• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ortalık malı mıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben döneli 9 yıl oldu :KK66:
Ataklar çünkü kaçmaktada aynı hızdalar aniden yok olurlar karabatak gibi 😂😂

Karabatağa baktım şu an hahaha google görsellerde
:D
Alışabildin mi peki?
1 sene olur da ben tekrar alışabileceğimi sanmıyorum ya, uzun süreli bi' hayat hayal edemiyorum burada : /

Çok ucu açık sorular sormuşsun, şimdi cevap vereyim dedim ama sakız gibi uzuycak muhtemelen. Gideceğin şehir hangi şehir? 1 sene çok uzun bi süre boş durmak için. Bulunduğun şehirde iş bulabilirsin belki,aynı meslek olmasada bi yerde çalışırsan sosyalleşmen daha kolay olabilir. Okçulukla ilgili hiçbi bilgim yok, spor salonunda da sosyalleşebileceğini düşünmüyorm herkes sporunu yapıp çıkar büyük ihtimal.

Karabatağa baktım şu an hahaha google görsellerde
:KK70:
Alışabildin mi peki?
1 sene olur da ben tekrar alışabileceğimi sanmıyorum ya, uzun süreli bi' hayat hayal edemiyorum burada : /
Alışamadım :(
Annemle ilgili bi sağlık sorunu var , tamamen bırakıp gidemiyorumda ,arada iş tatil derken gidip geliyorum ,bakalım hayırlısı

Çok ucu açık sorular sormuşsun, şimdi cevap vereyim dedim ama sakız gibi uzuycak muhtemelen. Gideceğin şehir hangi şehir? 1 sene çok uzun bi süre boş durmak için. Bulunduğun şehirde iş bulabilirsin belki,aynı meslek olmasada bi yerde çalışırsan sosyalleşmen daha kolay olabilir. Okçulukla ilgili hiçbi bilgim yok, spor salonunda da sosyalleşebileceğini düşünmüyorm herkes sporunu yapıp çıkar büyük ihtimal.

Onu buradan söylemeyeyim ya ama Ege taraflarında küçük bir yer şimdi :KK23:
Hadi ya ben aslında evde spor yaparım veya koşarım ama spor salonu sırf belki kendim gibi spora ilgili insanlar çıkar diye istemiştim...

Onu buradan söylemeyeyim ya ama Ege taraflarında küçük bir yer şimdi :KK23:
Hadi ya ben aslında evde spor yaparım veya koşarım ama spor salonu sırf belki kendim gibi spora ilgili insanlar çıkar diye istemiştim...
Egeyi bilmiyorum hiç yardımcı olamayacağım. Spor salonuyla ilgili benim tecrübem bu şekilde, şimdiye kadar hiç biriyle tanışmadım. Belki benimle ilgili bişeydir bu, senin güzel bi ortamın olabilir belki.

Olabilir canım 25 ben :halay: :KK200: arkadaslık etmeyi severim senin gibi insanlarla iletişim kurmayı keşke olsaydın :ıslık::KK68:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X