ben onu çok sevmiştim :'(

Bir erkeğin diyeceği lafları sen demişsin.Bizim iş olur mu niye dedinki ...

Kadın her zaman bir adım geride durmalı neden mi..işte bundan Erkeğin ağzından cıkana değil dediği hareketlerine bakmalı.

At kafandan artık yarın öbürgün evlenir gider..

Bu adamdan ben olsam nefret ederdim.

Aynısının bi benzeri de bende oldu bu arada.demekki bu adamlar kalp kırmak istemiyor yüzüne karşı.

yani hadi siz tecrübesizsiniz de annenize ne oluyor? insan kızını bu durumlara düşürür mü? ben bu konuda anneleri hatalı buluyorum.hiç ciddi bir şey olmadan sizi o çocuga vermiş yani.

o bana dedi mesaj atma dedi ama ben dinlemedim
sadece iyi birisi dedi ama ben üsteledim
çok iyi tanıdıgı için uygun buldu sadece
yoksa kesin ben seni verdim demedi

ya anlamadınız ben durduk yere demedim bizm iş olur mu diye
kendisi resmini atmak istedi bende bizim iş olacaksa ciddi isen at yoksa atma dedim
yoksa denmez öyle şey bende biliyorum

zaten nefret ediyorum artık..
ona dair ne varsa içimde yırttım attım parçaladım..

Bence önünüze bakın. Çocukça buldum hislerinizi. Yanlış anlamayın küçümsemiuyorum aksine çok saf çok masum hisleriniz. Ama doğru düzgün birşey yaşamadığınız bir insana hissettiğiniz duygular çok geçicidir. Takıntı haline gelmiş sizde sanki. Önünüze bakın karşınıza illaki çok güzel insanlar çıkacaktır. Hayat böyle konulara üzülmek için çok kısa.

teşekkür ederim sağolun.. hep zaten iyi niyetimden kaybediyorum..
önüme bakıyorum artık..
ben duamı eder önüme bakar ve Rabbimin verdiğine razı olurum..
artık birileri için asla ısrarcı olmucam..

teşekkür ederim sağolun.. hep zaten iyi niyetimden kaybediyorum..
önüme bakıyorum artık..
ben duamı eder önüme bakar ve Rabbimin verdiğine razı olurum..
artık birileri için asla ısrarcı olmucam..
Rabbim karşınıza en doğru insana çıkaracaktır. Gönülden inanıyorum. Allah kalbinize göre versin.

Canım bu işler taktik gerektirmez ama maalesef bazen yapman gerekiyor...
Olabilir hoşlanmış olabilirsin ama bazen senin sergilediğin gibi tavırlar karşı tarafı irrite ediyor olabilir...
Sanırım yaş biraz küçük, bazen böyle şeyler olabilir hayatımızda yüzden buda tecrübe olsun...
Bu saatten sonra önüne bak ve hiç görmediğin insan için bundan sonra bu kadar ümitlenme..
İnşallah senin için en iyisi olur

benim anlam veremediğim sen nie tanımadıığın hiç konuşmadığın brisine gidip arıyorsun mesaj atıyorsun felan. Bana böyle biri mesj atsa ben o kişiyi ciddiye almam. Annen demiş sana madem beğendim uygun olur anne derdin onlar kendi aralarında konuşur aileler hallederdi. Sen kendini küçük düşürdün bence

Amin hepimize hayli günler versin rabbim

çok kısa sürede bağlanmışsınız.
bence bu kadar hızlı da sevilemez bi insan. tanımaya başlamamışsınız bile. bi konuşma ile nasıl bağlandınız anlamadım.
biraz daha sabredin
daha mutlu olacağınız hayırlı bi insan çıkacaktır karşınıza eminim .

tamam yter ya hata ettik bu kadarda üstüme gelmeyin of :)
hatamı anladım..
dikkatlı okudunuz mu bilmem
aklımı çerenler oldu onlara kandım aptallık etim.

ben aceleci bi insanım
hayatta fikirlerim ya siyah ya beyazdır..
ortası grisi yoktur..
yanlış bu tavrım ama yapacak bişey yok
zaten bana onun sevdası sabrı öğretti
Rabbim sabır ile sınadı beni
sabırsız oldugum için..
herşeyin bir sebebi vardır..

tabi orası öyle başka insanlarda çıkar..
çok çıktıda o zamanlar reddetmiştim :)
artık tanıma fırsatı tanırım

Hiç tanışmamışsınız. Sevmiyorsun onu, yalnızca aklına yatmış, sen de çıkaramazmışsın aklından. Senin mesaj atman saçma olmuş. Aile istemişse, aileye haber gönderilirdi, onlar çocuklarıyla konuşurdu.

evet haklısınız..
o an kestirmedim işte..
zaten normal kafayla yazmadım
kafam çok karışıktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…