Ben ona duygusal bir şekilde yaklaşırken onun niyeti farklıymış.

bence acı çekmek yerine ondan tiksindiğini düşünmeye başla tipik erkek işte yaşın daha çok küçük tecrübe biraz kötü olmuş ama Allah bundan sonra daha iyileriyle karşılaştırsın.. yaşın küçük ama ne güzel ki kör kütük aşığım diye tutup çekip göndermemişsin tebrik ederim:)

üç sene boyunca yapmadı bunu ve ben sonradan karşılık vermeye başladım, çıplak fotoğraf istemesini gerektirecek bir durum yoktu ortada çünkü
Konunu bir daha okudum ,geçen yazdan itibaren yani yaklaşık 7-8 aydır sana aşk içerikli şarkılar,mesajlar gönderiyor ve 3 yıldır (hazırlık+2)tanışıyorsunuz.İnşallah bu kez doğru anladım.

Öncelikle bu kişinin senden isteği çok ama çok çirkin ve bir o kadar tehlikeli.Sen zaten böyle birşey yapmamışsın ve yapmazsın da ama ola ki bu tür fotolar onun eline geçse bir tek kendisi mi bakacak başkalarına da gösterecek mi internete düşürecek mi?Heryer bu tür haberler ile dolu...

Sen duygusal yaklaşmış olabilirsin ama erkekleri tanımadığın için şimdi neden böyle olduğunu anlayamıyorsun.
Bir erkek bir kadından eğer hoşlanıyor ve onu yakından tanımak istiyorsa geçen bu aylar içerisinde kendisini açardı.Olayı sadece şarkı,mesaj aşamasında bırakmazdı.Vee sen de henüz bu aşamada sanki sevgiliymişsiniz gibi düşünmeye başlamamalıydın.

Bir erkek senin ile eğer cinsel içerikli konuşabiliyorsa senden bu cesareti almış olmalı yada iyice ayarı bozuk biri diyeceğim ama o zaman yine sana soraraım bu derece ayarsız birini 3 yıldır tanıyamadın mı diye?Sonuçta konuşuyormuşsunuz yani bir iletişim varmış.

Sen dersen ki biz hiç cinsellikle ilgili konuşmadık evet tamam fakat bazen sessiz kalmakta kabullenmek anlamına gelebilir ki sende heralde onun aşk şarkılarına yada mesajlarına birşeyler yazmışsındır değil mi?Yani sevgili olmadığın birinin bu tür yaklaşımına aylarca karşılık vermişsin ee işte sana cesaret.

Özetlersem o kişi muhtemelen şöyle düşünmüştür sevgili olmadan bu kadar zaman aşk-meşk paylaşımları yaptığımıza göre yine sevgili olmadan işi ilerletebilir miyiz diye bir yoklamış.Bu kişi ile bir daha konuşma,görüşme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…