- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Kazene ulaşıldı mı arkadaşlar?
ben buradan bi arkadaş faceden msj attık.
Olabilir mi ya, benim de aklıma o geldi :44:
Lütfen yapmayın :'( dediğim gibi bunun utancini kaldiramam .
Ne arkadaşlıklarla aram iyi ne de akrabalıklarla . Hayatım boyunca içime kapanık oldum aileme hiç bir şey belli etmeye çalısmıyorum . Lütfen ulaşmayın.
Ama iç dünyamda çok zorluk yaşıyorum çekingen olmak hayatta ki güzelleriklerden geri kalmami sağlıyor . Arkadaş çevremde de aynı şekilde hep bir adım geri . Ulaşmayın lütfen. Söz bir şey yapmam . Yarında gelirim ondan sonra ki günlerde. Onların bumu bilmesi utancını kaldıramam
Lütfen yapmayın :'( dediğim gibi bunun utancini kaldiramam .
Bu gece biticek benim hayatım . Arkamda buna içi yanacak sadece 4 kişı bırakıyorum . Hayatımda en çok değer verdiğim kişinin bile benden soğuduğunu düşünüyorum. Ama biliyorum canı yanar hemde çok. Ne olursa olsun değer verdi. Kendimi yalnız hissediyorum . Aslında hissetmiyorum öyleyim aylardır. Benim normal yazışım bile bu kadar dikkatli değildir. Sırf o kişinin canı yanmasın bilmesin benim olduğumu diye dikkat ediyorum. Sanırım hak konusunda haklısınız ama kimseye tek hakeret etmedim
Bana da edilmedi . Yardımlarınız çok dokundu her konumda ... buraya yazanlardab da konularıma yazanlar var Teşekkür ederim her şey için
yok yok kimsenin canı yanmıyor.. ölen öldüğüyle kalıyor.. bir hafta-10 gün acı çekilecek arkanızdan.. sonra ne olacak biliyor musunuz? sizi unutacaklar.. kusura bakmayın ne yaşadınız bilemiyorum ama bildiğim birşey var.. çok sevdiğim bir arkadaşım 1 yaşındaki bebeğini kaybetti hem de gittiği oyun parkında, bir diğeri annesini kaybetti kadıncağız daha 50 yaşında yoktu.. hepsi yaşadı biliyor musunuz? herkes yaşıyor.. sizin "içi yanacak" dedikleriniz de yaşayacak.. sadece siz kaçtığınızla kalacaksınız hepsi bu.. ha mücadeleden, hayatın ne kadar güzel olduğundan bahsetmeyeceğim bile.. tek bildiğim nefes alıyorsak hala ümit var demektir.. ne yaşadıysanız ona rağmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?