ben ölüyorum.

kayiplar

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2013
7
0
6
35
İstanbul
Bır çoğunuz beni tanıyorsunuz . Kimseyle kavgam olmadı . Destek çıktınız her konumda her derdimde. Ama artık öyle bir noktadayım ki . Doğru duzgün çevremde insan kalmadı. Ben hatalarımla kaybettim . Herkesi , her şeyi. Kımseyi suçlayamam kendi hatalarımın bedelini ödüyorum . Her konuda kendimi saldım hemde fazlasıyla ardından da toparlanamadım. Dertlerimi kendim büyülttüm kafamda. Oysa dünya benim gibi benim acılarımı yaşayanlarla dolu
Bu siteden çok yakın olduklarımı üzmek istemediğimden başka bir hesapla geldim . Çok düşündüm. Zamanım genelde bu sitede geçtiğinden helallik isteneye geldim. Kim olduğumu bilmiyorsunuz kim bilir aklınıza kaç kişi gelecek ama bana hakkınızı helal eder misiniz ? Bu yazıyı yazan kişiye hakkım helal olsun diye... ve lütfen hayatınızda ki kimseyi boşluğa itmeyin kimse yalnız kalmasın şu hayatta...
Yardıma dokunan - dokunmayan herkese teşekkür ederim ... hoşça kalın..

Dedigin gibi aklimiza bir suru isim gelecek simdi
Boyle helallik olmaz ki
Kim oldugunu bilmeden hakkimizi helal edemeyiz
Kime hakkimizi helal ettigimizi bilmezsek olmaz ki yani dinen olmaz diye dusunuyorum

Dur biraz .. Helallik falan, neler oluyor?
Hiç bir şey senden değerli ve önemli değil.
Kolay mı öyle havlu atıp vazgeçmek.
Derdin ne olursa olsun bir çözümü vardır.
Sadece sen göremiyorsun.

Anlat ve yardım etmemize izin ver hadi ...

Tanımadığımız birine nasıl hellallik vereyeceğiz ben de ona takıldım

Esen abla olabilirmi ((

eğer birilerinden helallik almanız gerektiğini düşünüyorsanız, kim olduğunuzu bilmeli insanlar ,tanımadığı birine hakkım helal olsun demesinin anlamı yok bu yazıyı yazana helal olsun diyip, atıyorum x kişi beni çok üzdü incitti hakkımı helal etmem dese o x kişi de siz olsanız burdaki helalliğin anlamı kalmıyor, ayrıca neden üzgünsünüz bukadar, hayat mucizelerle dolu dik durun

gerçekten amacın helalik ise, isim verirdin bence böyle, aman helalık verın bana ama kım oldugumu bılmeyın
diye bişi olabilir mi ki

Benim bile aklima bir iki kisi geldi. Kim oldugunu bilmemiz lazim.

Eger ki kafanda kurdugundan ve rahatsiz oldugundan dolayi bunlari yaptiysan benden yana hakkimi helal ediyorum ama eger ki dalga gecmek ve ilgi toplamak amaciyla yaptiysan hakkimi helal etmiyorum.

Son düzenleme:
önce neden helalllik istiyorsun. siteye bir daha girmeyeceğin içinmi,yoksa düşünmek istemediğim başka şey için mi.

ben kim olduğunu falan anlamadım tanıyamadım da.tanımadığım birine de ne hakkım geçmiş olabilir ki helel edeyim.

sorununuz ne neden helallik istiyorsunuz?

mesela benim günahı mı aldın mı hiç, arkamdan yapmadığım şeylerle itham ettın mı? durduk yere düşman olup, orada burada laf attın mı hiç? söyleki bileyim
bu saydıklarımı bana yapanlar oldu da ondan sordum.

Son düzenleme:
Bir çoğumuz seni tanıyor ve kimseyle kavgan olmadı .
Burada genellikle bir çok insanın birbiriyle bir kavgası olduğu için , seçenekler aza iniyor zaten.

Ben birşey anlamadım
Hiç tahminim de yok
Her kimsen hakkım varsa helal olsun

Bu gece biticek benim hayatım . Arkamda buna içi yanacak sadece 4 kişı bırakıyorum . Hayatımda en çok değer verdiğim kişinin bile benden soğuduğunu düşünüyorum. Ama biliyorum canı yanar hemde çok. Ne olursa olsun değer verdi. Kendimi yalnız hissediyorum . Aslında hissetmiyorum öyleyim aylardır. Benim normal yazışım bile bu kadar dikkatli değildir. Sırf o kişinin canı yanmasın bilmesin benim olduğumu diye dikkat ediyorum. Sanırım hak konusunda haklısınız ama kimseye tek hakeret etmedim
Bana da edilmedi . Yardımlarınız çok dokundu her konumda ... buraya yazanlardab da konularıma yazanlar var Teşekkür ederim her şey için

intihar mı edeceksin yani? bu gece hayatım bitecek ne demek? kazene msj atıyorum bu konuyu şimdi bir şekilde ailene ulaşsınlar hemen.sen ne dediğini bilmiyorsun.

ayrıca o kişi buradan biri galiba yazına dikkat ettiğine göre ne ki sorununuz bu kadar?

Son düzenleme:

Arkanızda bırakacağınız o 4 kişiyi düşünün(
Hiçbirşey,hiç kimse sizin hayatınız kadar önemli olamaz ne yapmayı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama yapmak istediğinizden vazgeçin herşey düzelecektir emin olun:26:Sıkıntınız neyse paylaşabilirsiniz

O hayatı sana Rabbim verdi yalnızcada o alır senin bitirmeye hakkın yok hemen soğuk suyla bir yüzünü yıka ve kendine gel hiç birşey böle birşey yapmana sebebiyet verecek kadar önemli değildir başına ne gelirse gelsin Yada ne günah işlemiş olursan ol herşeyin mutlaka ama mutlaka bir çözümü vardır hangi gecenin sabahı olmazki. Kendine gel ve sirkelen Rabbim yanında olsunda her zorluğu atlatırsınız yalnız değilsin yaradan hep seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…