- 10 Ekim 2011
- 194
- 0
- 116
- Konu Sahibi jackanapes
-
Ağustos sonu-Eylül başlangıcı ile başlayan dershaneye her gün istemeye istemeye giderken sınıfıma yeni gelen o çocuğa aşık oldum ben. Bu sefer her gün dershane olsun istedim. Her gün onu görmek istedim. En azından bir tebessümü ile dünyalar benim oluyordu. Dershaneye başladığı gün içinde bulunduğum arkadaş grubuma katıldı. Sürekli bir yerlere gidiyorduk.Ortak birşeyler yapıyorduk. Güzel zamanlar geçirdik.Eğlendik hep. O günlerde hiç mutsuz olmadım.En yakın arkadaşlarım onu deli gibi sevdiğimi biliyorlardı. Ama söyleyemezdim o kadar da deli değildim. Bir kız olarak ilk atılımı hep ondan bekledim. Belki bir gün diye. Yanımda oturmaya başlamıştı. Mükemmeldi anlatılmaz yaşanır derecede bir mutluluk yaşıyordum. Tenefüslerde bile yan yanaydık. Ayrılmaz ikili olmuştuk. Dershanedeki öğrencilerden tutun tüm öğretim görevlilerine kadar herkes çıktığımızı sanıyor bizi birbirimize yakıştırıyorlardı. Nerde ikimizden birini yakalasalar sıkıştırıyorlardı aranızda ne var diye. O dalgaya alıp gülüyordu , ben de dalgaya alıyor gibi yapıyordum fakat mutlu oluyordum. En azından çıkmasak bile bu yakıştırılmanın yapılması beni mutlu ediyordu. Güzeldik söyledikleri kadar da yakışıyorduk. Bana '' kimseyi face eklemem onlar beni ekler '' diyen o bu sözlerin üzerinden henüz saatler geçmiş olmasına rağmen beni face eklemişti. Ertesi günde kabul edip etmediğimi sormuştu. Ona demiştim hani kimseyi eklemezdin güldü dönüp dedim biliyorum ben kimse değilim ki . Artık içimde tutamaz olmuştum. Göz göze gelmekten korkar olmuştum. Sanki her an onu sevdiğimi anlıyacak hissine kapılıyordum. Gün geçtikçe daha da bağlanıyordum. Şubattaydı doğum günü daha çok olmasına rağmen ona eşsiz bir hediye verme peşine düştüm. Bir kitap yazıcaktım evet sürekli onunla geçirdiğimiz vakitleri anlatan içinde benim ona olan sevgimi anlatan bir kitap. Çok olmadı başladım yazmaya yazdıkça daha da rahatladım aslında. 1 Ekim günü her zaman olduğu gibi dershane çıkışı takıldık arkadaşlarla o da vardı tabi ki. En yakın erkek arkadaşlarımdan biri ona gel sana kız ayarlayalım dedi . Çık adam gbii oğlum felan dediler. '' KİMSEYİ İS-TE-Mİ-YO-RUM '' dedi. O an bitti ümitlerim yıkıldı . Biliyordum asla olamazdık. Onunla asla biz olamıycaktık. Ertesi gün arkadaşlarımın gazına geldim ve o kitabı ona verdim . Akşam olduğunda pişmandım. Nasıl olurda onu kaybetmeyi göze alabilirdim ki .Ya bana karşı içide birşey yoksa onu tamamen kaybedebilirdim. Akşam konuşuyordk ona kitabı okumamasını söyledim. Çok geçti okumuştu bile . O akşam konuşmanın ardından çıkmaya başladık. İnanılmaz derecede bir mutluluk yaşıyordum. İçimde anlatılmaz şeyler vardı. Güzeldi herşey mükemmeldi . İyi gidiyordu en başlarda. Bu seferde kaybetme korkusu başladı. Korktum gitmesinden korktukça daha çok sevdim. Pek msnde telefonda konuşmayı sevmezdi. Oysa ben onu sıktım. Beni sevmiyorsun takmıyorsun umrunda değilim ayrılmak mı istiyorsun dedim . O asla kabul etmedi bunları . Yapısı böyleydi. Ama ben kabullenemedim olmadı yani. Dün akşam konuşuyorduk. Gine açıldı bu konular . Açılmasaydı keşke , keşke internet başına geçmeseydim keşke konuşmasaydık diyorum. Kavga ettik patladı en sonunda . Şu an düşünüyorumda haklıydı sonunda kadar. Sözleri aklımdan çıkmıyor. Sürekli '' seni seviyorum '' lafını duymak istedim ondan. Ama bir kez olsun duyamadım. Dün ayrılırken söylediği laflar çok düşündürdü beni. '' Sen benim ağzımdan sürekli o iki kelimeyi bekledin, oysa ben o iki kelimeyi hemen söyleyemiyorum. Sen hissettiklerimden çok söylediklerime baktın. '' dedi ve bitti. Kötüyüm inanın gece boyunca ağladım uyuyamadım. Onsuz bir uykuya dalmak istemedim. Mesajlar attım yalvardım. İnanın çok pişmanım. Aslında gerçekten seven sevgisini pek belli etmeyendir. Kaybettim ben biliyorum dönüşüde olmayacak. Şu an düşünüyorum aynı sınıfta nasıl yaparız diye. Göz göze geldiğimizde mahfolacağıma eminim. Siz siz olun sevgilinize çok baskı yapmayın, beni sevmiyorsun demeyin, ona güvendiğinizi belli edin. Uzun uzun yazdım ama benim halime düşün istemedim. Siz siz olun sevginize,sevdiğinize sahip çıkın..