ben ölüyorum.

İnsan nasıl bir şey yaşarsa canına kıymayı aklından geçirir ki?
Ölümün bile hayırlısını versin Allah. Senin canına kıymaya hakkın yok. Lütfen çıkar aklından

Son düzenleme:
Neyin helalligi bu? Sen kimsin?
Dogru, insanin aklina isimler geliyor. Tanimadigin halde kime helallik vercez ben de anlam veremedim. Hem ne hakkimiz gecti ki sanal ortamda...
Ama benim pesimde dolanan sorunlu sensen hic de helal etmem ne yalan soyliyim, iy.

intihar mı edeceksin yani? bu gece hayatım bitecek ne demek? kazene msj atıyorum bu konuyu şimdi bir şekilde ailene ulaşsınlar hemen.sen ne dediğini bilmiyorsun.

Bak senin mesajının arkasından herkesin aklına birilerine ulaşmak gelir.
Çok ciddi zor durumda kalabilirsin.
Geçen sene böyle bir konu açan arkadaş, aslında intihar etmeye karar vermediğini itiraf etti sonunda, ama biz çoktan harekete geçmiştik.
2 gün boyunca aileme haber veren oldumu korkusuyla yaşadı.
Derdini anlat, dinleyelim..
İnan herşeyim çözümü var..

neden intiharına seyirci mi kalayım? o zaman kendine gel ve sorununu anlat dinleyelim yardımcı olalım.sen sanıyormusun ki ölüm kurtuluş.
canım attınnmı. atmadıysan ben atayıım kazene mesaj.anında bulur evine, telefonuna kadar.

Son düzenleme:
Kazene mesaj atın arkadaşlar, ıp adresinden yer tespiti yapılıp polise haber verilsin,bu kişi ciddi sanırım bu konuda ,ortada bir hayat var.ben atamıyorum,cepten girdim bulamıyorum ara kısmını

Her şeyden o kadar daraldım ki . Her gün sevdiklerimi kendi hatalarımdan kaybetmekden bıktım

o zaman sana şunu diyeceğim eğer ölümü çözüm için seçiyorsan yanıldın güzelim..

çünki ölüm herşeyin başlangıcıdır.

iyi düşün Allaha dua et mücadele et..

gerçek dost seven olsaydı zaten seni hemen bırakmazlardı emin ol...

söyleyeceklerim bunlar..

Hiçbir dert çözümsüz değil,hiçbir yol dönülmez değil.
Yalnızlık da sonsuz değil.

Bugün sana uzak olan yarın yakın olur.
Şu an birbirini çok sevdiğini düşündüklerin,bir bakarsın yarın düşman olur.
Devran böyle...

Hayatı bu kadar ciddiye almamayı öğreneceksin.
Sen öğrenmesen de hayat sana öğretecek zaten.

Senin ciddi sandığın hataların,aslında başkaları için o kadar önemli olmayabilir.
İnsanoğlu unutuyor.Zaman bazı şeylere önemini kaybettiriyor.

Kötü bir dönemde olabilirsin.
Hepimiz kötü dönemlerimizde intihar etsek,dünyada insan kalmaz.

Esmaeslem vardı sorunlu,yaşı küçük ve annesini kaybetmişti,üvey anne ile sorunları vardı,o mu acaba .

Sen şu annesi vefat eden kız olabilir misin?
İnsanın da aklına herkes geliyo

Ne arkadaşlıklarla aram iyi ne de akrabalıklarla . Hayatım boyunca içime kapanık oldum aileme hiç bir şey belli etmeye çalısmıyorum . Lütfen ulaşmayın.
Ama iç dünyamda çok zorluk yaşıyorum çekingen olmak hayatta ki güzelleriklerden geri kalmami sağlıyor . Arkadaş çevremde de aynı şekilde hep bir adım geri . Ulaşmayın lütfen. Söz bir şey yapmam . Yarında gelirim ondan sonra ki günlerde. Onların bumu bilmesi utancını kaldıramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…