımın kullanabilecegine dair güvence yaptırdım... Dünya hali, 20 yıl birlikte çalıştık birlikte kazandık birlikte yedik, boşanirsak bunları bölüşürüz elbette, ama önce ölürsem anamın babamın malını mirasını kızımdan başka kimseye de yedirmem , kusura bakılmasın.Ama yasal olarak yapabileceğimi yaomak icin arastirdim ve vasiyet hazırlatuyirum avukata.Bana bişey olursa evim kızıma kalıyor ama velayet babasinda ve satip o..pusuyla yer biliyirum.yada çocuğu olursa ona yedirir.O yüzden 18 yasina kadar satılamaz serhi koydurup kiraya verilsin , parasi kızımın okul masrafini ödesin diye madde koydurdum.
Aman babasi diye kimse yorum yapmasın.Ilk is kızımı özel okuldan alir parayi kendi yer.Psikoloji vs düşünmez.Ben evladımı hem yaşarken hem ölürsem düşünmek zorundayim.O bu yasananlarda en masum.
inadina kendime iyi bakiyirum daha sağlıkli yaşıyorum.Allah bilir kimin önce öleceğini.
hic kendinizi üzmeyin şimdiki eşiniz isterse velayet davasi açıp şansınızi deneyin ben olsam yapardım.Kızim herseye değer.Hem kızınız mahkemeye cikamsada adli psikoloğa istediklerini söylerse cabuk sonuc alirsiniz
Velhasıl doğru yapiyorsun. Erkeklere güven olmaz. Eski eşlere hiiiç güven olmaz. Analık zor...