Ben onun nişanlısıyım..

Sıkıntı daha büyük. 10 mu, 20 yıl mı net değil ama, kendi kendine "birinin nişanlısıyım " diyormuş senelerdir.
Bence kendini öyle tanıtmıyordur da o cümle takıntı olarak kafasında tekrarlanıyordur. Ben öyle anladım.
Öyle de böyle de psikologa gitmeli takıntılı.

Pekı sıze ılk nısanlısıyım dıyen kısı cıdden nısanlımıydı , yanı yoksa sızın yaptıgınız gıbı oyun muydu?

Onun daha hiç böyle olaylar yokken bi kere bahsetti çocuğu varmış hem de 2 tane. Hafızası de iyi değil unutuyor bir çocuğum var diyodu bir yok diyordu.. Ama vardı artık resmi evli mi boşandı mı bilmiyorum ne olduğu belli değil. Soruduğun soruda da nişanlı ya da evli de olabilirdi ama nişanlısıyım diye yazan kendisiydi.

Benim anladığım ilk hoşlandığınız kişi hakkında ben onun nişanlısıyım diyorsunuz. Aradan yıllar geçmiş belkide o kişi evli barklıdır artık çocuğuda vardır birilerinin kulağına gitse duyulsa sizde sıkıntıya girersiniz onlarda. Lakin siz sanırım baya bir boşta kalmışsınız heralde eskilere takıp duruyorsunuz ardan 10 -20 yıl geçmesine rağmen. Acil bir psikiyatra görünün

Takıntı yaptığınıza göre pek intikam almış gibi gözükmüyorsunuz başta kendinize yakıştıramayıp sizi terk eden kişiden

Ortada nişanlı yok. O laf sadece kimse kimsenin nişanlısı değil.. İlk mesajın sonunda edit yazdım..

siz aynı okuldayken topluca yanlışlıkla bir gaza falan maruz kalma durumunuz olmuş olabilir mi?

Doğru mu anladım? Konu sahibi birindrn hoşlanmış ama o kişi biraz capkınmış.. O dönem İnternet yokmuş konusahibi çok yanlız hissetmiş hiç kendine yakıştıramadığı ama kendine aşık biriyle cıkmış. Çocuk bundan telefon ile ayrılmış sonra geri barışmışlar konu sahibi ayrılmış bu defa da.. O da tehdit etmiş döverim diye. Aradan 9 yıl geçmiş konu sahibi o hoşlandığı kişiye faceden başka isimle yazmış sonra kimliğini açıklamış o kişide ben onun. Nişanlısıyım demiş. Bu konu sahibinin aklına takılmış kalmış.. Kendine aşık olan adam da konu sahibine ulaşmış, konu sahibide ona ben x ile nişanlıyım diye yalan atmış doğrumuyum

ya bence hoşlanılan sapık çocukta bence oyun yaptı.
ahh ahh zamanında hoşlandığım benimde platoniği olduğum yakışıklı bi bey vardı. ben gerçek hesabımdan yazmıştım o da bana yakında nişanlanacağım demişti bir kaç gün profiline kız fotoğrafı koyup sonra kaldırmıştı bence o da öyle yapmıştır

Takıntı yaptığınıza göre pek intikam almış gibi gözükmüyorsunuz başta kendinize yakıştıramayıp sizi terk eden kişiden

İntikam o zamandı yıllar önceden bahsediyorum. Ben beni aramasın diye ona yazdım.. Ayrıca da o ikisi de aynı sınıftaydı ve kesin de iletişim içindeler..

Hiç bir şey anlamadım. Kafanızda birinin nişanlısı gibi mi goruyorsunuz kendinizi? Eğer oyleyse yanlış anlamayın ama doktora gitmelisiniz.

Hayır öyle bişey yok. Sadee ben onun nişanlısıyım lafı geçiyor o kadar.

Anladığım tek cıkarım, iyi değilsin.

Soyleyebılecegım tek sey de bır an önce tedavi ol gecmişinden vazgec ve gelecegın için kendine bir şans ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…