• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ondan kopamam..Allahım nolur yardım et..

shineumu

Kocasını Çok Seviyor
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
288
2
116
İstanbul

Onu çokk seviyorum..
6 aylık evliyiz daha..
birbirmizle çok sempatik cümlelerle kelimelerle hitap ediyoruz.
bu zamana kadar bu konu dışında hiç bir problememiz olmadı ufak tefek şeyler hariç..

ama cinsellik..
bir türlü beceremediğim acıya karşı çıkamadığım için çok mutsuz günler yaşıyoruz :((

en sonuncusuda dün gece oldu..
artık sinirlerimiz yıprandı ağlamaktan gözlerimiz şişti.
olmuyor işte ben beceremiyorum onun gibi çıldırmıyorum bunun için, o istediğinde yapmaya çalışıyorum ama acıdan yapamıyorum cok canım yanıyor.

doktora git psikologa git diyeceğinizi biliyorum..
ama gittim ne mantar ne enfeksiyon ne rahim darlığı hiç bir şey yok.
en son doktora diane 35 isteksizlik yapıyor demiştim, bana kızmıştı ilaçla alakası yok sen bıktığın için istemiyorsundur dedi bana..

ne yapacağım ben,
onsuz ölürüm..
onu kazanmak için çok bekledim.. ona sevgimi onun için canımı vereceğimi anlatana kadar çok uğraştm.

onu bu yüzden kaybetmek istemiyorum.
ve en çok korktuğum şey gözünün başkasına kayması, sırf bu yüzden..
beni , vucudumu herşeyi beğendiğini söylüyor. ama her denememizde mutsuz oluyoruz ve ben ağlıyorum..

hiç mi olmadı ,oldu tabiki 6 ayda 2 veya 3 kez sadece.
ama şimdi niye olmuyor.
ben kendimi 21 yaşımda olmama rağmen 35 gibi hissediyorum..
işimin verdiği stres yorgunluk beni bitirdi.
ama ben bu yüzden onu mutsuz edemem..
o bunları hiç haketmiyor çünkü.. dünde söylediği cümle buydu ben bunları hakedecek ne yaptım sana ? dedi.
hiçbirşey.. diyebildim sadece, dünya iyisi melek gibi bir insan.
hayatının en büyük hatasını beni tanımakla yaptı bence baksanıza onu hiç mutlu edemedim ben bu konuda isteklerini hiç karşılayamadım:((

bu şekilde nereye kadar gideceğini söylüyor,mutlu olamayacağımızı söylüyor.
aynı durumda bir arkadaşı var onların
ALLAHIM NE OLUR ALMA ONU BENDEN YARDIM ET BANA ,
işte olmama rağmen durduramıyorum gözyaşlarımı kendimi çok kötü hissediyorum ben :((
nolur bayanlar yardım edin yalvarıyorum nasıl yendiniz bunu :(((

Onu çokk seviyorum..
6 aylık evliyiz daha..
bu zamana kadar bu konu dışında hiç bir problememiz olmadı ufak tefek şeyler hariç..

ama cinsellik..
bir türlü beceremediğim acıya karşı çıkamadığım için çok mutsuz günler yaşıyoruz :((

olmuyor işte ben beceremiyorum onun gibi çıldırmıyorum bunun için, o istediğinde yapmaya çalışıyorum ama acıdan yapamıyorum cok canım yanıyor.

en son doktora diane 35 isteksizlik yapıyor demiştim, bana kızmıştı ilaçla alakası yok sen bıktığın için istemiyorsundur dedi bana..

ne yapacağım ben,
onsuz ölürüm..
onu kazanmak için çok bekledim.. ona sevgimi onun için canımı vereceğimi anlatana kadar çok uğraştm.

beni , vucudumu herşeyi beğendiğini söylüyor. ama her denememizde mutsuz oluyoruz ve ben ağlıyorum..

ama şimdi niye olmuyor.
o bunları hiç haketmiyor çünkü.. dünde söylediği cümle buydu ben bunları hakedecek ne yaptım sana ? dedi.
hayatının en büyük hatasını beni tanımakla yaptı bence baksanıza onu hiç mutlu edemedim ben bu konuda isteklerini hiç karşılayamadım:((

işte olmama rağmen durduramıyorum gözyaşlarımı kendimi çok kötü hissediyorum ben :((

hayatım sen kendini mi kasıyorsun sırf acı mı?

bence isteksizlik tamamen psikoloji kendini psikolojik olarak hazırlamamndn kaynaklanıo.onu mutlu etmek zorunda oldugunu dusunursen kendnı baskı altnda hıssedrsn ne kendn ne onu mutlu edersn.once kendnı hazrla kendn mutlu olmya calıs sonra onun ıstedklrı olur zaten.ne bılym fılm falan izle kendnı hazrla yani ilişkiye

canım psikoloğa da gittin mi? sanırım sadece jinekoloğa gittin çünkü fiziksel bir sorunun olmadığından bahsetmişsin.belkide sorunun ruhsaldır..seni sıkan birşeyler vardır.önce bunun tespit edilmesi gerekir.

belki cinsel terapi alabilirsin,bu seni rahatlatır.

Canım ya ağlamayı bırak önce lütfen. Jinekolağa gittin güzel peki psikolojik bir etken olamazmı bu şekilde bir yol izle birde.

Bilinçaltında kalmış bir şey mi var sana engel olan sorun sendeyse çözümde sendedir böyle kendini harap ederek çözüö bulamazsın ki ama cinsel isteği kuvvetlendirici ilaçlar denedin mi hiç ?

Onu çokk seviyorum..
6 aylık evliyiz daha..

ama cinsellik..

ne yapacağım ben,
onsuz ölürüm..

ama şimdi niye olmuyor.

Vajınal darlık ıcım su bır gercek erkek cok zewk alırkı esın bu konuda pek sanslı

Sana tawsıyem bepantenn krem vajınaya ıcıne dısın bolca surrrr kayganlasıyo ı cunku ılısye gırıcegın yatana yatacagım zaman :56::53::52:

kesinlikle psikolojik, bana bunu soyleyen inekologa çok kızmıştım. ancak acının olacağına kendimi inandırdığım zamanlar çok acı çekiyorum hala. sana özel mesajla tavsiyelerim olacak. uyup uymamak senin elinde ancak bu acıyı yaşadığı halde cinselliği seven biri olarak yazıyorum aklında bulunsun :ssz:

kocanı kaybetmişsin gibi davranma güzelim :34: sırf bu sebepten ayrılmak da bana garip gelir hep. ben sana ne yaptım deyip de seni de sucluluk duygusuna itmesi hiç de hoş değil.

tatlım evli arkadaşların tavsiyelerini gözönünde bulundurmalısın.bu zorunluluk değil.eğlence için yapılan bir iş.sevdiğin adamla bir bütün oluyorsun.böyle düşünerek yaşamayı dene.kendini rahatlat.zorunluluk olmaktaan çıksın..herkes yapıyo hemde zevkle..sen neden yapamayasın...

küçükken yasadıgın bısey mı var?
vajınısmus degıl bu yasadıgın degılmı ?
ıstekmı yok , esını begenmıyormusun , yada sende ıstemıyormusun bırseyler yasamak?

Onu çokk seviyorum..
6 aylık evliyiz daha..

ama cinsellik..

ne yapacağım ben,
onsuz ölürüm..

ama şimdi niye olmuyor.

ben dort bucuk senelik evliyim 22 yasindayim evlendigimde henuz 18 yasima yeni basmistim evlilik oncesi hic cinsellige merak duymdim dolayisiyla evlendigimde ne yapilir bilmezdim esimde bu konuda cok toydu...dolayisiyla ilk baslar bizde zorluk cektik hatta soyle diyim evleneli bir seneden fazlaydi ben cinsellikten nefret eder olmustum canimin yanmasi bir yandan gorevimmis gibi uzerimdeki baskisi bir yandan birde acicak korkusundan kuruluk sorunum bir yandandi...birgun esimle gelisi guzel bir film actik erotik bir filimmis meger izlerken utanarak soyluyorum cok etkilendim ogunku kadar esimi istedigimi hatirlmiyorum ozellikle o geceden sonra cinsellik tabularimi yiktim sonradan anladim meger soru bendeymis...kafamda yer etmis cunku acicak diye kendimi kasarak acimasina neden olan benmisim sonrasinda baktim esimi hic arzulamamisim kadiniz sonucta illaki erkege dokununca etkileniriz cekim etkisine gireriz sonucta bu duygulari icimize koyan Allah oyle dimi?esimi istemeyince ne dokunuslari etkilerdi nede teni demistim ya kafama koymurgum ya o is olunca acicak canim zevkini gectim acimasinda olsun bitsin biran once derdim taki anlattigim gibi filmi izledigim geceye kadar...sende inanki bu sorun bigun biticek hatta bi kac sene sonra gulerek hatirlicaksiniz inan bak...oncelikle dedigim gibi kafandaki o acicak dusuncesini bir yiksan,o dusunce zaten aciyi yaratan birde iliski oncesi stresten kuruluk varsa o canini iki kat acitir dedigim gibi arkadasim once kafandaki dusunceyi at cinsellik esnasinda konsantre olmaya bak bunkn disinda diger oneriler... #beraber erotik turu seyler izleyebilirsiniz bende bu cok ise yaramisti

Canım eğer sorun aciysa sadece emla kremin bir tüpünü boca et vajinana bi saat sonra da iliskiye girin uyusuyo hicbise hissetmiyosun ha zamanla da genişler hic acı çekmezsin ve nolur ağlama kendini motive et bu sefer dayanıcam hatta hic acimiycak de

Sakın kendinizi bu kadar suçlu hissetmeyin.
Siz kendinizi böyle hissettikçe eşinizde sanki bu çok büyük kabahatmiş gibi cümleler kuruyor.
Bu psikolojik bir durumdur ve eşiniz buna saygı duymalı siz çaba harcadığınız sürece.

''İyi, günde kötü günde'' cümleleri heybeden kurulmuyor.

Herşeyin çaresi var. Bu durumu yaşayıp çözen yüzlerce kadın var.
Bu tek başına çözülmez eşinizin desteği ve bir uzman yardımı şart.

Üzülmeyin lütfen, çaresiz bir derdiniz yok bu şekilde düşünün.

Sakın kendinizi bu kadar suçlu hissetmeyin.
Siz kendinizi böyle hissettikçe eşinizde sanki bu çok büyük kabahatmiş gibi cümleler kuruyor.
Bu psikolojik bir durumdur ve eşiniz buna saygı duymalı siz çaba harcadığınız sürece.

''İyi, günde kötü günde'' cümleleri heybeden kurulmuyor.

Herşeyin çaresi var. Bu durumu yaşayıp çözen yüzlerce kadın var.
Bu tek başına çözülmez eşinizin desteği ve bir uzman yardımı şart.

Üzülmeyin lütfen, çaresiz bir derdiniz yok bu şekilde düşünün.

çok teşekkür ederim verdiğiniz destek için..
hepinizin yorumlarını okurken hala tutamıyorum gözyaşlarımı çünkü dün akşam çok kötü bir gece yaşadım gerçekten :((

vajinusmus olabilirsin.
vajinusmus başlığı var forumun yukarılarında.
orda arkadaşlar birbirlerine yardımcı oluyorlar ve birçoğuda başarıyor.
çeşitli egzersizlerle yenebilirsin bu durumu.
çaresiz bir hastalık değil.
sadece inanıp egzersizlerini düzenli yapman gerekiyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...neyimlerimizle-vajinismusu-yenelim-12984.html

doktorla görştüm kaç defa gittim canım vajinismus değilmişim.
vajinismus olsam 3-4 kez isteyerek yapabilir miydim sanmıyorum öyle oldğumu :(((

doktorla görştüm kaç defa gittim canım vajinismus değilmişim.
vajinismus olsam 3-4 kez isteyerek yapabilir miydim sanmıyorum öyle oldğumu :(((

Hayır öyle olsa hiç ilişkiye giremezdiniz eşinin davranışı hoşuma gitmedi yalnız. Eşinizin anlayış göstermesi gerekir. Psikolojik yardım alın hatta eşinizin tavrını belirttin önceden rica edin dr.dan oda konuşsun kendisi ile bir uzman görüşü belki kafasına dank ettirir.

İnsanlar çocuk doğurduktan sonra bile vajinismus olabiliyormuş . . .Direk ben vajinismus değilim deme.
Bencede iyi bir doktora gidin jinekoloji değil tabi psikoloğa. .
Sorunlarınızı anlatın size vereceği ödevlerden sonra emin olunki çözüceksiniz bu sorunu . .

shineumu, birikmişsiniz bu yüzden bu kadar çok ağlıyorsunuz.
Biraz toparlanıp düşünseniz inanın bana çözümünün olduğunu göreceksiniz.

Tekrar söylemek istiyorum, eşinizin karşısında kendinizi güçlü olarak gösterin.
Kendinizi bu kadar suçlu görürseniz eşinizde çözümlere yaklaşmaz.
O size destek olmak zorunda ötesi yok.

Gerekirse beraber gidin uzmana. Belki onunda yapması gerekenleri vardır.
Vajinusmus olabilir, bir kaç defa birlikte oldunuz diye değil sanmayın.
Adı herneyse bu durumun geçecek bunu unutmayın.
.....
Bıkmışsın artık'' demişya eşiniz, bunda ne demek istiyor ?

Back
X