Ben ona duygusal bir şekilde yaklaşırken onun niyeti farklıymış.

Evet tanıyamamışım çünkü böyle bir niyeti olduğunu hiçbir zaman belli etmedi, beni esas üzen şey bu zaten onun asıl amacını görmeyip kendimi kaptırmışım.

Asıl amacını pat diye göremezsin ki sana da açık olmuş ki ben buyum demiş

Kendini kaptırabilirsin çok normal ama senin ki kör kütük aşık olma değil şuan beklentinin yüksek tutmuşsun ve birden herşey yıkılmış bunun acısı var

Takma bile kafaya salla gitsin senden önemli kim var bu hayattında ? Tecrübe oldu ki ablan olarak tavsiyem üni.ortamında çok ciddi ilişkiler bekleme beklentini de hep dengeli tut

Hahah yettim gari.

Bir insanı değil 3 yıl, 33 yıl da tanısanız, yatak odasındaki zevklerini bilemezsiniz. Ne efendi görünen adamların ne zevkleri var, neler yapıyorlar bilseniz şaşarsınız

Sizden o yönde hiçbir işaret almamışken birden fotoğraf istemesi öküzlüğün dik alası tabii, şansını denemiş işte. Hiç erkeklere güven falan kaybetmeyin, kimi erkek fiziksel olarak çekici bulup sadece cinsellik yaşamak ister, kimi normal bir ilişki ister. Bir daha karşınızna nasıl bir adam çıkacak bilemezsiniz, herkese bu gözle bakmayın boşverin.

Bir erkek size 3 sene diğer erkek arkadaşlarınızdan farklı tarzda mesajlar,şarkılar falan gönderiyor ve sizde buna karşılık veriyorsunuz yani bir-kaç mesajdan sonra hayırdır ,ne oluyor demiyorsunuz sonrada çıplak foto isteğince şaşırıyorsunuz.

Ne bekliyordunuz?Aşkınızdan ölüyorda 3 yıldır açılamıyor mu sanmıştınız?Yani sizin üni. de okuyan biri olarak biraz daha ilişkiler ve iletişim konusunda kendinizi yetiştirmiş olmanız gerekmez miydi?

sizi çok iyi anlıyorum.eğer size sadece cinsel bir çekim hissediyor ve sizin ona karşı hislerinizi bu çekimi doyurabilmek için manipüle ediyorsa kendinizi aptal yerine konulmuş hissedebilirsiniz.ama kadınların çoğu bunu kabul etmesek de cinselik ve duygusallık birbirine ta göbeğinden bağlı.birinin olması diğerinin olmadığı anlamına gelmez.sizinle cinsellik yaşamak istemesi de kötü bir şey değil.siz bunu kabul etmezseniz bu sizin bileceğiniz bir şey.ama cinsellik yaşamak istedi diye size karşı başka hislerinin olamadığını da söyleyemeyiz.

Kilasik erkek uzulmene degmez

Okurken çok üzüldüm inan, kötü bi deneyim evet ama erkekler direk açılmadıklara kızlara genelde başka bi gözle bakıyolar maalesef , her erkek böyle değil ama çoğunluk öyle, önüne bak derim kendini oyala hatırlamamaya çalış canım. Zamanen güzel ilaç

Bu mesaj sana nerden geldi? Yani nerden gönderdi Sms falan mı yoksa Facebook üzerinden mi?

çok teşekkür ederim :) bu bana ders oldu merak etme

üç sene boyunca yapmadı bunu ve ben sonradan karşılık vermeye başladım, çıplak fotoğraf istemesini gerektirecek bir durum yoktu ortada çünkü

çok teşekkür ederim :) bu bana ders oldu merak etme

Ricalar tatlım böyle böyle büyüyor yeni şeyler öğreniyoruz acımızda tatlımızda bizim

Sen aslında ona resim istediğinde bülent ersoyun makyajsız halini atacaktın o şok yeterdi ona

Ricalar tatlım böyle böyle büyüyor yeni şeyler öğreniyoruz acımızda tatlımızda bizim

Sen aslında ona resim istediğinde bülent ersoyun makyajsız halini atacaktın o şok yeterdi ona
cevap bile veremedim böyle bir şeyi daha önce hiç yaşamadım çünkü

İlkin hayırlı olsun takma kafaya ya daha kötüsü olmamış boş ver gerçek yüzünü de gördün sana tavsiyem daha var yakın arkadaşlarına da odaklan ne işler ne ederler bu tipler kankalar aynasıdır kişinin ve unutma üni.desin ortam malum orada büyük seçimlere girme bu tarz

Cok dogru soyluyorsunuz asik olduktan sonrà herseyi yapardimiz kisaca verilmis sadakaniz varmis

Her şeyin bir ilki vardır
Bunu da görmüş oldunuz işte boşverin, bir daha karşınıza böyle bir adam çıkarsa aynı şaşkınlığı yaşamaz cevabını verirsiniz.

Yalnız sizden o anlamda hiç cesaret almadan direkt konuya girmiş arkadaş, artık cesaret mi diyeyim yokluk mu bilemedim

Haha son cümlene bayıldım :) Yoklukta olabilir ya da bollukta bence bolluktan bu rahatlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…