Özel mesajlar okunabiliyorsa okusun kazen.
Senin bana bile isim zikretmediğini görsünler.
Kolay değil öyle birini suçlamak hemen.
Kadesa bu soruyu konu sahibini savunan ve hakkında şımarık biri değildir o ,değerli biridir o diyenlere soracaksın ,ister istemez insanın aklına herkesin bildiği ,bazılarınında da saf saf burda takıldığı geliyor.
özel mjsda sandığınız kişilere birileirne isim falann vermdim vermem.
sırf adını öğrenemediniz diye ki keşke bana da msj atmasaydı şu hamile halimle millete msj attı diye günahımı aldıp beni üzdünüz ya helal olsun!!!!!
Kadesa bu soruyu konu sahibini savunan ve hakkında şımarık biri değildir o ,değerli biridir o diyenlere soracaksın ,ister istemez insanın aklına herkesin bildiği ,bazılarınında da saf saf burda takıldığı geliyor.
kadesa gerçekten bunun için kendini geriyor musun bebeğine yazık değer mi?
sen kimseye yazmadın,şunlara yazıldı denilen arkadaşlar senden birşey duymadıklarını biliyor eee Allah biliyor
gerisi önemli değil..
şunuda anladım sanal deyip geçiliyor ama senin gibi iyi insanlarda varmış,sözüne sadık sen buna bak gerisini önemseme
canım sinirim bozuldu zaten kzıcağıza üzüldüm yalan söylemiyordu.dedim ya yöntimden bi kişiye msj attım ki bilsin diye nolur nolmaz çünkü kız bana tamam intihar etmicem demedi hiç ailem duymasın utanıyorum dedi hep.
Bır çoğunuz beni tanıyorsunuz . Kimseyle kavgam olmadı . Destek çıktınız her konumda her derdimde. Ama artık öyle bir noktadayım ki . Doğru duzgün çevremde insan kalmadı. Ben hatalarımla kaybettim . Herkesi , her şeyi. Kımseyi suçlayamam kendi hatalarımın bedelini ödüyorum . Her konuda kendimi saldım hemde fazlasıyla ardından da toparlanamadım. Dertlerimi kendim büyülttüm kafamda. Oysa dünya benim gibi benim acılarımı yaşayanlarla dolu
Bu siteden çok yakın olduklarımı üzmek istemediğimden başka bir hesapla geldim . Çok düşündüm. Zamanım genelde bu sitede geçtiğinden helallik isteneye geldim. Kim olduğumu bilmiyorsunuz kim bilir aklınıza kaç kişi gelecek ama bana hakkınızı helal eder misiniz ? Bu yazıyı yazan kişiye hakkım helal olsun diye... ve lütfen hayatınızda ki kimseyi boşluğa itmeyin kimse yalnız kalmasın şu hayatta...
Yardıma dokunan - dokunmayan herkese teşekkür ederim ... hoşça kalın..
Vazgecmeedi miiiii
arkadaşım sende ortaya çık. vazgeçtim de de bizde rahat edelim..
kadesacığım sende üzme kendini.
valla demedi canım net bi şekilde tamam vaz geçtim demedi maalesef.zaten 3 kez mi ne msjlaştık yani.
üzülmüyorum canım gerildim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?