Ben Pişman Oldum Siz Olmayın.

çok da üzerine düşme ..sonuçta seni seviyorsa o da dayanamaz zaten ..

Hani dediğim gibi sürekli canm cicim seni seviyorum vs vs demezdi.Ayrılırken bana dediği laf aynen şuydu. '' Sen sürekli benden o iki lafı bekledin. Ben o lafı kolay kolay söyleyemiyorum. Sen hissettiklerimden çok sözlerime dikkat ettin '' dedi ve bitirdi. Bu laf içimi mahfetti.

doğru demiş bence ..çok doğru bir laf ..eğer seni sevdiğinden eminsen kurcalama bu kadar ,sevgini yaşamaya bak ..

ilişkilerde en nefret ettiğim şey hissetmediği halde laf olsun diye bişeylerin söylenmesi. 2. gün aşkım, 5. gün seni seviyorum diyene inanmam. beni gerçekten sevdiğinde seni seviyorum demesi önemli. bunu 1 ay sonra söylemesi de sorun değil yeterki hissetsin, içinden söylesin. 6 yıllık ilişkim var çok şükür gayet iyi devam ediyoruz seviyorum seviliyorum ilk kez aşık oldum ve evlenmeyi düşünüyoruz. Ve ben ona ilk 'seni seviyorum'u 1,5 ay sonra söyledim. başlarda hoşlanıyodum çünkü sevmiyodum, sonra sevmeye başladım. onu sevmeye başladıkdan sonra da utandığım için seni seviyorum demekde zorlandım. ona ilk seni seviyorum dediğimde ona diil yere bakıyodum yüzüme ateş basmıştı :) diceğim seninde dediğin gibi çok bunaltmışsın gerçekten. mesaj atmayı sevmediğini bile bile hele de başında bu kadar üstelemen hata olmuş. onu bunaltmıcağın dan , üstelemiceğinden emin olursa belki olur derim. şöyle düşün sen onu uzun zamandır seviyodun ama belki o yeni yeni bişeyler hissediyo. hem şunu da yaşamış biri olarak söylim bizde tek tük mesajlaşırdık sevmediğinden bende üstelemezdim , mesela arkaşalaryla otururduk benm eve gitmem gerektiğinde ben kendim giderdim o da taklmaya devam ederdi arkadaşları durağa götürsene diyince o gider ya derdi akşamları oluyo bunlar. sonra noldu ? yanından ayrılalı 2 dakika olmuşken msj atmaya başladı :) kendi gider diyen adam durağa götrmekle kalmaz araba hareket edene kadar bekler oldu. yani zamanla oldu, herşey oturdukça umarım gönlünden geçenler olur :) unutma sadece biraz zaman

Dün geceden beri 1 gram uyku haram oldu. Ağlamaktan gözlerim şişti hatalıyım kabul ediyorum naparm bilmiyorum o kadar seviyorum ki anlatmaya kelimelerim yetmiyor

'seven insan sevgisini belli etmez' demişsiniz buna hiiç katılmıyorum.
sen sevmiyorsun o zaman belli ettiğine göre öyle mi ?
herkesin kişiliği farklıdır. kimisi göstererek sever kimisi içinden.
ama eğer uzun süredir çıkıyorsanız da sevgisini belli etmiyorsa gerçekten sorun var demektir.
seven insan bir şekilde belli eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…