ben ölüyorum.

herkes aynı kişiyi tahmin etti ama o değil sanırım,kimliğini deşifre etmek istemiyordu kadesaya söyledi sadece o da korkudan ,kadesa ben onun kim olduğ*nu söylemiycem dedi rica etti benden dedi ,eee tamam buraya kadar ,sonra tweety birine verdiği cevapta diyorki şımarıklık yapacak biri değil o ,elif diyorki çok değerli bir arkadaşımız ,burda yazılmıyor herkes birbirine özel mesajla yazıyor herlde buna kanaat getirdim ,saçma

ama dikkatini çekerim kimse esma değil kızın günahını almayalım da demedi

yani...belli işte...

Son düzenleme:

kimi neyle suçluyorsun sen ya? kime özel msj atmışm lütfen çıkıp söylesin? ama bu kadar ayıp artık.ben o kıza söz verdim arkadaşım günahımı alma elife tivitiye falan msj atmadım!!

Yok canım,
Bu forumda kadesanın en yakın arkadaşı benim ve özel mesajla bu konu hakkında konuştuk.
Ama kim olduğunu ne ben sordum, nede o söyledi.
Olay üzerine konuştuk, asla isim geçmedi.
Bana bile söyleme gereği duymadıysa kimseye söylemediğine ben kefilim.
Herkesinki tahmindir eminim.

Bana kimse yazmadi :) ama sadece tahmin yuruterek yazilarindan fln biri geldi aklima

Kimse bana mesaj atmadi bende kimseye sormadim bumudur diye ? Tahmin etmektemi suc...

bırak parkon ya hemen iftiraya baş vuruyor millet. gerildim burda.

Bence kim olduğunu deşifre etmeye gerek yok.
Kız istememiş nickinin söylenmesini saygı duymamız lazım.
Tamam bizi telaşlandırdı, korkuttu ama yapacak bişey yok.

belkide esma değil. henüz bilemiyoruz kızlar. durun bakalım..tahmin bunlar..

Son düzenleme:
Kadesa bu soruyu konu sahibini savunan ve hakkında şımarık biri değildir o ,değerli biridir o diyenlere soracaksın ,ister istemez insanın aklına herkesin bildiği ,bazılarınında da saf saf burda takıldığı geliyor.

herkes tahminen isim söylüyor bildiğinden değil..

tweetyde tahmini olarak söyledi yanı kendi düşündüğü kişiyi

ve diğer arkadaşta böyle itham etmek yanlış zaten her kimse konu sahibi isterse açıklar bu olanlar saçma şimdi

çıksa benim dese ne olaca utanmak kötüdür tanımadığın insanlar karşısında bile utanmak kötü..

belki kimse kullandıği adıyla tanımayacak ama başka konularda görünce

hemen bu oydu diye hatırlayacak..

özel mjsda sandığınız kişilere birileirne isim falann vermdim vermem.

sırf adını öğrenemediniz diye ki keşke bana da msj atmasaydı şu hamile halimle millete msj attı diye günahımı aldıp beni üzdünüz ya helal olsun!!!!!

kadesa sen hamilemisin kiz:) Allah tamamina erdirsin in$alalh :)

konu sahibesi kim oldugunu anlamadim, 14. sayfadan baliklama daliyorum tahminleride okuyamadim, esma kim

Canım üzme kendini, oldu bitti. Sen sıkma canını.

Yalnız "herkes" diye bahsettiğiniz kişi ELİF yani dikkatinizi çekerim :)

Kadesa neden uzuyorsun ki kendini sen biliyorsun ozel mesaj atmadigini vicdanin rahat birak kim ne dusunurse dusunsun ya...
Bebegin ve sensin onemli olan strese sokma kendini lutfen...

Hayır ben bilmiyorum.Sadece değerli dedim.Çünkü can değerli her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…