Ben saf mıyım??

• Konu Sahibi Konu Sahibi WWEE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

WWEE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
598
282
103
32
Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir haftadır hastayım. Üşüttüm sanırım sesim falan karışık öksürüyorum çok fena halde. Merak ettiğim şu. Kayınvalidem şeker hastası onunla ilgili ya da üşütse ben sürekli ararım nasılsın anne diye sorarım. Yazarım falan. Ama o bir haftadır konusurken bile nasıl oldun hastalığın nasıl kızım demedi. Ben de kendi kendime dedim ki çok mu safım ben? Acaba sormayayım da hastayım deyiş nazlanmasın mı diyor? Lütfen akıl verir misiniz? Abartıyor muyum?

Abartıyorsunuz bence. Alt tarafı üşütmüşsünüz. En azından 1 defa sorsa hoş olurmuş ama sormadı diye alınacak bir şey yok.
Kayınvalide üşüttüğünde sizin de sürekli sormanız gereksiz. Arada sorun tabii, sizden yaşlı sonuçta. Sizden daha ağır geçiriyordur hastalıkları. Ama ağır bir durum yoksa zırt pırt sormaya gerek yok.

Demekki sesiniz ona kötü gelmemiş olabir

Siz de her üşüttüğünde aramayın normal mevsimsel olaylar bunlar.
Ondan da beklemeyin. Bu aramalar insanın kendi tercihi saflıkla ilgisi yok.

Kayinvalideni cok seviyosun sanirim her usuttugunde araman cok sacma geldi..cok deger verip kafanin uzerine çıkartma kayinvalideni lutfen. Bak o da aramamis ki zorunda degil yani.

Benim kayınvalide öksürse, ölsem haberiniz olmucak diye laf sokar. Ben ne zaman hasta olsam küçük ya da büyük. Amaan bir şeyin yok sen çok hassassın der. Sinir eder o yüzden artık ilgilenmiyorum hasta bile olsa.

Benim kayınvalide öksürse, ölsem haberiniz olmucak diye laf sokar. Ben ne zaman hasta olsam küçük ya da büyük. Amaan bir şeyin yok sen çok hassassın der. Sinir eder o yüzden artık ilgilenmiyorum hasta bile olsa.
Ben de kendimi çok kötü hissettim. Gerçekten sesimden belli hasta olduğum yani. Bir kere bile sormadı üzüldüm.

buluttan nem kapan her şeyin altında art niyet arayan biri olma ihtimalin daha yüksek.

Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir haftadır hastayım. Üşüttüm sanırım sesim falan karışık öksürüyorum çok fena halde. Merak ettiğim şu. Kayınvalidem şeker hastası onunla ilgili ya da üşütse ben sürekli ararım nasılsın anne diye sorarım. Yazarım falan. Ama o bir haftadır konusurken bile nasıl oldun hastalığın nasıl kızım demedi. Ben de kendi kendime dedim ki çok mu safım ben? Acaba sormayayım da hastayım deyiş nazlanmasın mı diyor? Lütfen akıl verir misiniz? Abartıyor muyum?

Hic kimse senin kendi annen gibi olamaz. Mesafe her zaman iyidir! Degerini bilirler:)

Back
X