Ben Pişman Oldum Siz Olmayın.

jackanapes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
194
0
116
Ağustos sonu-Eylül başlangıcı ile başlayan dershaneye her gün istemeye istemeye giderken sınıfıma yeni gelen o çocuğa aşık oldum ben. Bu sefer her gün dershane olsun istedim. Her gün onu görmek istedim. En azından bir tebessümü ile dünyalar benim oluyordu. Dershaneye başladığı gün içinde bulunduğum arkadaş grubuma katıldı. Sürekli bir yerlere gidiyorduk.Ortak birşeyler yapıyorduk. Güzel zamanlar geçirdik.Eğlendik hep. O günlerde hiç mutsuz olmadım.En yakın arkadaşlarım onu deli gibi sevdiğimi biliyorlardı. Ama söyleyemezdim o kadar da deli değildim. Bir kız olarak ilk atılımı hep ondan bekledim. Belki bir gün diye. Yanımda oturmaya başlamıştı. Mükemmeldi anlatılmaz yaşanır derecede bir mutluluk yaşıyordum. Tenefüslerde bile yan yanaydık. Ayrılmaz ikili olmuştuk. Dershanedeki öğrencilerden tutun tüm öğretim görevlilerine kadar herkes çıktığımızı sanıyor bizi birbirimize yakıştırıyorlardı. Nerde ikimizden birini yakalasalar sıkıştırıyorlardı aranızda ne var diye. O dalgaya alıp gülüyordu , ben de dalgaya alıyor gibi yapıyordum fakat mutlu oluyordum. En azından çıkmasak bile bu yakıştırılmanın yapılması beni mutlu ediyordu. Güzeldik söyledikleri kadar da yakışıyorduk. Bana '' kimseyi face eklemem onlar beni ekler '' diyen o bu sözlerin üzerinden henüz saatler geçmiş olmasına rağmen beni face eklemişti. Ertesi günde kabul edip etmediğimi sormuştu. Ona demiştim hani kimseyi eklemezdin güldü dönüp dedim biliyorum ben kimse değilim ki . Artık içimde tutamaz olmuştum. Göz göze gelmekten korkar olmuştum. Sanki her an onu sevdiğimi anlıyacak hissine kapılıyordum. Gün geçtikçe daha da bağlanıyordum. Şubattaydı doğum günü daha çok olmasına rağmen ona eşsiz bir hediye verme peşine düştüm. Bir kitap yazıcaktım evet sürekli onunla geçirdiğimiz vakitleri anlatan içinde benim ona olan sevgimi anlatan bir kitap. Çok olmadı başladım yazmaya yazdıkça daha da rahatladım aslında. 1 Ekim günü her zaman olduğu gibi dershane çıkışı takıldık arkadaşlarla o da vardı tabi ki. En yakın erkek arkadaşlarımdan biri ona gel sana kız ayarlayalım dedi . Çık adam gbii oğlum felan dediler. '' KİMSEYİ İS-TE-Mİ-YO-RUM '' dedi. O an bitti ümitlerim yıkıldı . Biliyordum asla olamazdık. Onunla asla biz olamıycaktık. Ertesi gün arkadaşlarımın gazına geldim ve o kitabı ona verdim . Akşam olduğunda pişmandım. Nasıl olurda onu kaybetmeyi göze alabilirdim ki .Ya bana karşı içide birşey yoksa onu tamamen kaybedebilirdim. Akşam konuşuyordk ona kitabı okumamasını söyledim. Çok geçti okumuştu bile . O akşam konuşmanın ardından çıkmaya başladık. İnanılmaz derecede bir mutluluk yaşıyordum. İçimde anlatılmaz şeyler vardı. Güzeldi herşey mükemmeldi . İyi gidiyordu en başlarda. Bu seferde kaybetme korkusu başladı. Korktum gitmesinden korktukça daha çok sevdim. Pek msnde telefonda konuşmayı sevmezdi. Oysa ben onu sıktım. Beni sevmiyorsun takmıyorsun umrunda değilim ayrılmak mı istiyorsun dedim . O asla kabul etmedi bunları . Yapısı böyleydi. Ama ben kabullenemedim olmadı yani. Dün akşam konuşuyorduk. Gine açıldı bu konular . Açılmasaydı keşke , keşke internet başına geçmeseydim keşke konuşmasaydık diyorum. Kavga ettik patladı en sonunda . Şu an düşünüyorumda haklıydı sonunda kadar. Sözleri aklımdan çıkmıyor. Sürekli '' seni seviyorum '' lafını duymak istedim ondan. Ama bir kez olsun duyamadım. Dün ayrılırken söylediği laflar çok düşündürdü beni. '' Sen benim ağzımdan sürekli o iki kelimeyi bekledin, oysa ben o iki kelimeyi hemen söyleyemiyorum. Sen hissettiklerimden çok söylediklerime baktın. '' dedi ve bitti. Kötüyüm inanın gece boyunca ağladım uyuyamadım. Onsuz bir uykuya dalmak istemedim. Mesajlar attım yalvardım. İnanın çok pişmanım. Aslında gerçekten seven sevgisini pek belli etmeyendir. Kaybettim ben biliyorum dönüşüde olmayacak. Şu an düşünüyorum aynı sınıfta nasıl yaparız diye. Göz göze geldiğimizde mahfolacağıma eminim. Siz siz olun sevgilinize çok baskı yapmayın, beni sevmiyorsun demeyin, ona güvendiğinizi belli edin. Uzun uzun yazdım ama benim halime düşün istemedim. Siz siz olun sevginize,sevdiğinize sahip çıkın..

herşeyde bir hayır vardır canım üzülme bence sen hiç umursamaz bi şekilde dershanene git ve asla ona bakma onu umursama baık sana geri dönecektir

bundan sonrada beni seviyomusun ffilan deme seviyosa seviyodur zaten

herşeyde bir hayır vardır canım üzülme bence sen hiç umursamaz bi şekilde dershanene git ve asla ona bakma onu umursama baık sana geri dönecektir

bundan sonrada beni seviyomusun ffilan deme seviyosa seviyodur zaten

Öyle yapacağım en kötüsüde yan yana oturuyorduk. Nasıl olucak inanın hiç bilmiyorum.

biraz zaman ver...sen biraz dur o biraz düşünsün...neden takrar olmasın kii:)) aslında herşey çok güzelmiş ama sanırım biz kadınlar genel olarak erkeklerden çok hareket bekliyoruz..ama herkesin sevgi dili farklı işte..zamanla tanıyıp,sevdiğin insanın sevgi ldilini öğrenmek gerek sanırım...kendini sen de çok harap etme...inşallah herşey daha da güzel olur

Son düzenleyen: Moderatör:

Güzel dileklerin için çok sağol canım. Cumartesiye kadar dayanacağım artık. Dershanede mecbur karşılaşacağız. O zamana kadar hem düşünmüş oluruz hemde daha mantıklı karar veririz. Umarım tekrardan barışırız.

ağlayıp,yalvaracağına al karşına mantıklı konuş. baktın olmuyor bir adım atmıyor sana,sende resti çeker önüne bakarsın. gör bak bunu görünce kendisi nasıl geliyor.

bütün erkekler aynı merak etme hepsinde bu durum geçerli.

Ağzına sağlık gerçekten çok mantıklı bunu yapacağım. Dönerse seviyordur dönmezsede canı cehenneme. Unutmaya çalışırız.

Ağzına sağlık çok doğru.

Son düzenleme:
duygularınız egosunu şişirmiş.bence uğraşmayın sizi üzmek istemem ama sevmiyor sanki

derslerinize bakın, ailenize yazık dersaneler çok pahalı

Bencede mantıklı düşünerek konuş seviyorsa emin ol döncek sevmiyorsada boşver unut gitsin derim bi şarkı var ardahan söylüyo sana aşkımı anlatammki anlatsam bile anlamazsınki dinle onada dinlemesini söyleye bilirsin hiç birşey söylemeden şarkıyı dinlemesini söyle her şey dilediğin gibi olsun ..

duygularınız egosunu şişirmiş.bence uğraşmayın sizi üzmek istemem ama sevmiyor sanki

derslerinize bakın, ailenize yazık dersaneler çok pahalı

Ben zamana bıraktım artık. Seviyorum çünkü bir an da içimden onu söküp atamam. Her hafta sonu onu görmek ve bir yabancıymış gibi davranmak çok zor.

Ağzına sağlık çok doğru.

sana kimse bir anda sil demiyor. sadece onurunu bir erkek için zedeleme. inan yapanlar pişman bende dahil.

güçlü ol, bir insanı cezalandırmak istersen eğer ona karşı kayıtsız ol.

konuştuktan sonra olumlu sonuç almazsan eğer. sakın gözgöze dahi gelme onunla,onun olduğu ortamlardan uzak dur.
biranda o aşık kız gitsin.
gör bak aklı başına nasıl geliyor. eğer sana gerçekten birşeyler hissediyorsa bunu anlamının en güzel yolu bu :)

Çok ama çok teşekkür sayenizde moralim yerine geliyor. Güçlü olmalıyım mutluluğum için seviyorum ama dönmesi de gerek. Dershanede aynı sınıftayız elimden geldiğince onun olduğu tarafa bakmamaya çalışacağım . Lakin işe önce yerimi değiştirmekle başlamalıyım.

eğer kendine inanır ve önce kendini sevip ayrıca değer verirsen. bu olay karşısında kazanan sen olursun.

unutma önce sen...
biz kadınlar fazla sevip,merkezimiz yapınca onları,onlar bunun rahatlığı içine giriyor ve böylece iki kişinin sorumluluğunu tek kişiye yüklüyorlar. onlara biraz savaşması için alan bırakılmalı.

oysa önce onlar için değil kendimiz için güçlü olmalıyız.

Son düzenleme:
Biz sürekli sevgimizi dile getirdiğimiz için bu haldeyiz zaten.Egolarını şişirdiğimiz için onları bulunmaz hint kumaşı yaptığımız için.Çok fazla üstüne düşme.Sen onun üstüne düştükçe o sürekli kaçacaktır.Oluruna bırak.İlgilenme.Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır.

Buna mecburum güçlü olmak zorundayım yapacak pek fazla bir şey kalmadı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…