- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Çok şükür bir sorunum yok evliliğimde fakat eşimi öyle iştahla yerken görünce bir kötü oldum. Belkide öyle yemekler yemek istiyor çok temiz bir ev istiyor ama dile getiremiyor diye düşündüm. Yani herkesin tercihi mesela görümcem diyor ki mutfak dağınıksa asla toplamadan yatmam benşm şuan mutfak darmadağın ama ben dinlenmek uzanmak istiyorum ve buradayım ve rahatsız değilim dediğini gibi öncelik sanırım ama biraz daha mı dikkat etsen diyorum derken edemiyorumÇok fazla kafaya takmayın. Herkesin farklı yaşam tarzı var. Bazı insanlar mutfakla evle ilgilenmeyi seviyor bazıları dışarda daha fazla vakit geçirir. Bazıları çocuk odaklı. Bazıları eş. Arada eşinizin sevdiği yemekleri yapın. Bence evde huzurluysanız diğer insanlarla kendinizi kıyaslamayın derim
Evlenir evlenmez kizlariniz mi vardi? Onlar yokken ne yapiyordunuz?
Ben de 3 cesit yemek yapmam ama tarhanayi da aksam yemegi diye koymam yani. Doyurucu bir ana yemek+corba+ salata yeter.
Yapamiyorsaniz da yapacak biraey yok zaten.
Yaa dimii bunu yapan yoktur herhalde yaşı yakın 2 bebek mesela kocaman bir ev dolu giysi çeşit yemek bir sürü ütü yok ya bence de bence şartlardan dolayı böyle en önemli de onların hayatı bu günler bir daha asla gelmeyecek he mesela görümcem diyor ki ' ben senin gibi olmadım çünkü eşimin düzeni böyle kızlarımı bu düzen için üzdüm hatta çok bunaldım şiddet gösterdim' diyor şuan çok pişman mesela bence de ya aman sal gitsin ama eşim özenir mi ki ya bana demedi hiç ama iştahla yemek yiyince bir kötü oldumCanım öncelik her zaman evlatlarındir bence.
Gerisi teferruat.
Diğer hepsini yapacak zamanın kuzular büyüyünce çoookk olacak.
Ama evlatlarını büyüttüğün zamanlar ne yapsan da geri gelmeyecek.
Bende senin gibiyim, gibiydim hatta.
Evimde tek bir dağınıklık olmazdı oğlumdan once.
Doğduktan sonra herşey onun önceliği oldu.
Ha dersen ki, çocuğundan çalmadan bunları yapan var mı, ya insan üstüdür o anne.
Yada çocuğumdan çalmıyorum diye kendisini avutuyordur.
Yada temizlikcisi falan vardır, net.
Başka yolu yok
Sağlıkla buyusnler, gerisini boşver
Aslında ben kendimi doğru buluyorum fakat tek aklımı kurcalayan eşim öyle mutlu oldu ki yemek yerken bizde o olmuyor mesela yani hep benzer yiyecekler var belki ondan eşim açısından ya acaba üzülüyor mu özendim bu düzeni diye takıldım he şuan o düzeni kurmam imkansız ama belki bir tık yaparım diyorum ama bilemedim yapanlar varsa bir örnek almak istedim belki bilmşyorumHerkes “öyle” bir kadın olmak zorunda değil ki. Bence bu bakış açınızı değiştirin. Size rahatsızlık vermiyorsa eviniz yeterince topludur. İlla da tasdiklenmesine gerek yok. Karnınız da doyuyor mu doyuyor. Onlar da sizin iyi yaptığınız bir alanda eksikler belki? Siz öyle değil “böyle” bir kadın olun, ben “şöyle” olayım bunun sonu yok ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?