ben ölüyorum.

bak bu kadar insan telaşlandı
bu yüzden mi intihar etmek istiyorsun, öldükten sonra başlar asıl!!!!

Bir kendinizi tanıtsanız? Sizin için bu kadar kişi endişeleniyor,merak ediyor.Sorununuzu tam olarak anlatın size yardımcı olacak bir sürü insan var.Anlatın ki çaresini bulalım.

Lütfen yapmayın :'( dediğim gibi bunun utancini kaldiramam .

Böyle bişey yapmana seyirci mi kalacak bu kadar insan.
Sen Esma mısın, çok benzettim konuşma tarzını, yazım biçimini falan.
Utanılacak bişey de yok. Herkes yaşar böyle iniş çıkışlar hayatında.

En fazla ne yapmış olabilirsin ki?
Hatalar insanlar içindir, hepimiz hayatımızın belli dönemlerinde hatalar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz.
Unutma, bu dünyada hiç kimse, hiç birşey senden kıymetli değil.

Lütfen yapmayın :'( dediğim gibi bunun utancini kaldiramam .

nası yapmayalım çıkmış kendimi öldürücem diyosun napalım seyirci mi kalalım sen olsan napardın.merak etme sana ulaşır önce aileni aramaz.ama doğru söyle esma sen misin? neden bunu yapıyosun kendine?

yok yok kimsenin canı yanmıyor.. ölen öldüğüyle kalıyor.. bir hafta-10 gün acı çekilecek arkanızdan.. sonra ne olacak biliyor musunuz? sizi unutacaklar.. kusura bakmayın ne yaşadınız bilemiyorum ama bildiğim birşey var.. çok sevdiğim bir arkadaşım 1 yaşındaki bebeğini kaybetti hem de gittiği oyun parkında, bir diğeri annesini kaybetti kadıncağız daha 50 yaşında yoktu.. hepsi yaşadı biliyor musunuz? herkes yaşıyor.. sizin "içi yanacak" dedikleriniz de yaşayacak.. sadece siz kaçtığınızla kalacaksınız hepsi bu.. ha mücadeleden, hayatın ne kadar güzel olduğundan bahsetmeyeceğim bile.. tek bildiğim nefes alıyorsak hala ümit var demektir.. ne yaşadıysanız ona rağmen..

Tamam hadi bakalım vazgeçtiysen intihar fikrinden konuşalım biraz hadi,bak bunca insan endişe ediyor ,kimse kalmadıysa hayatında sanalda olsa biz varız.

Balıktayım, lütfen daha sonra...

kazen gelmiş sanırım üye pasif oldu.İnşallah gerçek nickiyle intihardan vaz geçmiş olarak gelir.

Aynen, kimsenin ölümü kimseye ceza olmuyor maalesef. Acının da bir süresi var. O da bittikten sonra hiç birşey kalmayacak geriye.

tatlım lütfen kim olduğunu yaz. bak bu dünyanın öbür dünyası da var. öldüğünde daha büyük acılar yaşayacaksın eğer intihar edersen. ama sabredersen kazananlardan olacaksın emin ol. sadece biraz sabret.

yaptığın hataları bir kağıda yaz ve onları bir daha tekrar etmemeye çalış. her başardığında o maddenin üstünü karala. üzdüklerinin git gönlünü al. çok yakında mutlu olacaksın emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…