ben ölüyorum.

Özel mesajlar okunabiliyorsa okusun kazen.
Senin bana bile isim zikretmediğini görsünler.
Kolay değil öyle birini suçlamak hemen.

özel msjları bilmem sadece bir kişi ile konuştuk o da zaten o kişiyi tanımıyordu bile.onada bak bu kız ciddi dedim yalan söylemiyor dedim.uyardım çünkü yönetimden biri bu kişide,bilsin istedim nolur nolmaz vebali üstümde kalır. ama elif değil.sadce bir kişi biliyor yani.

Son düzenleme:
Ama niye tartisiyorsunuz ( kim oldugunu bilen 2 kisi var digeri kazen ve geri kalan herkes tahmin yurutuyor onceki yazilanlari dusunup yazi stilini gorup aa buna benziyor yada benzemiyor diyor ama su an bence utaniyor tahmin etigim kisiyse utanip uzuldugune ve su an cok kotu olduguna eminim daha fazla uzmeyelim onu

Arkadasim tahmin etmek suc mu ??? Desifre olmak istemiyormus söylemek zorunda degiliz...

kadesa gerçekten bunun için kendini geriyor musun bebeğine yazık değer mi?

sen kimseye yazmadın,şunlara yazıldı denilen arkadaşlar senden birşey duymadıklarını biliyor eee Allah biliyor

gerisi önemli değil..

şunuda anladım sanal deyip geçiliyor ama senin gibi iyi insanlarda varmış,sözüne sadık sen buna bak gerisini önemseme

Son düzenleme:

Benimde aklimda bir iki tahmin var ama sudur budur diyemem cunku bu tahmin edecegin bir konu degil.

Birilerinin aciklamasi bence de etik degil. Konu sahibi kendisi aciklamali bu durumu. Aksi takdirde her zaman ayni durumlari yasama ihtimali olasidir.

Allah aşkına kadesa sende başlama hamile halimle filan ,zaten yeteri kadar duygularımızla oynanıyor,sen bari yapma ,ayrıca ben kadesa mesaj attı milete dedimmi ,belki konu sahibi sen dışında başkalarına da attı ,ayrıca meraklısı değilimki bana da at diye bekliyim ,böyle bi talebim olsa direk sana mesaj atardım ,böyle oyunlar oynayacak yaşı geçeli epey oldu

kızlar kırmayın birbirinizi bence
bilen diğerine söylemek zorunda değil.
konu sahibi kime ne söylemiş bilmiyorum ama, hem helallik isteyip
hem bunca insanı birbirine düşürmek hoş değil
kimseye söyleme o zaman
ya da bilenin kimseye söylememesi gerektiğini söyleme.
ya da kimse bilmeden özelden mesaj at.

canım sinirim bozuldu zaten kzıcağıza üzüldüm yalan söylemiyordu.dedim ya yöntimden bi kişiye msj attım ki bilsin diye nolur nolmaz çünkü kız bana tamam intihar etmicem demedi hiç ailem duymasın utanıyorum dedi hep.

ortam yok yere gerildi. kim ise kim. meçhul şahıs zaten vazgeçmiş yorgan gittiğine göre kavga da bitsin lütfen

Vazgecmeedi miiiii

demek ki ailesi var ne diye yalnızım diyo ki ben bi halt anlamadım

arkadaşım sende ortaya çık. vazgeçtim de de bizde rahat edelim..
kadesacığım sende üzme kendini.

Son düzenleme:
Kazen olaya el koymusken neyi tartışıyorsunuz?

Kadesa hamile halinle dert mı anlatıyorsun millete? Seni bilen biliyor uzme kendini artik

Cidden ya bi vazgectim hataydi falan desen keske yine bu hesabindan de ben raziyim

Vallahi kızın biri geldi ,hakkınızı helal edin bugün ölüyorum dedi ,ortalığı birbirine kattı gitti ,gizemli takıldı v.s bunun için niye üzülüyosunuz ki anlamadım ,tamam gerildik,haber verin dedik,bir can var ortada dedik,delinin biri taş atmış misali ,hepimiz peşinden gittik,bence bu kadar yeterli diye düşünüyorum,

valla demedi canım net bi şekilde tamam vaz geçtim demedi maalesef.zaten 3 kez mi ne msjlaştık yani.

üzülmüyorum canım gerildim sadece.

gerilme ama hamile halinle sakin ol sen haber verdin umarim okuyordur burayi en azindan vazgectim yazar

merak edenler için son kez yazayım msj atmış."seni de zor durumda bıraktım özür dilerim ama söz kendime birşey yapmıycam" yazmış.

iyi geceler.

Son düzenleme:
arkadaşlar eğer kim olduğundan emin olduysanız ve tanıyorsanız onun bir psikoloğa ya da pisikiyatriste gitmesine sağlamalısınız...ciddi anlamda rahatsız bence..özel mesaj attığı arkadaşı belki ona yardımcı olabilir..ikna edebilir onu..intiharı düşünmediyse bile bunu söyleyerek ilgi çekmeye çalışması bile yeterli psikoloğa gitmesi için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…