Ben ortalık malı mıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahaha favori karakterim, ne güzel yaktı değil mi:))
Ne, güzel mi yaktı? Daenerys'i çok severdim de o elinde oyuncak at olan küçük kızı hatırlatırım size. Güzel mi yaktı sizce? Kalbime ağırlık çöktü kaç gün ya. Neyse... Ağır konuşup, sizi kırmak istemem elin cozutuk kadını için. :confused::KK53:

Sorularınıza cevap vereyim. Hiç yurt dışında yaşamadım ama doğduğum şehirden 16 yaşımda, yalnız başıma ayrıldım. Bir çok şehirde yaşadım. Kendimi hiçbir yere ait hissetmeme olayı bende de var. Bunu sorun etmiyorum. Bir yere ait olmamız mı gerekiyor? Dünya vatandaşıyım deyip, geçin işte. =)) Aileme ait hissediyorum, onlar neredeyse, oraya aitim. Yerkürenin hangi enlemi, boylamı olduğu önemli değil. Ailem dediğim; eşim ve kızlarım. Onlar hayatıma girmeden önce o aidiyet de yoktu ama benim için sorun değildi.

Arkadaş bulmanın en kolay yolu kurslar. İyi düşünmüşsünüz. Enstrüman kursları da bir alternatif. Ben illüstrasyon kursuna gitmiştim vakti zamanında. Hala görüştüğüm bir arkadaşım var oradan. Trekking grupları var, hem eğlenceli, hem oldukça sosyal bir aktivite.

Bir sene boşa mı gider demişsiniz de, o bir seneyi nasıl geçireceğinize göre değişir bu durum. Yeni bir dil, yeni beceriler edinin mesela. O zaman niye boş geçmiş olsun?

İlişki konusunda tavsiye veremeyeceğim. Baştan sonu tayin edilen ilişki çeşidi bana ters geliyor ya.

Fiziksel olarak burası da büyük ama bana boş geliyor belki aklımda terk etmeden önceki hali kaldığındandır
Şimdilerde insanların giyimi bile değişmiş oysa ki
Belki kötü anılardandır
:)
Eskileri hatırlamak, onları tamamen geride bıraktığını ve ne kadar ilerlediğini görmek açısından güzel bence :)

Çünkü buradaki fix konu bu.
Haftada 4 5 kere ...yaşındayım evlenemedim diye konu açılıyor.Bende de algıda seçicilik oldu. :KK70:
Ondan alttaki cümleyi görünce ilk onu düşündüm.Hatta şaşırdım o yüzden.
Sen o kızlar gibi düşünme ..

Doğru düşünce yapısındasın..:KK66::super:

Bana da oldu geçen biri "erkek kardeşim" yazmış ben "erkek arkadaşım" okudum
Sayıyordum sonra fark ettim :D

• Komik
Reactions: 000
Ne, güzel mi yaktı? Daenerys'i çok severdim de o elinde oyuncak at olan küçük kızı hatırlatırım size. Güzel mi yaktı sizce? Kalbime ağırlık çöktü kaç gün ya. Neyse... Ağır konuşup, sizi kırmak istemem elin cozutuk kadını için. :confused::KK53:

Sorularınıza cevap vereyim. Hiç yurt dışında yaşamadım ama doğduğum şehirden 16 yaşımda, yalnız başıma ayrıldım. Bir çok şehirde yaşadım. Kendimi hiçbir yere ait hissetmeme olayı bende de var. Bunu sorun etmiyorum. Bir yere ait olmamız mı gerekiyor? Dünya vatandaşıyım deyip, geçin işte. =)) Aileme ait hissediyorum, onlar neredeyse, oraya aitim. Yerkürenin hangi enlemi, boylamı olduğu önemli değil. Ailem dediğim; eşim ve kızlarım. Onlar hayatıma girmeden önce o aidiyet de yoktu ama benim için sorun değildi.

Arkadaş bulmanın en kolay yolu kurslar. İyi düşünmüşsünüz. Enstrüman kursları da bir alternatif. Ben illüstrasyon kursuna gitmiştim vakti zamanında. Hala görüştüğüm bir arkadaşım var oradan. Trekking grupları var, hem eğlenceli, hem oldukça sosyal bir aktivite.

Bir sene boşa mı gider demişsiniz de, o bir seneyi nasıl geçireceğinize göre değişir bu durum. Yeni bir dil, yeni beceriler edinin mesela. O zaman niye boş geçmiş olsun?

İlişki konusunda tavsiye veremeyeceğim. Baştan sonu tayin edilen ilişki çeşidi bana ters geliyor ya.

Hangi kız ben Cerseiye odaklanmaktan şeyapamadım :KK70:
Zevkten dört köşe oluyordum :KK70:

Ben de sanırım bir tek ailemi özlüyorum gerisi çok mühim değil gibi:)
Trekkingi de yazdım bir kenara çok severim doğa yüryüşlerini:)

Doğru diyorsun Loreth sanırım alışmışım işte hep bir okuma, çalışma, koşturmaca temposu ve hep de istedim ki tatilim olsun boşluğum olsun ama bünye şaşırdı tabi böyle olunca:)

Sonu bitsin isteme sebebim de buraya beni bağlayan bir şey olsun istemiyorum açıkçası, gidebilmek istiyorum özgürce çünkü gelecek hedeflerim var...

Bence önce biraz kafanı dinle sürekli yoğun tempodaydın sanırım. Ne yapacağını filan sonraya bırak. Bunları düşünmek icin daha erken gibi ülkeye dün döndün hemen arayışa girme :)
Daha sonra çevreni araştırdıkça hosuna gidecek seçenekler çıkacaktır mutlaka. Şartlama kendini illa birşeyler yapmam gerekiyor diye

Bence önce biraz kafanı dinle sürekli yoğun tempodaydın sanırım. Ne yapacağını filan sonraya bırak. Bunları düşünmek icin daha erken gibi ülkeye dün döndün hemen arayışa girme :)
Daha sonra çevreni araştırdıkça hosuna gidecek seçenekler çıkacaktır mutlaka. Şartlama kendini illa birşeyler yapmam gerekiyor diye

Ahaha ya aynen o moddayım halbuki ne güzel işte boştasın bi' tadını çıkar bi' stres olma dimi :D
Ne güzel her istediğini yapma şansın var serbestsin belki hayatında emekli olana kadar son kez böyle bir boşluğuun var Velvette otur totonun üstüne demesi lazım birinin galiba :D

Ahaha ya aynen o moddayım halbuki ne güzel işte boştasın bi' tadını çıkar bi' stres olma dimi :KK70:
Ne güzel her istediğini yapma şansın var serbestsin belki hayatında emekli olana kadar son kez böyle bir boşluğuun var Velvette otur totonun üstüne demesi lazım birinin galiba :KK70:
Boslukta olmaya alışkın degilsin ve panik yapiyorsun bence :) yat uzan keyfini çıkar. Hatta egedeysen birkac günlüğüne tek başına biyerlere kac kendini dinle neye karar vereceğini düşünme. Sadece yalnızlığın keyfini çıkar bence. Insanin arada kendisinide dinlemesi gerekli

Boslukta olmaya alışkın degilsin ve panik yapiyorsun bence :) yat uzan keyfini çıkar. Hatta egedeysen birkac günlüğüne tek başına biyerlere kac kendini dinle neye karar vereceğini düşünme. Sadece yalnızlığın keyfini çıkar bence. Insanin arada kendisinide dinlemesi gerekli

Evet bir Ölüdeniz bir Kapadokya planım var temmuzda:)
Öncesinde de İtalya Calabria:)
Ya şey oldu hep boşta kalırsam diye korktum haha halbu ki mümkün değil teşekkür ederim fikir ve iç rahatlatması için:)

Evet bir Ölüdeniz bir Kapadokya planım var temmuzda:)
Öncesinde de İtalya Calabria:)
Ya şey oldu hep boşta kalırsam diye korktum haha halbu ki mümkün değil teşekkür ederim fikir ve iç rahatlatması için:)
Ay planlarin hazırmış zaten boşta degilsinki :)
Rica ederim fazla yazmam normalde ama senin konuların ilgimi çekiyor :KK25:

Selam kızlar
Yurda dönüş yaptım, doktoraya başlayana kadar buradayım.
O da 2020ye tekabül eder en erken çünkü başvurular kışın açılıyor
Önümüzdeki 2 ay baya meşgulüm yine yurt dışı git-gel, bürokratik şeyler var halledilecek ancak...

3 derdim var, 3ünü de sizlere sormak istiyorum :KK70:

1) Ben hiçbir yere ait hissedemiyorum. Yani önceden Türkiyeye gelince ben buraya aitim hissi olurdu, şimdi nereye gitsem ne oraya yabancı hissediyorum ne ait??? Sanki her yer aynı. Bu kötü bir şey mi, sanki benim yerim yurdum yok gibi.

2) Küçük bir şehre geldim, burada arkadaş edinmek istiyorum, nasıl yapabilirim? Etkinlik, festival vs de yok ki. E okulum/işim de yok nereden bulacağım arkadaş? Keşke eskisi gibi gidip "arkadaş olabilir miyiz" diyebilsek :))

Şu an için aklımda okçuluk ve spor salonu var belki oralarda edinirim diyorum, sizin var mı fikriniz? :)

Çalışmak için başka şehre gitmeyi düşündüm ancak o zaman da aldığım maaş zaten yeni ev açma, kira vb onlara gidecek. Zaten kendi mesleğimi yapma şansım da yok TRde.

Sizce 1 sene çok mu vakit kaybederim evde olarak, o arada diyorum programlama vs becerilerimi geliştirsem beni ileri atar başvurularda o tip şeylerle uğraşabilirim diye düşünüyorum, bir de hayalimdeki bedene kavuşma hedefim var : D

3) En son Türk bi' flörtüm/sevgilim olduğunda lisedeydim, onlar da ergenceydi zaten. Yetişkin hayatımda nasıl bulurum? :KK70:

Büyük şehirde olsam bence aynı yurt dışı gibi olurdu ama @AbsolutPromise şu kızçe dedi ki öyle yapma üstüne atlarlar burada? :KK70:

O zaman nasıl tanışabiliriz, bir de ciddi bir şey çok istemiyorum yoksa çekip gitme olayı zorlaşır ülkeden :KK45:

Napayım :KK45:
Geldiğiniz yerde anı biriktirdikce orayı sever ve benimsersiniz. Zamanla güzel dostluklariniz da olur hiç endişelenmeyin. Doktora işinizi öncelikle halledin gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.

Geldiğiniz yerde anı biriktirdikce orayı sever ve benimsersiniz. Zamanla güzel dostluklariniz da olur hiç endişelenmeyin. Doktora işinizi öncelikle halledin gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.

Ay inşallah en çok yerel arkadaşa hasretim ya şöyle yakın bi' kız arkadaşım olsa da çıkıp beraber elimizde milkshakelerle gezsek :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X