- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
Ne, güzel mi yaktı? Daenerys'i çok severdim de o elinde oyuncak at olan küçük kızı hatırlatırım size. Güzel mi yaktı sizce? Kalbime ağırlık çöktü kaç gün ya. Neyse... Ağır konuşup, sizi kırmak istemem elin cozutuk kadını için.Hahaha favori karakterim, ne güzel yaktı değil mi:))

Sorularınıza cevap vereyim. Hiç yurt dışında yaşamadım ama doğduğum şehirden 16 yaşımda, yalnız başıma ayrıldım. Bir çok şehirde yaşadım. Kendimi hiçbir yere ait hissetmeme olayı bende de var. Bunu sorun etmiyorum. Bir yere ait olmamız mı gerekiyor? Dünya vatandaşıyım deyip, geçin işte. =)) Aileme ait hissediyorum, onlar neredeyse, oraya aitim. Yerkürenin hangi enlemi, boylamı olduğu önemli değil. Ailem dediğim; eşim ve kızlarım. Onlar hayatıma girmeden önce o aidiyet de yoktu ama benim için sorun değildi.
Arkadaş bulmanın en kolay yolu kurslar. İyi düşünmüşsünüz. Enstrüman kursları da bir alternatif. Ben illüstrasyon kursuna gitmiştim vakti zamanında. Hala görüştüğüm bir arkadaşım var oradan. Trekking grupları var, hem eğlenceli, hem oldukça sosyal bir aktivite.
Bir sene boşa mı gider demişsiniz de, o bir seneyi nasıl geçireceğinize göre değişir bu durum. Yeni bir dil, yeni beceriler edinin mesela. O zaman niye boş geçmiş olsun?
İlişki konusunda tavsiye veremeyeceğim. Baştan sonu tayin edilen ilişki çeşidi bana ters geliyor ya.