Ben ona layk deilim

• Konu Sahibi Konu Sahibi sude__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sude__

Ziyaretçi
Ben yenı uye oldum umarım yanlıs yaparsam affedersınız uzaktan takip ediyordum ama uye olma fırsatım olmamıstı..Benım bı derdım var belkı delırdım bılmıyorum lutfen okursanız ve yorum yaparsanız cok sevınırım
Bastan anlatmak ıstıyorum hıkayemı..Ben bı devlet kurumunda memurum belkı cok cırkın dıılım ama cok guzel bı bayan da dıılım
:utangac: Lıse donemıneyken gecırdıgım agır bı depresyon yuzunden sac yolma hastalıgı basladı tam uzamaya baslayan saclarımı her gun tutam tutam yoluyordum tekrar uzulup yaglar surup bakım yapıyordum ve yıne yoluyordum saclarım uzayacagına kısalmaya baslamıstı herkes dalga gecer olmustu saclarımla:utangac: Benım saclarım hıc uzun olmadı hıc kuafore gıdıp fon cektırmedım bunun ezıklıgı uzerımdeyken dıslerıme taktım o donemlerde genetık bı sarılık vardı ve on dıslerım sorunluydu bıcım bakımından..Gulmeye utanıyordum dıslerımı gorup benı begenmıyecekler dıye hep agzım kapalı oluyordu:utangac: O donemlerde hayatıma bırı gırdı uzun bı ılıskımız oldu benı sevdıgını hatta ılerısını dusundugunu soyluyordu ama benı aldattı bunun sokuyla gecırdıgım depresyon daha da agırlastı kımseye guvenmemeye basladım bırı bısey soyledıgınde supheyle yaklasıyorum yakın takıbe alıyorum :utangac: Neyse sımdılerde bırı var hayatımda yıllardan sonra o benden daha kulturlu unıversıte mezunu ve kendını cok gelıstırmıs bırı cok temız cok bakımlı bı erkek..Ilerıyı dusundugunu soyluyor bulusmalarımızda ben cıtcıtlarımı takıp gıdıyorum ve o benım gercek sacım sanıyor ama cıtcıtlarıma fon cektıremıyorum ıstedıgım seklı veremıyorum ya duz fon cektırıyorum ya baglıyorum bu durumdan cok utanıyorum :utangac: Eskı kız arkadaslarının resımlerını gordum face de ve o kadar guzel bakımlı kızlar kı sacları cok guzel dıslerı cok guzel gıyımlerı cok guzel..Maasım oldugu ıcın eksıklerımı kapatmak ıcın gıyımıme ozen gostermeye calısıyorum ama nereye kadar..Gecen bulusmamızda neden saclarıma degısık sekıller vermedıgımı sordu sıcak bunalıyorum dedım:utangac: Bılmıyor kı onlar benım saclarım dııl cıtcıt..Ben dogal olmak ısterdım cıtcıtları cıkarmak ısterdım ama saclarım cok kısaldı ınceldı acınca sankı sobada yanmıs gıbı duruyor kısacık bu yuzden soyleyemıyorum Kendıme onun yanındayken hıc guvenım yok kızlar bı yere oturmaya gıdıyoruz onun gıttıgı yerler genelde kalıtelı mekanlar..orda hemen moralım bozuluyor guzel kızlar bakımlı kızlar sacları fonlu kızlar oluyor ben saclarımı ya duz fon cekıp yada baglayıp gıdıyorum onlar kahkaha atıp guluyorlar kendılerıne guvenlerı var cunku guzeller ama ben guzelken bıle agzımı kapatıyorum :utangac: Bellı etmemeye calısıyorum ama bu bana cok dokunuyor kızlar..Erkek arkadasıma daha dogal daha guzel bırı olarak cıkmak ısterdım ama yapamıyorum elımden gelmıyor..Gecen elını sacıma attı hemen cektım cıtcıtlarımı anlayacak dıye oda kızdı bana neden boyle tepkı verıyorsun dıye:utangac:Ben kendımı ona layık gormuyorum onun yanında ezılıyorum o bana cok ıyı davranıyor ustume tıtrıyor ama ben onun bunu hakettıgını dusunmuyorum o daha guzel daha bakımlı kızları hakettıgını dusunuyorum sabahtan berı arıyor acmıyorum bu yuzden ayrılmak bıle aklımda neden benımde guzel saclarım yok dumduz dıslerım yok neden:utangac: Boyle dusundugum her an ona msj atıyorum olmuyor yurumuyor basaramıyorum dıye sebebını soyleyemıyorum ama oda benı sevdıgını soyluyor yıne basa donuyoruz ben haketmedıgımı dusunuyorum onu ve bı gun benden sıkılacak daha guzel bı kıza gıdecek dıye korkuyorum bu korkularım yuzunden ona yakında davranamıyorum obsesıf belırtılerı basladı kendıme guvenmıyorum ınsanlara guvenmıyorum sankı her an benı aldatacaklarmıs gıbı gelıyor sureklı saclarımı yoluyorum sevdıklerımı kaybetmekten cok korkuyorum bulusmalara hep gec gelıyorum bısı yapmak ıstemıyorum sureklı uyumak ıstıyorum ben sevgılıme layık olmadıgımı dusunuyorum o benım gıbı sacları az dısı yamuk bı kıza layık dııl dıye dusunuyorum sız olsanız napardınız[/B:utangac:

off,arkadaşım neden kendinize bu eziyeti yapıyorsunuz.
önce dişlerinizi o zaten görüyor ve sizle beraber olduğuna göre bundan hiçte rahatsız olmuyor.
saçlarınıza gelince,biliyorsunuz bu bir rahatsızlık. bir psikoloğa giderseniz bu sorununuzu çözebilirsiniz.
o çıtçıtları çıkarın bir kuaföre gidin ve harika bir kısa saç kestirin. şöyle havalı. bunu yapın lütfen.

Demekki o kendini sana laik gormuski seninle cikiyo,ayrica cit cittli sac kullanmak gayet dogal birdahaki sefere soylersin saclarim yandi bu yuzden bunu kullaniyoorum simdilik dersin,dislerine gelince onlari gayet rahat beyazlastirabilirsin discide.CIRKIN KADIN YOKTUR BAKIMSIZ KADIN VARDIR canim...

böyle düşünmen ego eksikliğinden kaynaklanıyor bencemirmirmirmir ama şunu unutma sen herşeyi hakkedersin çonkü hayatının başrol oyuncusu sensin! etrafında gördüğün herşey senin için belliki erkek arkadaşında sana çok değer veriyor ve sen buna gerçekten değersin çnkü hiçbir insan gerçekten hakketmeyen birine bu kadar değer vermez :1closedeyes: şöyle bi silkelen kendine gel ! etrafta sırf kendine olan güvenleriyle ayakta duran birsürü insan var :)

Canım benim madem seni seviyor ve bu halinle kabul ediyorsa sende onu seviyorsan bence hiç bir engel yok korkma cesaretli ol kuaförde güzelce o saçları yaptır yoluyosan da psikoloğa git derim bunlar hemen yapma saçı falan ama ilk önce sağlam bir psikoloğa gitmelisin niye bu eziyet sen onun için çok değerlisin layıksın ona kendine güven ve başkalarının güzelliklerinin seni ilgilendirmediğini söyle kendine kendine bak ve hemen kendini tedavi ettir yazık sana lütfen canım bir silkin kendine gelll!!vereliniortak

arkadaşım acilen psikiyatr uzmanına görün
inan bana düzelirsin
saç yolmak bir hastalıktır
birde üstüne depresyon geçirmişsin
hemen tedaviye başlamalısın

bir kere seçtiğin başlık bişey çok yanlış nedir bu kompleks ne demek ne münasebet layık olmamak?
ayrıca saçını neden saklıyorsun kendini olduğun gibi açsana,seni olduğun gibi sevse daha güzel değil mi? böylece seni sen olduğun için mi dış gçrünüşün için mi seviyor anlarsın..hakikaten psikolojik yardım al bak maaşında var,bende çalışmaya başlayayayım bende alacağım allahaşkına önceliği kendine ver bırak onu..

oncelikle hosgeldin canim

iliskiniz ne kadardir bilmiyorum ama keske saklamasaydin sakladigin icin icin rahat degil ogrenince tepkisi ne olur bilmiyosun hem kendi psikolojin icin hemde onun sebebini bilmesi icin bir an once anlatmalisin layik olmadigini dusunemezsin oyle olmasaydi seninle beraber olmaz dislerini bile problem yapip yaklasmazdi anlatirsin neler yasadigini olur biter dert etme bu kadar a.s.

bence çok büyütmüşsün olayı...

dünyada ne dertler var senin haberin varmı... kimisinin bacağı yok kimisinin gözü yok kimisinin

söz söyleyecek dili yok kimisinin güzel söz duyacak kulakları yok...

bilmem anlatabildimmi..

lütfen bu kadar basit bir olayı bakın olay diyorum (dert) değil mübalağ yapmayın...

madem çalışıyorsun gidip saçta ektirebilirsiniz.....

yada olmadı sevgiline söyle seni olduğu gibi kabul etsin...

dış görünüş bulabilir ama güzel huy asla...

vitrinine değil iklimine gelenlere ver kalbini... böyle şeyleri de dert edip kafana takma...

ben bu konuyu daha öncede okumuştumhatta cümleler olduğu gibi aynı.yazı bütünüyle aynı..neden tekrar yeniymiş gibi açıldı ben anlayamadım doğrusu..o zaman çözümlenemedimi acaba? :1ninca:

Son düzenleme:
Bence senin yüreğin güzel bırak dış güzelliğini için fesat olupta şahane güzel olacağına az güzel ol ama iyi kalpli ol canım üzülme sen böyle yaparak ilişkini yıpratırsın üstelik layık değilim falan diyede hüküm verme hemen tabikide layıksın sen hem güzelliğe hem iiiliğe hemde sevgilinine allah mutluluk versin

acaiip derecede öz güvensizsin arkadasım bune ya olabilir git saçlarını kestir...
dislerinide zamanla yaparsın baska derdin ne adam zaten seni sevdikten sonra saçına kılına tüyüne bakmaz..yapma lütfen kendini niye eziyosun ki hangimiz dört dörtlüğüz...bi kendine gel olmadı bi yardım al karsındakinede ve en önemlisi kendinede zarar verme...

bence çok büyütmüşsün olayı...

dünyada ne dertler var senin haberin varmı... kimisinin bacağı yok kimisinin gözü yok kimisinin

söz söyleyecek dili yok kimisinin güzel söz duyacak kulakları yok...

bilmem anlatabildimmi..

lütfen bu kadar basit bir olayı bakın olay diyorum (dert) değil mübalağ yapmayın...

madem çalışıyorsun gidip saçta ektirebilirsiniz.....

yada olmadı sevgiline söyle seni olduğu gibi kabul etsin...

dış görünüş bulabilir ama güzel huy asla...

bende biliyorum dunyada ne dertler oldugunu arkadasım bu da benim kalbimle ilgili derdim illa gozum kulagim yok diye mi derdimi anlatmam lazim digerleri sorun sayilmiyormu bu benim psikolojimi etkileyen bi sorun sana normal gelebilir dert diyince neden hemen en buyuk dertler geliyor
bunun yerine bana
Bosver arkadasim inan ne dertler var seni cok etkiliyo kotunun kotusunu dusun diyip bana da bi cozum yolu bulabilirdiniz ama siz sert bi dille bu da sorun mu niye yaziyorsun babinda yazmıssınız buda benim ufak bi derdim yazmam sorun mu oluyor ufak olunca

ben bu konuyu daha öncede okumuştumhatta cümleler olduğu gibi aynı.yazı bütünüyle aynı..neden tekrar yeniymiş gibi açıldı ben anlayamadım doğrusu..o zaman çözümlenemedimi acaba? :1ninca:

bu konuyu okudugunuzu soyluyorsunuz ama ben yeni uye oldum ve ilk basligim mayista uye olmussunuz sizde konuyu ne zaman okudunuz bilmiyorum bana linkini verirseniz bende faydalanmis olurum

Saçını kökünden mi yoluyorsun :1shok:
Bende kırıklarım olduğu dönemlerde ve össye hazırlanırken sürekli uçlarını yolardımda ondan sordum,kökünden mi diye :utangac:
Bence kendinize güveniniz yok eğer dişleriniz düzelince güveniniz yerine gelecekse dişlerinizi yaptırın hem maddi imkanınızda var,ayrıca saçlarınız için kesinlikle psikoloğa gitmelisiniz
:delphin:

erkek arkadaşında senin kendini rahat hissetmeni yeteri kadar sağlamıyor demek
"neden saçını hep aynı yapıyosun değişik yapmıyosun" sorusundan az çok belli oluyor
onun ileriyi düşündüğünü söylediğini söylüyorsun ee bu adam senin her halini görücek
yatağa makyajlı çıtçıtlı mı girceksin sabahta makyajlı olarak mı kalkıcaksın
rahat ol biraz fazla sıkma kendini

Eeee dişlerin egriyse. gidersin bi dişciye tel taktırırsın.
Bir süre sonra zaten düzelirler...
Sacların içinde kuaföre git güzle şık kısa sac modellerinden kestir...:delphin:

Herşey güzellik bakımlılık değil ki...
İçin bakımlı olsun...

Yok sevgilim bana layık değil o daha iyielrine layık diyip ondan ayrılmaya kalkma.
İlişkini bu tür şeyler yüzünden yıpratma..
Sevgilinin amacı yanında bakımlı güzel hatunla gezmek tozmak olsaydı. Emin ol senle 1 ay bile cıkmazdı...

cocukluk yıllarında bir sükran aplam vardı cocukken menejit gecirmis ve bunun etkisi kalmıstı
onda dişleri bakımsızlıktan sapsarı carpık bıyıkları ve yüzündeki tüyler iki kilometreden görünürdü ve acıkcası cok cirkin bir kadındı ama ondaki özgüven bende bile yoktu en sonunda kendinden cok yakısklı akıllı ve evi barkı olan biri ile evlendi hic bir zaman kendini hor görmedi kendindeki kusurları görmedi hep gencken cok güzelim derdi su anda 55 yasında simdiki halinden hic bir farkı yok aslında hersey özgüvende bitiyor yani anlayacağın
burdaki bircok kadına sorsan ne kusurları var bircok insan kendinde beğenmedi bir cok sey var
sac konusu benim simsiyah gür saclarım vardı ama malasef iki sefer dıs gebelik yüzünden kemoterapi ilacı aldım ve sonucsa su anda saclarımın cok seyrek yani sacların gürde olsa dökülemeyeceğini biliyormusun
bence bunlara takılma bunların hepsinin caresi var güzelce sevğilinle konus ona yasadıklarını duygularını anlat zaten iyi bir insansa sana yardımcı olacaktır ona uzak alma bence yazık iliskinize
ve bence bir piskolojik destek al benim esim ağır bir deprosyon gecirmisti zamanki ruh haline okadar cok benziyorsunki inan cok faydası olacak ve bunu tedavileri var
kendine haksızlık etme

Son düzenleme:
Back
X