bu esma dediginiz yoksa annesi yeni vefat eden genç uyemi
en son kedisine mi sarmıştı arkadaş. ben orayı kaçırmışım. kediye sahip çıkalımmerak edenler için son kez yazayım msj atmış."seni de zor durumda bıraktım özür dilerim ama söz kedime birşey yapmıycam" yazmış.
iyi geceler.
en son kedisine mi sarmıştı arkadaş. ben orayı kaçırmışım. kediye sahip çıkalım
şaka şaka kızma bana
intihar edecek olsam kk'ya girmek saatlerce yazmak aklıma gelmez açıkçası Kazen ne yapsın
Yarin obur gun hakkinizi helal edin diye konu acarsan ben etmiyorum canim cunku artik samimiyetine inanmiyorum. Hoscakal ziyaretci.
Şimdi dalga geçiyor olmayayım ama konuyu bugün okudum ilk gördüğümde şahsen tınlamadım.
Şimdi ölmek isteyecek biri kendi canına kıyabilecek bi'psikolojiye girse "ay dur kk'dakilerden hak isteyim" demem. Çünkü intihar edecek kişinin aklına öncesi, sonrası gibi ayrıntılar gelmez.
Okuldan bi'arkadaşım saniyeler içinde kendini 4.kattan aşağı bıraktı bırakın sitelerdeki arkadaşlarını dönüp evdeki annesine bile bakmamış.
İlgi istedi, morali bozuktu çünkü. Ölüm de laylaylom değil her düştüğünde intihar edicem denmez.
Duygusuz değilim ama üzülmedim, kızdım sadece.
Şimdi dalga geçiyor olmayayım ama konuyu bugün okudum ilk gördüğümde şahsen tınlamadım.
Şimdi ölmek isteyecek biri kendi canına kıyabilecek bi'psikolojiye girse "ay dur kk'dakilerden hak isteyim" demem. Çünkü intihar edecek kişinin aklına öncesi, sonrası gibi ayrıntılar gelmez.
Okuldan bi'arkadaşım saniyeler içinde kendini 4.kattan aşağı bıraktı bırakın sitelerdeki arkadaşlarını dönüp evdeki annesine bile bakmamış.
İlgi istedi, morali bozuktu çünkü. Ölüm de laylaylom değil her düştüğünde intihar edicem denmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?